Eveline Celebrities tekući tuš

Iako se Essence liquid Ink i Eveline Celebrities tuševi često uspoređuju uvijek sam bila vjerna Essence tušu. U posljednje vrijeme shvatila sam da Essence nije ono što je nekad bio (ili su se moji kriteriji promijenili?), a s obzirom na to da je Eveline ne rijetko dobio i bolje recenzije odlučila sam nabaviti upravo njega kako bi zamijenio Essence tuš.

Eveline celebrities eyeliner (1)

 

Eveline celebrities eyeliner (6)

Eveline Celebrities je tekući tuš koji se nanosi pomoću kistića. Preferiram takve tuševe jer su jako precizni, ali što se tiče kistića smatram da je ovaj malo prekratak (ili sam se navikla na Essenceov duži kistić). Voljela bih kad bi bio malo duži jer je njime lakše baratati, ali nije mi dugo trebalo da se naviknem i na ovaj.

Eveline celebrities eyeliner (7)

Sam tuš nije u potpunosti crn u nanošenju prvog sloja, po mojem mišljenju dosta je tekuć, ali nemam ništa protiv takve teksture jer se njome postiže jako precizna i ravna linija na području iznad trepavica (ako imate sitne bore u koži kapaka mislim da ih neće dodatno naglasiti već ćete svaki puta postići ravnu liniju).

Eveline celebrities eyeliner (8)

Sviđa mi se što se ovaj tuš ne preslikava na nepomični, gornji dio kapka makar ga nosili cijeli dan. Nije ga ni potrebno fiksirati sjenilom ali ja to ponekad volim činiti kako bih dobila intenzivniju i u potpunosti mat boju. Samo pričekajte da se tuš osuši prije nego u potpunosti otvorite kapak.

Eveline celebrities eyeliner (9)

Stvarno nemam neke prevelike zamjerke na ništa vezano za ovaj tuš, ali ipak mi je najdraže napraviti outline ovim tušem, a zatim ga ispuniti L’Oreal Gel Intenza eyelinerom. To je sigurna stvar da će tuš trajati cijeli dan / noć! 🙂

Cijena: oko 25 kn

Koji je vama najdraži tuš?

Slični postovi:4 thoughts on “Eveline Celebrities tekući tuš”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *