Fast car.

Da se na početku dotaknem današnjeg naslova. Razmišljala sam o naslovu za današnji članak i baš niš pametnog mi nije palo na pamet – uvijek kad radim neke malo više sportske outfite u naslovu imam riječ sport. Onda sam se sjetila da od kad idem u autoškolu na posao/praksu hodam ko u teretanu: ili u tajicama ili u trapericama, ali uvijek u tenisicama. Od kad sam počela nositi tenisice svakodnevno uopće mi se neda ulaziti u drugu obuću jer jednostavno niš’ drugo nije udobno k’o tenisice i možeš možeš ga fućkati. 😀 S obzirom na to da je ovo jedan od outfita koje koristim kad sjednem za volan, na kraju i nije bilo tak’ teško odlučiti se za naslov.

Ovakvi kompletići kakav danas nosim bili su popularni dok sam bila mala (dakle u devedesetima) – svi smo imali matching hlačice i majčice i onda je to odjednom prestalo biti trendi. Sad je i više nego trendi, a meni se, eto, ovaj trend sviđa. Ne sviđaju mi se svi trendovi i nije uvijek ono što nosim trendi – bitno da se meni sviđa to što nosim i kako izgledam. Još jedna stvar koja je u spomenutom razdoblju bila hit su chokeri, a i oni su se vratili na velika vrata. Nedugo sam nabavila čak dva i sviđa mi se kako podignu svaki outfit.

U slučaju ovog kompleta na poslu/praksi sam ipak nosila i košulju zavezanu u struku, to je odličan trik koji možete koristiti u bezbroj odjevnih kombinacija. Kad želite nešto pokriti ili izgledati prikladnije samo nabacite košulju.

  • Komplet tajice + topić s kapuljačom – Romwe, 19,99$ – LINK  :  Vrlo sam se ugodno iznenadila materijalom ovog kompleta – lagano je rastezljiv, a na dodir jako kvalitetan i nimalo plastičan!
  • Choker – Yoins, 1,95$ – LINK
  • Košulja – Romwe, 9,99$ – LINK
  • Tenisice – Nike Airmax, oko 700 kn (ja sam svoje kupila na odjelu za dječake i tamo su 200-300 kn jeftinije od onih namijenjenih ženama pa ako nosite broj u rasponu do 41 preporučujem da pogledate)

romwe-suit-4

romwe-suit-5

 

romwe-suit-6

romwe-suit-7

romwe-suit-8

romwe-suit-1

romwe-suit-2

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *