Garnier Neo dezodoransi u spreju

Dezodoransi u spreju nikada nisu moj prvi izbor pri zaštiti od znoja i neugodnih mirisa. Prvenstveno zato što se pri sprejanju zadavim mirisom, ostanu mi fleke i ispod pazuha i po odjeći i jednostavno je cijeli postupak neuredniji od klasičnog roll-ona. Zato mi je dugo vremena trebalo da krenem s isprobavanjem ovih dezića – prvo sam po jednog dala mami i prijateljici na isprobavanje i tek kad sam čula dobre riječi o njima usudila sam se i sama ih isprobati.

Garnier Neo Deodorant (1)

 

Garnier Neo Deodorant (3)

U ovoj liniji dezodoransa možete pronaći 5 različitih mirisa – Floral Touch, Shower Clean, Light Freshness, Fresh Blossom i Pure Cotton. Ponuda mirisa je stvarno raznovrsna – bilo da volite cvijetne ili svježe, čiste mirise – pronaći ćete jedan za sebe. Ja sam tako ona od čistih mirisa pa sam za sebe odabrala Light Freshness. Predivan miris.

Cijena jednog dezodoransa je 29,90 kn.

Garnier Neo Deodorant (2)

Posebnost Garnier Neo dezodoransa je što imaju prsten koji ravnomjerno raspršuje proizvod u nekoliko sitnih mlazova umjesto klasičnog jednog mlaza. Moram priznati da mi se ova inovacija jako sviđa jer se proizvod ravnomjernije rasprši na područje pazuha i mlaz nije grub već izrazito nježan i lagan. Možete ga vidjeti i na slici:

Garnier Neo Deodorant (4)

Ovaj dezić me osim raspršivačem kupio i drugim karakteristikama, prvenstveno time što ne ostavlja apsolutno nikakav trag. Bez problema ga možete nanositi i nakon što se obučete jer neće ostaviti tragove na odjeći, a ni na koži. Toliko je lagan da ni ne osjetite da ste ga stavili i nema onog groznog osjećaja hlađenja nakon što se nasprejate kao kod nekih drugih dezića.

Iako na njemu piše da drži 48 sati, s time se ne bih složila (iako, tko se uopće ne tušira 48 sati?), po mojem iskustvu drži oko 12 sati i tada ga je potrebno ponovno nanijeti ako imate tu želju.

Inače, ovaj proizvod ne sadrži alkohol što ga čini savršenim za osjetljivu kožu, ali i nanošenje odmah nakon brijanja.

DARIVANJE

Za vas sam pripremila jedan dezodorans + poklon iznenađenja! Sve što trebate učiniti je ostaviti komentar u kojem ćete mi postaviti neko pitanje. Pitanja ću iskoristiti pri snimanju Q&A videa, a pitanja neka budu više “osobne” naravi, a ne o kozmetici. O tome ćemo drugi puta. Pitajte bilo što što vas zanima, pokušat ću odgovoriti na čim više pitanja. 🙂 Ako se još niste pretplatili na moj YouTube kanal ili pogledali barem jedan video, što čekate?

Primjeri pitanja: Koji ti je najdraži film? Što misliš o životu na selu? 

Darivanje završava u ponedjeljak, 11.07.2016. u 20:00. Dobitnica će piti odabrana nasumičnim putem i objavljena unutar ovog članka. Sretno!

VAŽNO:

  • Mail koji ostavite u obrascu za komentar mora biti važeć jer ću vas na njega kontaktirati u slučaju osvajanja poklona! Druge oblike komunikacije u ovom slučaju ne prihvaćam! 
  • Jedna osoba smije ostaviti samo jedan komentar / jednu prijavu.

DOBITNICA:

Molim Jelenu da mi se e-mailom koji je upisala pri ostavljanju komentara javi na moj mail (lucija@lux-lucis.eu) sa svojim podacima. Čestitam i hvala svima koji ste se igrali!

Screenshot_2016-07-17-12-57-04-1

*PR uzorci

Slični postovi:42 thoughts on “Garnier Neo dezodoransi u spreju”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *