Golden Rose beauty blender sponge

Oduvijek sam bila jedna od onih koji za nanošenje tekućeg pudera koriste kistove. Čak niti prste nisam koristila za taj posao. Čak niti kad sam kupila Hello Beauty spužvicu za nanošenje makeupa nisam odustala od toga. Ta spužvica je bila tak tvrda da je trebalo 100 godina kako bi se puder izblendao i stajao kako treba.

Iz tog razloga sam i razmišljala da spužvicu o kojoj vam danas pišem jednostavno proslijedim dalje, ali nešto mi nije dalo mira. Isprobala sam je i – wow.

Golden Rose beauty blender sponge (1)

Prstom sam nanijela tekući puder na obraze, čelo bradu… i krenula ga blendati ovom spužvicom te sam odmah osjetila koliko je mekanija od već spomenute. Puno, puno ljepše prijanja na lice i nije toliko teško baratati njome. Još jedna velika razlika je da se ovoj spužvici ne povećava volumen kad se namoči, dok se Hello beauty spužvica poveća gotovo dvostruko. To znači da je ustvari ni ne trebate navlažiti prije korištenja jer neće biti neke velike razlike, a puder ne upija ništa manje kada to učinite.

Golden Rose beauty blender sponge (2)

Od kad sam prvi puta nanijela tekući puder ovom spužvicom, kist nisam primila u ruku (prošla su otprilike 2 tjedna). Znači da mi stvarno odgovara! Također je koristim i za blendanje korektora ispod očiju i tu se također pokazala odličnom. Za ovu spužvicu morat ćete izdvojiti 49 kn, što po mojem mišljenju uopće nije puno.

Golden Rose beauty blender sponge (3)

Vjerojatno ste pretpostavili da ću se morati malo požaliti na pranje spužvice. S obzirom na to da su proizvodi koje koristim u kombinaciji s njom uglavnom masni, tako ju je teško oprati. Nisam uspjela isprati sve iz nje kod pranja (ima mrlje, ali je čista) i to me baš bedira.

U svakom slučaju, proizvod vrijedan vaše pažnje! Ja sam sigurna da je Golden Rose spužvica ona koju ću kupiti kad ovu uništim jer mi je baš puno promijenila dnevnu rutinu šminkanja. 🙂

Slični postovi:3 thoughts on “Golden Rose beauty blender sponge”

  • Super je GR sundjer, samo je kod vas preskup. 🙁 u Srbiji je oko 300 din, dakle oko 2,5 eura 🙂 pored njega je odlican i Ebeline bjuti blender iz DMa 🙂

  • GR je dosta dignuo cijene u zadnje vreme. Inace ja sam za nekih 12,50kn u Oriflame-u kupila svoj prvi blender i reakcija mi je bila kao tvoja. Wow. Zao mi je samo sto nemam vremena svako jutro to raditi pa mi dobra stara cetka obavlja posao. 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *