Sve će biti dobro na kraju. Jer, ako nije dobro, onda nije kraj.

Golden Rose Liquid Matte lipstick

Iako sam rekla da neću više pisati recenzije, ovu sam imala spremnu od prije, a i napomenula sam da ću recenzije proizvoda koje obožavam svakako i dalje ubaciti u repertoar. Tako sam danas odlučila ubaciti recenziju Golden Rose Liquid Matte ruževa koje volim već preko dva mjeseca i imam dovoljno dojmova da bi ih mogla podijeliti s vama!

golden-rose-longstay-liquid-matte-lipstick-1

Ovi tekući ruževi dolaze u lijepom pakiranju u količini od 5,5 mililitara i po cijeni od 44 kune. O tome kolika je razlika u cijeni Golden Rose kozmetike kod nas i susjednim državama mogla bih u nedogled pa ću samo reći da su ovi ruževi ovdje skuplji više od 50%.

Ja imam tri nijanse – 03, 06 i 07. O svakoj nijansi ću pojedinačno malo kasnije, sada ću vam reći cjelokupni dojam.

golden-rose-longstay-liquid-matte-lipstick-2

Dakle, ovi ruževi ispunjavaju sve obećano na pakiranju – u potpunosti su mat, a i kissproof su. Jednom kad ih nanesete na usne i oni se osuše nema šanse da će se preslikati. Skladno s time, dosta ih je teško skinuti pa ne preporučujem da ih nanosite u onim slučajevima kada znate da ćete u sredini dana odlučiti skinuti ruž. Bit će to zamoran posao, a ostavit će vam i lagani stain. Jedina zamjerka koju imam je što tijekom dana znaju postati jako suhi na usnama i uvući se u linije na usnama (što se s Velvet Matte ružem u sticku ne događa pa svakako preporučujem da i njega pogledate pri kupnji). Inače su jako izdržljivi i čak nećete imati potrebu popravljati ih nakon jela ili pića.

golden-rose-longstay-liquid-matte-lipstick-4

Ono što ja posebno volim jest aplikator i činjenica da vam olovka za usne uopće nije potrebna. Nanošenje je jednostavno i ruž je toliko pigmentiran da nema potrebe nanositi još i sloj olovke ispod. Nije odviše tekuć već je više kremast tako da se njime lijepo da baratati i dobiti precizna linija.

golden-rose-longstay-liquid-matte-lipstick-3

Idemo sada na swatcheve nijansi. Ovako izgledaju na ruci, a pokazat ću vam ih i na usnama. Prvo što gledate je nijansa 03, moja omiljena svakodnevna nijansa i općenito nijansa ovog ruža. Vrlo, vrlo posebna nijansa koju ne možete pronaći u drogerijama, a odmiče se od klasičnih nude nijansi.

golden-rose-longstay-liquid-matte-lipstick-5

Zatim nijansa 06, svijetlo crvena nijansa s hladnim podtonom koji odlično utječe na bjelinu vaših zubi.

golden-rose-longstay-liquid-matte-lipstick-7

I nijansa 07, fuksija nijansa koju sam kupila prvu od svih koje vam pokazujem i koja me osvojila te natjerala da pokupujem i ostale. Moram priznati da mi se ona nekako najljepše ponaša na usnama (nije toliko suha).

golden-rose-longstay-liquid-matte-lipstick-6

Jeste li vi isprobali ove ruževe? Ja bih voljela nabaviti većinu nijansi jer su mi najpraktičniji – nije potrebna olovka, linije se lako vuku i dovoljan je jedan sloj za odličan izgled na usnama. Koji su vam još dragi Golden Rose proizvodi?

Slični postovi:2 thoughts on “Golden Rose Liquid Matte lipstick”

  • Imam samo onu famoznu nijansu 10 (iako tad uopce nisam znala kolka je strka oko nje, to su jedini imali haha) i odlicna je. Ova tvoja 03 mi se jakoo svida! A cijena je veliki problem, pogotovo jer znam da ih ima i jeftinijih >.<

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *