Golden Rose Liquid Matte lipstick

Iako sam rekla da neću više pisati recenzije, ovu sam imala spremnu od prije, a i napomenula sam da ću recenzije proizvoda koje obožavam svakako i dalje ubaciti u repertoar. Tako sam danas odlučila ubaciti recenziju Golden Rose Liquid Matte ruževa koje volim već preko dva mjeseca i imam dovoljno dojmova da bi ih mogla podijeliti s vama!

golden-rose-longstay-liquid-matte-lipstick-1

Ovi tekući ruževi dolaze u lijepom pakiranju u količini od 5,5 mililitara i po cijeni od 44 kune. O tome kolika je razlika u cijeni Golden Rose kozmetike kod nas i susjednim državama mogla bih u nedogled pa ću samo reći da su ovi ruževi ovdje skuplji više od 50%.

Ja imam tri nijanse – 03, 06 i 07. O svakoj nijansi ću pojedinačno malo kasnije, sada ću vam reći cjelokupni dojam.

golden-rose-longstay-liquid-matte-lipstick-2

Dakle, ovi ruževi ispunjavaju sve obećano na pakiranju – u potpunosti su mat, a i kissproof su. Jednom kad ih nanesete na usne i oni se osuše nema šanse da će se preslikati. Skladno s time, dosta ih je teško skinuti pa ne preporučujem da ih nanosite u onim slučajevima kada znate da ćete u sredini dana odlučiti skinuti ruž. Bit će to zamoran posao, a ostavit će vam i lagani stain. Jedina zamjerka koju imam je što tijekom dana znaju postati jako suhi na usnama i uvući se u linije na usnama (što se s Velvet Matte ružem u sticku ne događa pa svakako preporučujem da i njega pogledate pri kupnji). Inače su jako izdržljivi i čak nećete imati potrebu popravljati ih nakon jela ili pića.

golden-rose-longstay-liquid-matte-lipstick-4

Ono što ja posebno volim jest aplikator i činjenica da vam olovka za usne uopće nije potrebna. Nanošenje je jednostavno i ruž je toliko pigmentiran da nema potrebe nanositi još i sloj olovke ispod. Nije odviše tekuć već je više kremast tako da se njime lijepo da baratati i dobiti precizna linija.

golden-rose-longstay-liquid-matte-lipstick-3

Idemo sada na swatcheve nijansi. Ovako izgledaju na ruci, a pokazat ću vam ih i na usnama. Prvo što gledate je nijansa 03, moja omiljena svakodnevna nijansa i općenito nijansa ovog ruža. Vrlo, vrlo posebna nijansa koju ne možete pronaći u drogerijama, a odmiče se od klasičnih nude nijansi.

golden-rose-longstay-liquid-matte-lipstick-5

Zatim nijansa 06, svijetlo crvena nijansa s hladnim podtonom koji odlično utječe na bjelinu vaših zubi.

golden-rose-longstay-liquid-matte-lipstick-7

I nijansa 07, fuksija nijansa koju sam kupila prvu od svih koje vam pokazujem i koja me osvojila te natjerala da pokupujem i ostale. Moram priznati da mi se ona nekako najljepše ponaša na usnama (nije toliko suha).

golden-rose-longstay-liquid-matte-lipstick-6

Jeste li vi isprobali ove ruževe? Ja bih voljela nabaviti većinu nijansi jer su mi najpraktičniji – nije potrebna olovka, linije se lako vuku i dovoljan je jedan sloj za odličan izgled na usnama. Koji su vam još dragi Golden Rose proizvodi?

Slični postovi:2 thoughts on “Golden Rose Liquid Matte lipstick”

  • Imam samo onu famoznu nijansu 10 (iako tad uopce nisam znala kolka je strka oko nje, to su jedini imali haha) i odlicna je. Ova tvoja 03 mi se jakoo svida! A cijena je veliki problem, pogotovo jer znam da ih ima i jeftinijih >.<

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *