Haljina koju obožavam!

Baš jučer napišem kak’ mi nejde objavljivanje outfit postova u zadnje vrijeme i evo opet danas jedan! Danas vam predstavljam haljinu u kojoj živim posljednjih dana.

Haljina je sa shein.com online dućana i mislim da ću je kupiti i u bordo te zelenoj boji. Na žalost, na fotografijama nikako nisam uspjela uloviti svu njenu ljepotu i jako mi je žao zbog toga. Opet moram spomenuti da je haljina poprilično kratka te da morate biti oprezni po tom pitanju.

Zato ja nosim ove overknee čizme koje su poklon od mame i stvarno ne znam gdje su kupljene. Haljinu možete naručiti ovdje.

Oko vrata kod dolčevita uvijek volim staviti neku ogrlicu, a ovog puta tu je ogrlica u tri sloja s choies.com online dućana. Najgornji sloj baš i ne možete vidjeti, ali ima tri plave perlice. Pogledajte detaljnije kako izgleda ovdje. Trenutno je na sniženju s 104 na samo 2$! Na Choiesu stvarno imaju predivan nakit, preporučujem da si malo pogledate ako volite nositi nakit.

Stvarno sam se oduševila ovom haljinom, prvenstveno njenim krojem jer, između ostalog, možete bez straha jesti, a da se ne vidi. 😀

Što vi mislite o outfitu?

DSCN5921

DSCN5925

DSCN5927

DSCN5931

DSCN5932

DSCN5934+

 

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *