Hello Beauty spužvica za nanošenje makeupa

Tekući puder dio je moje svakodnevne rutine. Jednostavno je, vjerujem da se to neće tako brzo promijeniti. Čula sam da su beauty blenderi napravili revoluciju u nanošenju tekućeg pudera i da nanesen njima puder izgleda jako prirodno, pa sam odlučila isprobati ovu jeftiniju i pristupačniju verziju – Hello Beauty spužvicu za nanošenje makeupa.

Spužvica je dostupna isključivo u Bipa drogerijama, po cijeni od 24,90 kn. Možete birati između spužvica različitih boja, a ja sam odabrala plavu.

DSCF0554

Odmah ću prijeći na stvar i opisati vam kako nanosim tekući puder koristeći ovu spužvicu. Naime, kako ne bi upila više proizvoda nego ga ostavila na licu, prvo namočim ruku pod mlakom vodom i stisnem spužvicu u vlažnoj ruci – to ponovim par puta dok spužvica nije dovoljno vlažna (trebala bi se i malo povećati). Puder ne stavljam na spužvicu, niti ga spužvicom uzimam s ruke ili palete, već ga prvo prstom nanosim na lice kao što bi to učinili s kremom prije razmazivanja. Par točkica na obraze, bradu, nos, čelo… Tada spužvicom samo utapkavam proizvod po licu.

DSCF0555

Moram priznati da sam oduševljena izgledom i pudera i kože nakon nanošenja. Spužvica radi fantastičan posao! Ali, imam nekoliko zamjerki koje me odbijaju od svakodnevnog korištenja ove spužvice.

 • Upija previše proizvoda, ma koliko je vi namočili. Zbog toga će vam se puder potrošiti brže nego kod klasičnog nanošenja pomoću kista.
 • Ne pruža prekrivanje na kakvo sam navikla. To je realno za očekivati s obzirom na to da puder izgleda poput vaše druge kože, ali na dijelove gdje imate neke veće nepravilnosti morat ćete dodati još pudera ili korektora .

DSCF0558

Pranje nije previše zahtjevno, perem je kao i kistove, pomoću deterdženta za pranje suđa (ako još niste svakako isprobajte tu kombinaciju). Morat ćete se malo više potruditi dok isperete sve što se u spužvicu upilo, ali ako koristite buffer kistove, bockalice ili nešto slično što ima gusto zbijene dlačice, znate kako se i takvi kistovi teško ispiru nakon nanošenja pudera.

DSCF0560

Nakon tri pranja i ne tako čestog korištenja (koristim spužvicu samo kada imam više vremena za šminkanje jer mi treba više vremena za podlogu kada je nanosim njome i za ujednačavanje korektora ispod očiju kod posvjetljivanja – za što je kao stvorena) još nisam primijetila nikakve promjene u teksturi spužvice niti napuknuća. Veliki lajk za to!

Zaključak: 

Bez obzira na to što ova spužvica zbilja predivno stapa puder s mojom kožom, još se nisam navikla često je koristiti zbog toga što mi oduzima više vremena. Preferiram je koristiti u danima kada na koži nemam većih nepravilnosti, a pogotovo za ujednačavanje korektora ispod očiju.
Toplo preporučujem da isprobate, vjerujem da nećete požaliti – vrijedi je imati u svojoj kolekciji.

Jeste li koristili ovu spužvicu ili neku sličnu? Kakvi su vaši dojmovi?

Slični postovi:

22 thoughts on “Hello Beauty spužvica za nanošenje makeupa

 1. Spužvica sada košta 24,90 kn u Bipama gdje imaju još uvijek ovo staro pakiranje, a novo (“ljepše” pakiranje izašlo taman pred Božić) košta, mislim, 32,90 kn. :(

     1. U ”mojoj” je bipi i dalje 19,90 :) ima u ovakvom pakiranju kao što je u ovom postu na slici i još neko valjkasno i cijena je ista, Pickey stvarno neznam zašto su kod tebe tako povisili cijenu, ali stvarno bezobrazno u svakom slučaju :/

 2. Prije sam imala rozu i stvarno sam ju često koristila. Istina, ako koristiš nju treba malo više puder, ali opet ostavlja baš prirodan izgled. Ono što me malo ljuti je to što se dosta brzo ”raspdanu”. Rozu sam koristila tek 2 mjeseca i morala sam ju baciti jer je puna bila napuknuća, a sada nedavno sam kupila bijelu i već kod 2 pranja je napukla. Što se toga tiće malo su me razočarale.

  1. Da, čula sam puno zamjerki na taj račun, s obzirom na to da ju ne koristim svakodnevno ne mogu baš reći previše o tome. Meni je i dalje kao i prvog dana, a sad je imam već 4 mjeseca, ako ne i više. :)

 3. Ja volim kombinirati :D
  Nanosim puder kistom, a onda potapkam po licu vlažnom spužvicom. Na taj način ona ne popije puder, a ostane onaj savršeni finish koji pruža :) Naravno, sve to kad imam vremena za dupli postupak.

 4. isprobala sam ovu i nije me odusevila kao RT Miracle complexion sponge,jednostavno mi je pretvrda :\
  dobra mi je za korektor ispod ociju i za to je zapravo jedino i koristim premda moze posluziti i za cijelo lice ukoliko nemam rt spuzvicu kod sebe :)

 5. Nanošenje tekuće podloge s ovim spužvicama je katastrofa, dobri su samo za blendanje korektora i konturu, ali nikako za tekuću podlogu.. Ja sam kupila u Mulleru pakiranje 25kn/6kom, kao trokutići i za to što ih koristim su sasvim zadovoljavajući :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *