Hello darkness!

Ovo je prvi puta da sam odlučila raditi outfit post u svojoj kući. Obično to radim vani radi osvjetljenja, okoline i slično, ali vani je toliko hladno ovih dana da se ne mogu zamisliti kako se smrzavam jer vam želim pokazati neki outfit. Zato sam našla kutak u sobi koji mi se činio najidealnijim za fotkanje. Svakako mi javite kako vam se sviđa i da li vam se fotografije manje sviđaju nego one na otvorenom.

Nisam se odlučila za neki odviše komplicirani outfit, već za vamp glamur. Inače ne nosim potpuno crne outfite, ali danas mi se baš zaželjelo crne u kombinaciji s tamnim ružem i dugom linijom tuša. Mislim da je sve zajedno predivno ispalo. Suknju sam vam već pokazivala pa ako želite više fotografija ili informacija, evo linka na taj članak. Vesta je vrlo jednostavan i običan komad sa Sheina (može se nositi i otkopčana na neke potkošulja-majice). Stalno me gnjavio zadnji gumbić i otkapčivao se pa je na nekoj fotki otkopčan, ali ne mogu si pomoći!

Ako vas zanima što od dekora u mojoj sobi, pitajte me u komentarima i rado ću vam odgovoriti! 🙂 Jedva čekam da je u potpunosti sredim za Božić.

  • Vesta: Shein, 16,99$ – LINK
  • Suknja: Shein, 21,99$ – LINK
  • Choker: Zaful, 2,44$ – LINK
  • Cipele: ShoeBox, 150 kn (snižene s 499)

shein-vest-skirt-1

 

shein-vest-skirt-2

 

shein-vest-skirt-3

 

shein-vest-skirt-4

 

shein-vest-skirt-5

 

shein-vest-skirt-6

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *