“Helta” nakit + darivanje

Vrijeme je darivanja, a ako još niste odlučili što ćete pokloniti svojim najdražima danas vam predstavljam djevojke koje se bave izradom lijepog i cjenovno pristupačnog nakita. Odlučile smo razveseliti i jednu od vas pa na kraju članka saznajte kako osvojiti predivnu ogrlicu! 🙂

“Helta” nakit možete pronaći na Facebooku gdje nude veliki izbor ogrlica i narukvica. Osim što možete naručiti nakit koji je već izrađen, možete naručiti i kombinacije po svojoj želji, bilo prema boji ili dizajnu. Djevojke imaju puno planova za budućnost i nadaju se u svoju ponudu uvesti još mnogo dizajna.

DSCN7172

DSCN7173

DSCN7175

Naziv nakita dolazi iz njihovih imena, naime, dvije djevojke stoje iza ovih predivnih kreacija – Helena i Tamara. Djevojke su prijateljice još iz osnovne škole, zajedno su pohađale matematičku gimnaziju u Zaboku, a trenutno studiraju na PMF-u (Matematika) i FER-u.  

DSCN7176

DSCN7177

DSCN7180

Njihova priča o izradi nakita ide ovako:

“Postoji ljubav prema nakitu otprije. Vidjele smo na Pinterest-u nekoliko zanimljivih ideja nakita, počele radit ogrlice i narukvice za sebe. Ideja se sviđala prijateljicama pa smo počele njima radit i tako se proširila ideja, zainteresirani kupci i eto nas tu gdje jesmo trenutno.”

Za jednu ogrlicu djevojke utroše po sat i pol ili dva sata, ovisno o dizajnu i količini miješanih boja.  U jednu pletenicu ide više od 200 metara konca, tako da može uvijek dobro poslužiti u nekim neočekivanim situacijama (npr. ako netko padne u provaliju pa ga vi trebate spasiti. :D).

DSCN7182

DSCN7183

DSCN7184

“Helta” nakit vrlo je jednostavan, ali unikatan nakit koji svaku odjevnu kombinaciju dodatno osvježi – gledat ćete ovaj nakit i u narednim outfit postovima jer ga nosim uz gotovo svaku kombinaciju. 🙂

Za vas smo pripremile jednu predivnu miješanu ljubičastu ogrlicu, a možete je osvojiti na vrlo jednostavan način, putem Rafflecopter aplikacije.

DSCN7188

DSCN7190

1. kliknite na “Visit Lux Lucis Beautyland on Facebook”
2. kliknite “Visit us”
3. lajkajte stranicu ako već niste
4. u aplikaciji se sada pojavila opcija “I visited!” – kliknite na to
5. ponovite postupak za “Helta nakit”

Dobitnica će biti proglašena na Badnjak unutar ovog članka! 🙂

Molim dobitnicu da se javi na Facebook u inbox! Sutra se igramo dalje! 🙂

s

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *