It looks like the future’s really bright.

Današnji post bih nazvala iznenadnim. Unaprijed sam odredila kada i kakve postove ću objaviti sljedećih tjedan dva i, eto, baš sam jučer odlučila imati foto sešn. No o tome više malo kasnije, sada bi htjela popričati s vama u vezi planova koje imam u vezi bloga i ideja u čiju ću realizaciju krenuti s početkom trećeg mjeseca (čitaj: kad prođu ispitni rokovi).

Za početak, blog i objave. Htjela bih objavljivati članke svaki drugi dan, iliti 3-4 puta tjedno. Od toga bih jedan članak uvijek sadržavao video. Pokušat ću dobro organizirati vrijeme i vjerujem da s tim ne bi trebala imati nikakvih problema.

Društvene mreže. I dalje ću biti aktivna na Facebooku i Instagramu. Tamo objavljujem stvari ponekad i više puta dnevno pa ako me još ne pratite, svakako dajte.

Suradnje. Naravno da ću i dalje surađivati sa svim kreativnim dušama, pa ako ste vi jedna od tih, a imate neku ideju kako bi mogli/e surađivati, možete me kontaktirati na mail lucija@lux-lucis.eu ili u inbox na Facebooku.
Osim tih manjih suradnji, počet ću intenzivnije surađivati s Bedekovčanskom udrugom mladih (link), čiji dio su mnoge kreativne mlade osobe. Ideje se još razrađuju, ali čim ostvarimo koji projekt bit ćete obaviješteni.
Također bi voljela ponovno surađivati s fotografkinjom Lidijom (link), ali ovoga puta u malo drugačijoj formi nego prije. Naša prošla suradnja.
I da, još nikada nisam surađivala ni s jednom kolegicom blogericom, pa bi se i u tom području htjela iskušati (a posebno me privlači zajedničko snimanje videa s drugim blogericama koje se time bave).

Posljednje, ali ne manje bitno, voljela bih početi intenzivnije šminkati druge djevojke. Do sada sam imala nekoliko šminkanja i moje ‘klijentice’ su bile izuzetno zadovoljne, a ja sam uživala u svakom trenutku obavljanja posla. Naravno, šminkala bih samo na području Zagorja i Zagreba. Zanima me da li bi vi, kao djevojka koja treba šminkanje, bile zainteresirane da vas upravo ja šminkam? 🙂

Sada kada sam vam ovako izložila sve svoje ideje (kladim se da mi je koja promakla!), pozivam vas da mi u komentarima date svoje mišljenje o njima i predložite stvari o kojima bih mogla pisati ili suradnje koje bi mogla ostvariti.

Krenimo na ono zbog čega ovaj članak i postoji. 😀 Jučer sam, kao što rekoh, okinula nekoliko lijepih fotografija. Uzela sam šminku u ruke i dala si oduška (iako se ne vidi detaljnije s obzirom na to da su sve fotke crno-bijele).
Prvotna ideja bila je crno-bijela fotografija jedne polovice mog lica, ali su se ideje same nizale i na kraju je ispalo to što je ispalo. Ja sam u pravilu jaaako zadovoljna svim fotkama, imam osjećaj da sam imala dan fotogeničnosti.

Mislim da crno-bijeli filter baš promijeni cjelokupni dojam, zamislite da su ove fotke u boji – ne bi bile ni upola tako dobre! Sada vas ostavljam s nekolicinom fotografija, nadam se da ćete uživati, a sve dojmove i o ovim fotkama primam u komentarima. 🙂

Picture 105

Picture 109

Picture 124Picture 148

Picture 141

Picture 138

1

Slični postovi:7 thoughts on “It looks like the future’s really bright.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *