It looks like the future’s really bright.

Današnji post bih nazvala iznenadnim. Unaprijed sam odredila kada i kakve postove ću objaviti sljedećih tjedan dva i, eto, baš sam jučer odlučila imati foto sešn. No o tome više malo kasnije, sada bi htjela popričati s vama u vezi planova koje imam u vezi bloga i ideja u čiju ću realizaciju krenuti s početkom trećeg mjeseca (čitaj: kad prođu ispitni rokovi).

Za početak, blog i objave. Htjela bih objavljivati članke svaki drugi dan, iliti 3-4 puta tjedno. Od toga bih jedan članak uvijek sadržavao video. Pokušat ću dobro organizirati vrijeme i vjerujem da s tim ne bi trebala imati nikakvih problema.

Društvene mreže. I dalje ću biti aktivna na Facebooku i Instagramu. Tamo objavljujem stvari ponekad i više puta dnevno pa ako me još ne pratite, svakako dajte.

Suradnje. Naravno da ću i dalje surađivati sa svim kreativnim dušama, pa ako ste vi jedna od tih, a imate neku ideju kako bi mogli/e surađivati, možete me kontaktirati na mail lucija@lux-lucis.eu ili u inbox na Facebooku.
Osim tih manjih suradnji, počet ću intenzivnije surađivati s Bedekovčanskom udrugom mladih (link), čiji dio su mnoge kreativne mlade osobe. Ideje se još razrađuju, ali čim ostvarimo koji projekt bit ćete obaviješteni.
Također bi voljela ponovno surađivati s fotografkinjom Lidijom (link), ali ovoga puta u malo drugačijoj formi nego prije. Naša prošla suradnja.
I da, još nikada nisam surađivala ni s jednom kolegicom blogericom, pa bi se i u tom području htjela iskušati (a posebno me privlači zajedničko snimanje videa s drugim blogericama koje se time bave).

Posljednje, ali ne manje bitno, voljela bih početi intenzivnije šminkati druge djevojke. Do sada sam imala nekoliko šminkanja i moje ‘klijentice’ su bile izuzetno zadovoljne, a ja sam uživala u svakom trenutku obavljanja posla. Naravno, šminkala bih samo na području Zagorja i Zagreba. Zanima me da li bi vi, kao djevojka koja treba šminkanje, bile zainteresirane da vas upravo ja šminkam? :)

Sada kada sam vam ovako izložila sve svoje ideje (kladim se da mi je koja promakla!), pozivam vas da mi u komentarima date svoje mišljenje o njima i predložite stvari o kojima bih mogla pisati ili suradnje koje bi mogla ostvariti.

Krenimo na ono zbog čega ovaj članak i postoji. :D Jučer sam, kao što rekoh, okinula nekoliko lijepih fotografija. Uzela sam šminku u ruke i dala si oduška (iako se ne vidi detaljnije s obzirom na to da su sve fotke crno-bijele).
Prvotna ideja bila je crno-bijela fotografija jedne polovice mog lica, ali su se ideje same nizale i na kraju je ispalo to što je ispalo. Ja sam u pravilu jaaako zadovoljna svim fotkama, imam osjećaj da sam imala dan fotogeničnosti.

Mislim da crno-bijeli filter baš promijeni cjelokupni dojam, zamislite da su ove fotke u boji – ne bi bile ni upola tako dobre! Sada vas ostavljam s nekolicinom fotografija, nadam se da ćete uživati, a sve dojmove i o ovim fotkama primam u komentarima. :)

Picture 105

Picture 109

Picture 124Picture 148

Picture 141

Picture 138

1

Related Posts

7 Comments

 • Reply
  nope
  16. Veljača 2014. at 12:58

  Bilo bi super da ti šminkaš :)

 • Reply
  uptowngirl357
  16. Veljača 2014. at 13:19

  slažem se za crno bijeli efekt, stvarno promijenit cijelu sliku i govori nešto drugo za razliku od ‘običnih’ fotki :) a i dan fotogeničnosti je nesto što stvarno postoji, vjerovali ljudi ili ne haha nekada se mogu tak srediti ono tip top od glave do pete, ali ako taj dan nisam fotogenična moš’ ga fućkat haha :D

 • Reply
  Lela
  16. Veljača 2014. at 13:43

  Htjela bi da objavis video o tvojim omiljenim proizvodima iz dm-a,kozma,bipe i tako :)

 • Reply
  Karolina
  16. Veljača 2014. at 16:32

  Super ti je foto sešn, crno-bijele fotke se nekak uvijek čine ljepše :D
  Btw na mojekrpice.hr sam naletjela na neku žensku koja se služi tvojim fotkama da bi prodala svoje stvari (nije se ni sjetila da ukloni tvoje ime), neznam da li znaš za to.

 • Reply
  Silvija
  17. Veljača 2014. at 14:40

  Što se fotografija tiče, slažem se da su crno bijele nekako bolje no ako imaš pored sebe fotografa koji zna što radi, onda i one u boji mogu biti dobre – govorim iz iskustva.

  Mislim da bi svakako trebala više šminkati, ja šminkam sada dosta malo, ali ono kada ulovim vremena poigram se malo na prijateljicama – više prakse čini čuda :D

 • Leave a Reply