Kozmetika Kancilja: kokos ulje za tijelo

Kokosovo ulje u sebi sadrži laricinsku kiselinu koja ima antibakterijsko djelovanje te nas štiti od mnogih infekcija. Pomaže i protiv bora.

Karakteristike kokosovog ulja učinile su me nestrpljivom da isprobam ovaj proizvod i vidim kako će djelovati na mojoj koži. Proizvod o kojem ćemo danas pričati jest kokos ulje za tijelo i lice od kozmetike Kancilja.

Kancilija kokos ulje za tijelo (1)

Ovo ulje ne sastoji se samo od kokosa, već i od nevena i jojobe (a svi znamo koliko je neven dobar kod upala kože) te vitamina E, koji kožu hrane i hidratiziraju. U mirisu prevladava miris jojobe i kokosa, izrazito je ugodan i mogla bih mirisati ovo ulje cijeli dan.

Kancilija kokos ulje za tijelo (2)

Dolazi u količini od 200 mililitara, a rok trajanja je jasno naveden na pakiranju (u mom slučaju do 12. mjeseca 2015.). Cijena je 46,12 kn na Click2Chic internetskoj drogeriji.
Nekada je njihova kozmetika bila dostupna u našim drogerijama i Mercatoru, ali nisam uspjela pronaći točne informacije o trenutnom stanju.

Kancilija kokos ulje za tijelo (3)

Proizvođači preporučuju korištenje ovog ulja na licu, tijelu i kosi. Mislim da je premasno da bi se koristilo na kosi (eventualno preko noći i ako planirate drugo jutro prati kosu). Može se koristiti kao hidratantno ulje ili ulje za masažu.

 

 

 

 

Kancilija kokos ulje za tijelo (4)

Na tijelu se ponaša slično kao losion za tijelo – hidratizira kožu i brzo se upije.
Na lice sam ga stavljala samo preko noći, u nešto većoj količini, tako da lice dobije dovoljno “hrane”. Nisam imala nikakve reakcije na proizvod, a ujutro mi je lice bilo mekano, iako masno (što se lako riješi jednim umivanjem). Preporučujem da jastuk prekrijete ručnikom kako ga preko noći ne bi zamastili.

Kancilija kokos ulje za tijelo (5)

Doziranje je praktično, da se nalazi u bočici bilo bi puno teže baratati s njime, ovako ga jednostavno našpricate na mjesto koje želite i lagano umasirate u kožu. Pazite kud špricate jer ostavlja flekice na odjeći (koje se lako ispiru).

Sve u svemu, sviđa mi se, iako nije jedan od onih proizvoda koje možete nanositi tik pred izlazak iz kuće. Više je za one dane kada želite razmaziti samu sebe, leći u pjenušavu kadu, a nakon kožu dobro hidratizirati.

Ovim putem podsjećam na veliko blagdansko darivanje koje se nalazi ovdje, a traje do 22.12.

Jeste li isprobale ovaj ili sličan proizvod? Koji su vaši dojmovi?
Volite li miris kokosa?

*PR Uzorak2 thoughts on “Kozmetika Kancilja: kokos ulje za tijelo”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *