#kozmobeautyteam

Još u prosincu sam dobila posao u Kozmu. I to ne bilo kakav posao, već kao vizažistica u Kozmo beauty timu za grad Zagreb. Vrlo vjerojatno taj posao nikad ne bi radila ni dobila da nije bilo mog bloga, a tijekom obavljanja posla također sam shvatila koliko mi je on pomogao.

Iako sam posao dobila još prije nekoliko mjeseci, prvu promociju sam radila ovaj tjedan, točnije, u četvrtak i petak, i to u Kozmu Sesvete.

Što ustvari ulazi u opis mog posla? Oko pet sati dnevno stojim u Kozmu i šminkam djevojke ili žene koje to žele – sasvim besplatno. Nije potrebno ništa kupiti, ništa učiniti – samo trebate doći, naći me i sjesti na moju stolicu. Usput možete i naučiti puno beauty tajni jer se trudim svaki korak objasniti i odgovoriti na sva pitanja koja mi se postave.

Nisam bila nimalo nervozna prije nego što sam po prvi puta krenula na posao jer šminkanje je za mene sasvim prirodno. Nisu mi se znojili dlanovi ni tresle ruke, bila sam 100% spremna na sve što me čeka.

U 10 sati rada, odnosno, dva dana, kroz moje ruke prošlo je 14 žena, od 16 do 76 godina. Bilo je tu onih koje su došle samo nešto naučiti, onih koje su išle u izlazak, slavile diplomu, godišnjicu braka… I svaka od njih iz Kozma je izašla zadovoljnija i ljepša – ne zbog šminke koju sam im stavila na lice, već zbog osmijeha na njihovim licima! Ono što me posebno ispunilo pri obavljanju ovog posla je iznenađenje koje vidim kad se žene pogledaju u ogledalo, svako hvala koje sam čula i savjeti koje sam im mogla dati.

Znate da sam u svom starter kitu dobila malo proizvoda i da nisam znala kako ću obavljati šminkanje uz pomoć testera itd. Ustvari sam na raspolaganju imala sve proizvode u dućanu tako da sam mogla svaku ženu našminkati s drugim proizvodima, odabrati pravu nijansu pudera i ostalih proizvoda. Čak sam pronašla puno novih proizvoda koji su mi se jako svidjeli i nabavit ću ih za sebe. 🙂

Mislim da nisam mogla dobiti bolji Kozmo za svoj prvi angažman, ovaj u Sesvetama je lijep kvartovski Kozmo, osoblje je predivno, zabavno i srdačno, a kupci ugodni ljudi.

Hvala svima koji su se prepustili mojim rukama, koji su pohvalili moj rad, koji se nisu mogli prestati diviti, koji su uživali pod mojim kistićima i rekli mi da sam talentirana. Ako vi mislite da sam vam uljepšala dan šminkanjem – vi ste ga meni svojim riječima uljepšali još više.

Sljedeći angažman je 18. i 19. 03., također u Kozmu u Sesvetama. To je posljednji angažman tamo za neko vrijeme pa ako ste u blizini isplanirajte da se vidimo jedan od tih dana.

Ako imate dodatnih pitanja, pitajte u komentarima! 🙂

479713_10209085358874163_5661419853640518361_n

Slični postovi:3 thoughts on “#kozmobeautyteam”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *