L.O.V The Glowrious Highlighting & Bronzing Palette

Prije nego krenemo sa samim člankom želim vam objasniti o čemu se točno radi. U posljednjih nekoliko mjeseci nisam uopće koristila svoj blog jer sam prestala pisati klasične recenzije i mislim da ih više ni neću. Ali ipak mi je žao da ova platforma stoji prazna kad mogu ovdje podijeliti neke svoje dodatne dojmove koje nisam tijekom videa na YouTubeu. Zato sam odlučila uvesti dvije nove “kategorije”: Kozmetički proizvod tjedna (koji ću objavljivati ponedjeljkom) i Modni komad tjedna (koji ću objavljivati petkom). Ovo neće biti potpune recenzije, ovo će biti slika-dvije uz kratku crticu o tome zašto mi se nešto sviđa. Mislim da će to biti odličan način da oživim svoj blog, a vama dam dodatan (i nadam se zanimljiv) sadržaj. Pišite mi u komentarima što mislite o tome i hoćete li se vraćati na moj blog da to pročitate!

Za proizvod ovog tjedna nije mi trebalo puno vremena da ga odaberem. Radi se o L.O.V. The Glowrious Highlighting & Bronzing Palette.


Cijena: 117,90 kn
Gdje kupiti? DM i Muller
Nijansa: 010 – Rose Addiction
Količina: 12,5g

 

Prvo što me apsolutno oduševilo po pitanju ove palete je pakiranje. Radi se o jako čvrstom (iako kartonskom) pakiranju koje se zatvara pomoću magneta. Ima lijep dizajn i ogledalo pristojne veličine.
Čim sam otvorila paletu primijetila sam da je parfumirana. To bi nekome moglo mrvicu smetati, ali sa sigurnošću mogu reći da se taj miris na licu ne osjeti. Sastoji se od tri proizvoda:

  • Soft illuminator koji koži daje blagi sjaj, definitivno za one koji žele nositi highlighter, ali se ne žele pretjerano svijetliti. Idealan je i za veća područja na licu kako bi ten izgledao zdravije.
  • Metallic highlighter je pravi, intenzivni higlighter koji je dostojan svojeg naziva. Daje jako lijep sjaj, a ono što mi se sviđa je da u sebi ne sadrži velike čestice glittera i nijansa nije prehladna već se radi o nijansi vrlo toplog podtona koja se onda savršeno stopi s kožom.
  • Luminous bronzer je jako lijepa nijansa bronzera koja nije previše narančasta pa mislim da bi odgovarala većini tonova kože. Ima izrazito puno sitnih iluminacijskih čestica pa bi ga ipak preporučila za večernje nošenje jer kroz dan može biti mrvicu presjajan.

Šlag na tortu je i savršena tekstura sva tri proizvoda koja se izrazito lako blenda i stapa s kožom. L.O.V praškasti proizvodi su me stvarno oduševili jer ih se izblenda u tren oka i zato mislim da se za ovu paletu isplati izdvojiti 120 kn.

 

Ako vas zanima više o L.O.V proizvodima – pogledajte moj video u kojem isprobavam hrpu proizvoda za lice, oči i usne!

Slični postovi:1 thought on “L.O.V The Glowrious Highlighting & Bronzing Palette”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *