La Croa keratin za ravnanje kose

Danas ću vam predstaviti jedan od La Croa proizvoda koji mi se vjerojatno najviše sviđa. Baš smo se zavoljeli i moje feniranje više se ne događa bez njega! Radi se o keratinskom fluidu.

Prvu u nizu La Croa recenzija možete (i morate) pročitati ovdje.

La Croa keratin za ravnanje kose (1)

Započela bih članak samim opisom proizvoda koji nam daju iz La Croe, mislim da je to najbolji način da shvatite o kakvom se točno proizvodu radi i čemu je namijenjen:

“Ovaj keratinski fluid ima bogatu kremastu strukturu, sa snažnim kondicionirajućim učinkom. Keratin je strukturni protein kože i kose, odgovoran za stabilnost i oblik stanica. Zaglađuje oštećenja na kosi, smanjuje lomljivost i učvršćuje vlas. Ovaj proizvod vrlo efikasno olakšava tretman ravnanja kose, pomaže pri svakodnevnom feniranju, osiguravajući pri tom maksimum prehrane. Istovremeno zaglađuje nestašnu kosu i kontrolira statički elektricitet. Kosa postaje vidljivo zdravija, zaglađena i ostaje ravna dajući poznati “Brazilian look”. Ulje argana i makadamije, hijaluron, kolagen i specijalni hidratacijski kompleks omogućuju maksimalnu zaštitu i njegu kose.”

preuzeto s lacroa.hr

La Croa keratin za ravnanje kose (2)

Čim sam vidjela da je ovaj proizvod namijenjen olakšavanju feniranja i ravnanja kose bila sam jako uzbuđena jer već više od godinu dana ne koristim nikakve “hot toolse” na svojoj kosi – ni peglu ni figaro, već kosu ravnam isključimo fenom i četkom – iz pristojne udaljenosti. Kosa mi je zaista ljepša nego ikad. A fluid uz to još i njeguje kosu svim uljima koja su uklopljena u njega kao glavni sastojci.

La Croa keratin za ravnanje kose (3)

Dolazi u količini od 50 mililitara, a cijena mu je oko 70 kn. La Croa proizvodi dostupni su u Mulleru.

Pakiranju se ne mogu dovoljno nadiviti, vidite i sami da dolazi u kartonskoj ambalaži koje čuva bočicu. Mislila sam da je to zato što je bočica staklena, ali ne – ova bočica je načinjena od plastike. Na vrhu je pumpica koja olakšava doziranje fluida.

La Croa keratin za ravnanje kose (4)

Fluid nanosim na kosu prosušenu ručnikom (ne preporučujem baš da ga nanosite na mokru, tik opranu kosu). Prvo uzmem četiri manja potiska pumpice i utrljam ga u dlanove te pokušam ravnomjerno nanijeti na donji dio kose i vrhove. Uglavnom se koncentriram na taj dio kose, ali zatim uzmem još dva potiska i rasporedim pri korijenu kose. U početku ga uopće nisam nanosila na korijen kose jer sam se bojala da će mi dodatno zamastiti kosu, no to se nije dogodilo. 🙂

La Croa keratin za ravnanje kose (5)

Običavam ostaviti fluid da se upije u kosu dodatnih 3-5 minuta, ali sumnjam da ćete pogriješiti ako ćete odmah krenuti na sušenje kose. Kosu uvijek sušim naopačke kako bih dobila veći volumen pri korijenu. Kosa će vam nakon feniranja biti ravna, meka na dodir i MIRISNA!! Uh taj miris – miriši jednako kao šampon i regenerator, ali nešto intenzivnije i dulje se zadržava na kosi.

Ako ste vi jedna od onih koje često feniraju svoju kosu, mislim da je ovaj fluid svakako vrijedan vaše pažnje! Ja i on uživamo zajedno nekoliko puta tjedno! <3

Slični postovi:1 thought on “La Croa keratin za ravnanje kose”

  • Kao prvo, ambalaža svih La Croa proizvoda mi je predivna. 😀 Kao drugo, vjerujem da je super ovaj fluid, vjerujem da bi mi koristio, moja je kosa dosta suha i naelektrizirana, posebno nakon feniranja, nikako da ju dovedem u red. 🙁

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *