La Croa krema za definiranje kovrčave i valovite kose

Dragi moji,

danas vam donosimo recenziju La Croa kreme za definiranje kovrčave i valovite kose. Kažem mi, jer sam se čim sam vidjela ovu kremu sjetila svoje poznanice Mateje s divnom kovrčavom kosom i zamolila ju da mi sastavi recenziju. Prepuštam vas njenim dojmovima! :)

DSCN1493

Dobivši ovu kremu, Lucija se odmah sjetila moje kovrčave kose – moram priznati kako tada nisam znala što očekivati, ali danas sam sretna jer pišem o jednom super proizvodu za kovrčavu kosu.

Moja je kosa jako kovrčava, duga i nikada nisam bila oduševljena time, koliko god to nekada zna lijepo izgledati, svi oni koji sa mnom dijele iste muke po kosi znaju koliko kovrčava kosa može izgledati suho i neuredno.

La Croa krema za frčkavu kosu pravo mi je otkriće i definitivno sam odlučila kupiti novu tubicu kada ovu potrošim do kraja! :D Zašto?

DSCN1494

Prije svega, predivno miriše – budući da sam ju nanosila, kako na uputama i piše, na ručnikom prosušenu kosu, formirala kovrče i tako pustila da se prirodnim putem osuši, miris se dugo zadržao.

Ne ostavlja na kosi masne ili bilo kakve druge tragove. Pjene za kosu nikada nisam voljela jer ostavljaju pomalo umjetan izgled, uz pomoć La Croa kreme uspjela sam formirati ljepše kovrče prirodnog izgleda.

Naravno, treba paziti na količinu koja se stavlja na kosu – dovoljna je sasvim mala količina što je još jedan plus jer će krema duže trajati.

DSCN1497

La Croa krema sadrži ulje argana i makadamije te je usmjerena i na zdravlje kose, ali osim što se kovrče uz ovu kremu mogu formirati i još više naglasiti, nisam primijetila druge promjene na mojoj kosi. Bit će da su predivne kovrče sve zasjenile i bacile u drugi plan! :D

Stoga, ovu kremu preporučujem svima koji su se našli u opisu moje kose, pogotovo onim djevojkama koje kao i ja, ne izdvajaju previše vremena za pravljenje savršenih frizura – ova je krema brzo rješenje za sve prigode i u svakom trenutku!

*PR uzorak

 

Related Posts

7 Comments

 • Reply
  Ela
  13. Srpanj 2015. at 17:58

  Baš si me zainteresirala. A kolika je cijena?

  • Reply
   Lux Lucis
   16. Srpanj 2015. at 07:16

   Cijena je 49,90 kn, a La Croa proizvodi su od 1.7. do 1.8. na akciji -25% pa se svakako isplati! :)

 • Reply
  Saruška
  13. Srpanj 2015. at 21:02

  Zanima me sastav (sulfati,silikoni) i cijena…?

 • Reply
  tanja
  14. Srpanj 2015. at 08:41

  Gdje se moze kupiti?

 • Reply
  Goga Glam
  14. Srpanj 2015. at 18:23

  I mene zanima sastav :D

  • Reply
   Lux Lucis
   14. Srpanj 2015. at 21:45

   Na žalost ja nemam kremu kod sebe pa vam ne mogu reći točan sastav. Jedino ako se Matea javi. :)

  Leave a Reply