Ljubav s traperom.

Znate da živim u svojim traper hlačicama visokog struka cijelo ljeto. Ak me pratite na društvenim mrežama non stop ih nosam. Već sam sama sebi bila dosadna, pa sam odlučila s Romwe.com online dućana odabrati traper suknju visokog struka koja bi zamijenila hlačice bar u nekim outfitima.

I uspjela sam, već ju obožavam a tek sam ju jednom nosila. Traper je ispao nešto tamniji nego što sam očekivala, ali kad malo bolje razmislim, s dolaskom jeseni i zime ova boja bolje će se uklopiti u jesenske outfite – s debelim čarapama i slično. Već slažem kombinacije u glavi. 🙂

Cijena suknje je 11$ ili 70-ak kuna, a možete je nabaviti ovdje. Ako iskoristite kod “rins-55” dobit ćete čak 55% popusta!!! Meni stoji ko salivena, samo što je dosta kratka, pa kad sjednem ne sjednem na suknju već na gaćice. (TMI) Ne smeta mi previše, samo napomena.

Na fotografijama je nosim s običnom sivom majicom, koja je sa shein.com online dućana, ali ću s njom poslikati još jedan outfit s obzirom na to da se tu ne vidi sva njezina moć. Inače je to oversized majica i oduševit ćete se kombinacijom koju sam pripremila za vas. 🙂

Na nogama moje najdraže Airmaxice. Oduvijek sam Nike girl, od svojih prvih tenisica nosim Nike i totalno sam opsjednuta. Koja je vaša marka?

Cekar je iz Kika, mama mi ga je poklonila ovo ljeto. Košta 60 kn i predivan je za pobacati stvari u njega i ići.

Ovog puta odlučila sam sav tekst staviti na početak članka, a fotke kasnije, nadam se da vam to ne smeta. Sviđa li vam se outfit? Što bi mijenjali?

LUCKA

 

DSCN3871

 

DSCN3880

 

DSCN3887

 

DSCN3888

 

DSCN3890

 

 

 

 

Slični postovi:6 thoughts on “Ljubav s traperom.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *