L’Occitane koncentrirana uljepšavajuća maglica

Sjećate li se kada sam vam prije dva mjeseca pričala o svom iskustvu u L’occitane trgovini? Naime, bila sam pozvana na njegujući tretman lica. Više o tome možete pročitati ovdje.

Na tom tretmanu dobila sam poklon paket. Danas ću vam predstaviti prvi od dva proizvoda koji se u njemu nalazio. Radi se o koncentriranoj uljepšavajućoj maglici. To je mlijeko za njegu tijela koje u sebi sadrži njegujuće bademovo ulje i mlijeko s bademovim proteinima i silicijem. Osim toga, u sebi sadrži i svjetlucave mikro čestice koje na koži ostavljaju sjaj.

Loccitane milk veil (1)

Maglica dolazi u praktičnom pakiranju s pumpicom, što omogućava lako doziranje proizvoda. S obzirom na to da je mlijeko poprilično tekuće, mislim da je ovakvo pakiranje idealno.

Loccitane milk veil (4)

Evo nekoliko osnovnih informacija o proizvodu:

  • cijena: 230,90 kn
  • količina: 250 mililitara
  • rok trajanja: 12 mjeseci nakon otvaranja

Sastojci:

Loccitane milk veil (3)

Vjerujem da je većina lagano poskočila pročitavši cijenu za koju se prodaje ovo mlijeko za tijelo. Moram priznati da i sama smatram da je poprilično visoka za jedan ovakav proizvod.
Nasuprot tome, prema svojim karakteristikama, mlijeko doista je zlata vrijedno! Zašto?

Počevši s njegovim mirisom – miris badema jedan je od najugodnijih koje možete zamisliti kada pričamo o mlijeku za tijelo.
Ono što nam je najbitnije kod bilo kakve mazalice za tijelo jest da ne bude masna i da se brzo upija. Nakon što maglicu kružnim pokretima umasirate u tijelo, više nećete osjetiti nikakve tragove na koži, osim da je nahranjena, meka i zategnuta.
Mekoća kože zadržat će se tijekom cijelog dana, baš kao i miris (koji kod sličnih proizvoda brzo nestane).

Loccitane milk veil (2)

Iako sam pakiranje nahvalila na početku članka, ja sam imala tu nesreću da mi se pumpica potrgala i sada do proizvoda dolazim tako da odvrnem pumpicu i doziram ravno iz bočice. To me jako razočaralo.

Za kraj, pokazat ću vam kako mlijeko izgleda na koži. Spomenula sam da u sebi sadrži svjetlucave čestice i to mi je jako zgodna stvar. Čestice nisu prevelike i nećete nikoga oslijepiti – na koži ostavlja suptilan sjaj i izgleda baš otmjeno. Pogotovo je odgovarajuće za ove ljetne dane, na suncu se prekrasno presijava, što možete vidjeti i na slici.

Loccitane milk veil (5)

 

Loccitane milk veil (6)

Sve u svemu, L’Occitane koncentrirana uljepšavajuća maglica proizvod je kojeg bi preporučila svakome tko si ga može priuštiti. L’Occitane proizvodi su općenito nešto najbolje što se može dogoditi vašoj koži.
Da se vi koji još štedite za ovakve mazalice ne bi previše rastužili, za vas sam pripremila recenziju sličnog, cjenovno prihvatljivijeg proizvoda, koju možete očekivati uskoro.

Jeste li isprobali koji L’Occitane proizvod? Koje je vama najdraže mlijeko za tijelo sa shimmerom?

*PR uzorak

Slični postovi:1 thought on “L’Occitane koncentrirana uljepšavajuća maglica”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *