Sve će biti dobro na kraju. Jer, ako nije dobro, onda nije kraj.

Look by Bipa četkica za piling lica

Ako sam vas uspjela navući na Loko sapun Afrika, onda ovo morate imati. Morate ovo imati i ako navečer šminku skidate vodom i nekom umivalicom ili sapunom. Jednostavno, ovo morate imati! 😀

DSCN3896

“Ovo” je Look by Bipa četkica za piling lica, dostupna u Bipa drogerijama po cijeni od 14,90 kn. Dugo nisam bila u Bipi i neki dan sam prošvrljala po cijeloj drogeriji u potrazi za novim proizvodima. Ugodno su me iznenadile police tamo, inače nikada nisam bila velika ljubiteljica Bipe. Četkicu za piling stavila sam u košaricu čim sam je ugledala.

DSCN3900

Namijenjena je blagom čišćenju lica, preporučljivo uz neki proizvod za umivanje. Ja je koristim u kombinaciji s Afrika sapunom – umjesto prstima, utrljavam ga ovom četkicom. Četkica je pogodna za svakodnevno korištenje jer su izbočine blage i mekane. Inače se piling kože ne obavlja svakodnevno, ali nemojte se bojati koristiti četkicu svaki dan.

Lijepo odstranjuje većinu odumrlih stanica kože, a pogotovo mi se sviđa kako djeluje u području skidanja šminke – zato što ulazi u većinu pora, jako će efikasno odstraniti makeup.

DSCN3899

Moje lice je puno glađe od kada koristim ovu četkicu, ubacila se u moju svakodnevnu rutinu i nemam u planu izbaciti je tako skoro! Sviđa mi se što na poleđini ima vakuumski čepić, pa je mogu zalijepiti na pločicu odmah iznad mog sapuna i tako nikad ne zaboraviti da je imam. Pogotovo je preferiram ispred “tekstilnih” jastučića za piling lica, u njima se puno brže nakupljaju bakterije i nisu toliko efikasne. Ova četkica ispire se mlakom vodom i sapunom.

U svakom slučaju, preporučujem vam ovaj proizvod ako volite umivati svoje lice prije spavanja. Jeste li ga već isprobali? Što vi koristite za večernje umivanje?

Slični postovi:10 thoughts on “Look by Bipa četkica za piling lica”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *