Look by Bipa četkica za piling lica

Ako sam vas uspjela navući na Loko sapun Afrika, onda ovo morate imati. Morate ovo imati i ako navečer šminku skidate vodom i nekom umivalicom ili sapunom. Jednostavno, ovo morate imati! 😀

DSCN3896

“Ovo” je Look by Bipa četkica za piling lica, dostupna u Bipa drogerijama po cijeni od 14,90 kn. Dugo nisam bila u Bipi i neki dan sam prošvrljala po cijeloj drogeriji u potrazi za novim proizvodima. Ugodno su me iznenadile police tamo, inače nikada nisam bila velika ljubiteljica Bipe. Četkicu za piling stavila sam u košaricu čim sam je ugledala.

DSCN3900

Namijenjena je blagom čišćenju lica, preporučljivo uz neki proizvod za umivanje. Ja je koristim u kombinaciji s Afrika sapunom – umjesto prstima, utrljavam ga ovom četkicom. Četkica je pogodna za svakodnevno korištenje jer su izbočine blage i mekane. Inače se piling kože ne obavlja svakodnevno, ali nemojte se bojati koristiti četkicu svaki dan.

Lijepo odstranjuje većinu odumrlih stanica kože, a pogotovo mi se sviđa kako djeluje u području skidanja šminke – zato što ulazi u većinu pora, jako će efikasno odstraniti makeup.

DSCN3899

Moje lice je puno glađe od kada koristim ovu četkicu, ubacila se u moju svakodnevnu rutinu i nemam u planu izbaciti je tako skoro! Sviđa mi se što na poleđini ima vakuumski čepić, pa je mogu zalijepiti na pločicu odmah iznad mog sapuna i tako nikad ne zaboraviti da je imam. Pogotovo je preferiram ispred “tekstilnih” jastučića za piling lica, u njima se puno brže nakupljaju bakterije i nisu toliko efikasne. Ova četkica ispire se mlakom vodom i sapunom.

U svakom slučaju, preporučujem vam ovaj proizvod ako volite umivati svoje lice prije spavanja. Jeste li ga već isprobali? Što vi koristite za večernje umivanje?

Slični postovi:10 thoughts on “Look by Bipa četkica za piling lica”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *