Look by Bipa četkica za piling lica

Ako sam vas uspjela navući na Loko sapun Afrika, onda ovo morate imati. Morate ovo imati i ako navečer šminku skidate vodom i nekom umivalicom ili sapunom. Jednostavno, ovo morate imati! :D

DSCN3896

“Ovo” je Look by Bipa četkica za piling lica, dostupna u Bipa drogerijama po cijeni od 14,90 kn. Dugo nisam bila u Bipi i neki dan sam prošvrljala po cijeloj drogeriji u potrazi za novim proizvodima. Ugodno su me iznenadile police tamo, inače nikada nisam bila velika ljubiteljica Bipe. Četkicu za piling stavila sam u košaricu čim sam je ugledala.

DSCN3900

Namijenjena je blagom čišćenju lica, preporučljivo uz neki proizvod za umivanje. Ja je koristim u kombinaciji s Afrika sapunom – umjesto prstima, utrljavam ga ovom četkicom. Četkica je pogodna za svakodnevno korištenje jer su izbočine blage i mekane. Inače se piling kože ne obavlja svakodnevno, ali nemojte se bojati koristiti četkicu svaki dan.

Lijepo odstranjuje većinu odumrlih stanica kože, a pogotovo mi se sviđa kako djeluje u području skidanja šminke – zato što ulazi u većinu pora, jako će efikasno odstraniti makeup.

DSCN3899

Moje lice je puno glađe od kada koristim ovu četkicu, ubacila se u moju svakodnevnu rutinu i nemam u planu izbaciti je tako skoro! Sviđa mi se što na poleđini ima vakuumski čepić, pa je mogu zalijepiti na pločicu odmah iznad mog sapuna i tako nikad ne zaboraviti da je imam. Pogotovo je preferiram ispred “tekstilnih” jastučića za piling lica, u njima se puno brže nakupljaju bakterije i nisu toliko efikasne. Ova četkica ispire se mlakom vodom i sapunom.

U svakom slučaju, preporučujem vam ovaj proizvod ako volite umivati svoje lice prije spavanja. Jeste li ga već isprobali? Što vi koristite za večernje umivanje?

Related Posts

10 Comments

 • Reply
  Its Miss Ivana
  8. Rujan 2015. at 14:07

  Nisam ni ja već neko vrijeme bila u Bipi, ali baš ju volim. Čak više nego DM, Kozmo ili Muller. Ovo još nisam vidjela i kad sam ulazila u post mislila sam da će cijena biti puno viša tako da sam se ugodno iznenadila! Definitivno ću ovo kupiti, jedva čekam! Baš mi je drago da ti je proizvod dobar i što sam naletila na ovaj post. :)

  • Reply
   Lux Lucis
   8. Rujan 2015. at 14:23

   Meni su u Bipi prodavačice najčudnije (iako ovisi od Bipe do Bipe) i čini mi se da se kod njih najviše otvara kozmetika. :/
   Odlična je cijena, zato sam ju i uzela i onda se ugodno iznenadila! :)

 • Reply
  Celebren Beauty
  8. Rujan 2015. at 15:26

  Zvuči odlično :) Samo me zanima je li se stvarno drži cijelo vrijeme na pločicama, a da ne opadne dole?

  • Reply
   Lux Lucis
   8. Rujan 2015. at 17:15

   Predobro pitanje! Da, drži se, ali ja ga držim na onom dijelu koji je skroz suh (ako ga hoćeš držat npr. u kadi, onda pada). :)

 • Reply
  Shine Of Beauty
  8. Rujan 2015. at 19:23

  Ajme, pa ovo još nisam vidjela! Baš ću si nabaviti ovu stvarčicu! :)

 • Reply
  Lipstick's blade
  9. Rujan 2015. at 16:46

  Ovo ću probati, a boja je glavni razlog, haha :D Joj, ni ja ne favoriziram pretjerano Bipu, ali i dalje ju puno više volim od Kozma.

  • Reply
   Lux Lucis
   6. Listopad 2015. at 06:57

   Ja sam nekad prije jako voljela Kozmo, pogotovo kad su uveli neke nove brendove (Beauty UK, Bell…), ali sad me više ne privlače toliko. :)

 • Reply
  tina
  9. Rujan 2015. at 17:09

  Odlicna stvar, imam istu iz Avona . Također bila po 15 kn . Ima je na ebayu po dolar. Jedino sto ne bih rekla da bas radi piling jer je silikonska i dosta blaga …no mozda je do mene ,navikla na grublje pilinge

  • Reply
   Lux Lucis
   6. Listopad 2015. at 06:58

   Da, ali zato je odlična za svakodnevno korištenje! :)

 • Reply
  A Little make up Obsessed
  10. Rujan 2015. at 09:15

  baš sam ju vidjela na Bipinom Instagramu i onda naletim na tvoju recenziju :D
  Već dugo snimam takvu Ebelin četkicu (koje nema kod nas), tako da ću je sigurno kupiti :)

 • Leave a Reply