Look by Bipa Lash Unlimited maskara

Look by Bipa Lash Unlimited maskaru koju ću vam danas predstaviti kupila sam iz tri razloga:

Prvi je taj što su kolegice blogerice zadovoljne, pročitala sam same riječi hvale za ovu maskaru.

Drugi je taj što je u Bipi prije par tjedana bilo -25% na svu dekorativnu kozmetiku (ta akcija se ponavlja i ovaj vikend, pa trk cure u Bipu ako imate kakve skuplje kozmetičke želje). Kupila sam još nešto čija će recenzija uskoroo.

Treći je taj što mi je trebala nova maskara. Ispričat ću vam zašto… Naime, kupila sam maskaru niti dva tjedna prije, ponovno svoju najdražu Essence Multi Action Blackest Black. U par dana zgrudala se kao da je koristim već tjednima, a to sve zbog onih nestašnih ručica mojih divnih sugrađanki koje moraju otvarat maskare na polici. Obećala sam sama sebi da više ne kupujem maskare koje su dostupne svima na otvaranje, krajnje je vrijeme da Essence nešto poduzme oko toga!! Ova maskara, na sreću, ima zaštitnu foliju. Jeej!

SAM_0010 - Copy

Maskara dolazi u preeeekrasnom mat intenzivno rozom pakiranju koje je sa crnim slovima potpuna dobitna kombinacija. Bar za mene. Kladim se da bi svatko tko dođe u moju sobu od svih stvari u makeup kutku prvo u ruke primio baš ovu maskaru.
“Piče h oči”, rekli bi mi Zagorci.

SAM_0011 - Copy

Za 24,90 kn dobit ćete čak 9,5 ml proizvoda. Preporučuje se da maskaru potrošite unutar 6 mjeseci nakon otvaranja, ali svakodnevnim korištenjem vjerujem da ćete je i prije potrošiti.

Trebala bi vam dati “endlessly long and perfectly curled lashes“.

SAM_0012 - Copy

Četkica je jako slična onoj u Maxfactor 2000 Calorie ili Essence Multi Action, pa ako vam takve četkice odgovaraju, take će biti i s ovom. To što je uska omogućava vam da doprijete do onih trepavica u unutarnjem kutu oka i da se dobro pobrinete i za donje trepavice bez da se piknete u oko ili razmažete maskaru po kapku.

SAM_0017 - Copy

Ono po čemu se ova maskara razlikuje od svih koje sam do sada probala jest što je puno masnija i gušća. Baš se osjeća ta njezina gustoća, zbog koje sam se bojala da će mi slijepiti trepavice ili se neće brzo sušiti. Upravo suprotno.
Zbog istih karakteristika, izbjegavajte četkicu vraćati u pakiranje ako je niste koristili. Jednostavnijim riječima, nemojte otvarat maskaru i izvlačit četkicu van ak ju stvarno ne mislite koristit, jer višak s četkice vidljivo ostaje vani i možete lako unerediti pakiranje.

SAM_0013

Nanošenje je vrlo jednostavno i brzo, već jedan sloj daje intenzivnu crnu boju i duge trepavice. Zato budite oprezne jer možete lako pretjerati.

Zadržava se na trepavicama cijeli dan i nimalo se ne trusi. Jedino se malo slabije ponaša kod suza, ali nije joj ni namjera biti vodootporna.

Evo kako izgleda na mojim trepavicama:

Demo - Copy

Zaključak!

Ja sam odušeevljena ovom maskarom, inače ne volim nanositi maskaru i to mi je najdosadniji makeup “posao”, a s ovom mi to ne predstavlja problem jer sam zadovoljna svojim trepavicama već nakon samo jednog sloja!
Kupujem drugu čim potrošim ovo pakiranje (a možda i prije da ima zalihu, zlu ne trebalo!) i dajem ovom proizvodu čistu peticu!

Koji je vama najdraži proizvod od Bipa tvrtki? Koja vam je najdraža maskara?
Jeste li isprobale ovu i kakvi su dojmovi?

Slični postovi:5 thoughts on “Look by Bipa Lash Unlimited maskara”

  • Ja sam oduševljena ovom maskarom. Cijena joj je stvarno sitnica, a obavlja svoj posao jako jako dobro!! 😀

    U mojoj Bipi nema zaštitnu foliju tako da nekada bude 5-6 komada na polici a svi otvarani i izmackani. :/ Nekada se zna dogoditi da odem po ovo maskaru, polica puna, a ja odem doma bez nje jer su sve izmackane.

    Bilo bi odlično kada bi sva drogerijska kozmetika imala zaštitnu foliju jer previše je žena/cura koje otvaraju i isprobavaju proizvode koji nisu testeri! :/

    Martina

    • Da, sve bi trebalo biti tak pakirano. Kad se sjetim Look by Bipa olovaka za usne/oči… U moru olovaka, ne možeš kupiti ni jednu jer su sve otvarane i oštećene… Grozno!

  • baš sam jučer htjela kupiti tu maskaru jer samo čitam hvale o njoj, međutim kad sam došla u Bipu sve su bile izmackane i otvarane. Užas jedan! Nadam se da ću jednog dana naletjeti na neku koja je zapakirana u foliju pa ju kupim

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *