Sve će biti dobro na kraju. Jer, ako nije dobro, onda nije kraj.

Look by Bipa Pink Punk volume mascara

Ne znam za vas, ali moje maskare se full brzo troše! Valjda zato što ih koristim svakodnevno, bez obzira na makeup i to barem u dva ili tri sloja. Dobro je sve dok se ne počinju sljepljivati, spider lashes mi nikada nisu bile privlačne! A vama?

No, tako je na red za isprobavanje došla još jedna maskara. S obzirom na to da mi se Look by Bipa Lash Unlimited maskara jako svidjela i postala jedna od mojih omiljenih, dala sam šansu još jednoj maskari istog branda. Jesam li se razočarala?

SAM_1817

Lijepo pakiranje privuklo me Pink Punk volume maskari. Platit ćete je samo 24 kune, a dobiti proizvod vrijedan puno više!

Dolazi u količini od 8 mililitara, što je prosječna mililitraža za maskare, a preporučljivo je iskoristiti je unutar 6 mjeseci od otvaranja. Ja uglavnom imam samo jednu otvorenu maskaru i koristim je sve dok je ne potrošim. Ipak se radi o očima koje su često osjetljive.

SAM_1818

Evo sastojaka:

SAM_1821

Četkica je u usporedbi s Lash Unlimited, vrlo slična, ali radi se o nešto dužim i gušćim dlačicama. Recimo da je to Lash Unlimited četkica koja je puno papala, pa se malo udebljala!
Ako ste navikli na male četkice, mogao bi vam biti problem baratati s ovom, ali lako ćete se izvježbati u tom poslu.

SAM_1823

Maskara je crna i dobro pigmentirana, ali će vam trebati nešto više vremena da dobijete rezultat kakav želite. Meni je nanošenje maskare jedan od najdosadnijih makeup poslova, ali što se mora… 😀 Ne sljepljuje trepavice ni nakon tri sloja. Tijekom dana se ne trusi ni ne razmazuje (a ja inače imam masne kapke). Čak sam, budala, zaronila u more s ovom maskarom i nije se ni pomaknula! Sva sreća, inače bi izgledala ko panda!

SAM_1826

Skidanje je jednostavno, kao i do sada, ja svoju šminku skidam CV Young umivalicom. Kupila sam zalihe prije mjesec dana! Jesam i vas navukla na nju?

I za kraj, evo dokaza o djelotvornosti (radi se o dva sloja maskare):

Swatch

 

Koja je vaša najdraža maskara? Slobodno mi pišete u komentarima, pa da i ja isprobam!

Slični postovi:5 thoughts on “Look by Bipa Pink Punk volume mascara”

  • Izgleda odlično, a i cijena je super povoljna 🙂 Ja inače najviše volim Maybelline maskare, ali zašto ne probati i ovu hehe 😉 ♥

  • Inače volim maskare koje imaju debelu četkicu jer mi je njima nekako lakše baratati, a i dobijem dojam da je više proizvoda naneseno na trepavice, pa automatski bolje izgleda.
    Imam dvije maskare iz Bipe:
    1. Look by Bipa maskaru: Wah wah woom (volume & define). Prezadovoljna! Obavezno ju probaj. Neon narančasta debeljušlkasta maskara, cjenovno je tu negdje sa svim Look by Bipa proizvodima.
    2. b*pretty mascara Mega volume – srebrna. Ista stvar! Super zadovolja i preporučam ti da ih isprobaš! 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *