Look by Bipa Pink Punk volume mascara

Ne znam za vas, ali moje maskare se full brzo troše! Valjda zato što ih koristim svakodnevno, bez obzira na makeup i to barem u dva ili tri sloja. Dobro je sve dok se ne počinju sljepljivati, spider lashes mi nikada nisu bile privlačne! A vama?

No, tako je na red za isprobavanje došla još jedna maskara. S obzirom na to da mi se Look by Bipa Lash Unlimited maskara jako svidjela i postala jedna od mojih omiljenih, dala sam šansu još jednoj maskari istog branda. Jesam li se razočarala?

SAM_1817

Lijepo pakiranje privuklo me Pink Punk volume maskari. Platit ćete je samo 24 kune, a dobiti proizvod vrijedan puno više!

Dolazi u količini od 8 mililitara, što je prosječna mililitraža za maskare, a preporučljivo je iskoristiti je unutar 6 mjeseci od otvaranja. Ja uglavnom imam samo jednu otvorenu maskaru i koristim je sve dok je ne potrošim. Ipak se radi o očima koje su često osjetljive.

SAM_1818

Evo sastojaka:

SAM_1821

Četkica je u usporedbi s Lash Unlimited, vrlo slična, ali radi se o nešto dužim i gušćim dlačicama. Recimo da je to Lash Unlimited četkica koja je puno papala, pa se malo udebljala!
Ako ste navikli na male četkice, mogao bi vam biti problem baratati s ovom, ali lako ćete se izvježbati u tom poslu.

SAM_1823

Maskara je crna i dobro pigmentirana, ali će vam trebati nešto više vremena da dobijete rezultat kakav želite. Meni je nanošenje maskare jedan od najdosadnijih makeup poslova, ali što se mora… 😀 Ne sljepljuje trepavice ni nakon tri sloja. Tijekom dana se ne trusi ni ne razmazuje (a ja inače imam masne kapke). Čak sam, budala, zaronila u more s ovom maskarom i nije se ni pomaknula! Sva sreća, inače bi izgledala ko panda!

SAM_1826

Skidanje je jednostavno, kao i do sada, ja svoju šminku skidam CV Young umivalicom. Kupila sam zalihe prije mjesec dana! Jesam i vas navukla na nju?

I za kraj, evo dokaza o djelotvornosti (radi se o dva sloja maskare):

Swatch

 

Koja je vaša najdraža maskara? Slobodno mi pišete u komentarima, pa da i ja isprobam!

Slični postovi:5 thoughts on “Look by Bipa Pink Punk volume mascara”

  • Izgleda odlično, a i cijena je super povoljna 🙂 Ja inače najviše volim Maybelline maskare, ali zašto ne probati i ovu hehe 😉 ♥

  • Inače volim maskare koje imaju debelu četkicu jer mi je njima nekako lakše baratati, a i dobijem dojam da je više proizvoda naneseno na trepavice, pa automatski bolje izgleda.
    Imam dvije maskare iz Bipe:
    1. Look by Bipa maskaru: Wah wah woom (volume & define). Prezadovoljna! Obavezno ju probaj. Neon narančasta debeljušlkasta maskara, cjenovno je tu negdje sa svim Look by Bipa proizvodima.
    2. b*pretty mascara Mega volume – srebrna. Ista stvar! Super zadovolja i preporučam ti da ih isprobaš! 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *