L’Oreal Elseve Luminizer linija

L’Orealove linije proizvoda za kosu su mi super, a najviše od svih volim onu u bijelo-crvenom pakiranju: Total repair 5. Stoga sam vrlo rado isprobala i jednu od novijih linija na našem tržištu, a to je Nutri Gloss Luminizer linija. Ova linija namijenjena je srednje dugoj ili dugoj  beživotnoj kosi kojoj manjka sjaja. Njezin cilj je učiniti kosu 4 puta sjajnijom.

Kod nas možete nabaviti šampon, regenerator i visoko koncentriranu masku.

Loreal (1)

Šampon

Cijena šampona od 400 mililitara je 29,90 kn, a onog od 250 mililitara 23,90.

Loreal (4)

Regenerator

Cijena regeneratora od 200 mililitara je 23,90 kn.

Loreal (5)

Maska

Cijena maske je 39,90 kn.

Loreal (2)

Loreal (3)

Dojam o liniji:

U početku korištenja ove linije činilo mi se da mi je kosa od nje malo frizzy, ali ne u dobrom smislu. Kasnije mi se kosa privikla na šampone i više ne vidim nikakvu razliku. Ustvari, ne vidim razliku ni u promjeni sjaja, štoviše, čini mi se da mi je kosa beživotnija nego prije! S druge strane, šampon i regenerator u kombinaciji funkcioniraju zaista odlično i kosa mi je meka i podatna. Što se tiče maske (ova maska se ispire nakon što je držite na kosi 5-10 minuta) – mislim da radi jednak posao kao i regenerator pa nema smisla koristiti sve u isto vrijeme već preporučujem da se odlučite samo za jedno. Korištenje regeneratora / maske kosa će vam zaista biti mekanija.
Ono što mi se ne sviđa kod linije je to da ne ispunjava svoju namjenu, ali kao proizvodi za pranje kose su i više nego dobri. Klasični drogerijski proizvodi za kosu. 🙂

Koja je vama najdraža L’Oreal linija za njegu kose?

*PR proizvodi

Slični postovi:2 thoughts on “L’Oreal Elseve Luminizer linija”

  • Meni je ta linija grozna, imam šampon i masku i kosa mi je užasno suha i gruba. Imam osjecaj da mi uzasno isuši kosu pogotovo vrhove, kao da nisu šišani 100 godina a nedavno su odrezani!

  • Imam masku i baš kao što kažeš ništa posebno. Kao da koristim balzam….ali eto kada je potrošim ne mislim je više kupovati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *