Lux Lucis slavi treći rođendan! |veliko darivanje!

Na današnji dan prije točno tri godine objavljen je prvi članak na ovom blogu. Započela je Lux Lucis priča i od tada nije prestala. 

Blog nikad nije bio na boljem mjestu, ali pretpostavljam da je to i za očekivati s obzirom na to da svi s godinama rastemo i razvijamo se, stječemo nova iskustva, učimo puno novih stvari itd. Znate kak’ već to ide. Mogu stvarno reći da sam stvorila jednu lijepu naviku u posljednjih pola godine gdje redovito objavljujem i surađujem s mnoštvom domaćih i stranih brendova / kompanija. Morate biti svjesni da su mi trebale pune dvije i pol godine kako bih stekla neku vjerodostojnost i razvila Lux Lucis kao svojevrsni brend.

Jako puno vremena trošim na blog jer vidim da ovo nečemu vodi i uživam u svakom trenutku. Mogu slobodno reći da se bloganje u mojem slučaju pretvorilo u full time job i da od kad ponovno imam obaveze na fakultetu jedino što radim je studiram i blogam, uz pokoji izuzetak. Govorim vam to da vidite koliko rada i truda zahtijeva posao vođenja bloga u slučaju da jednog dana želite razviti svoj blog na ovu razinu.

Ne bih htjela puno duljiti i postati pekmezasta, no, na kraju krajeva, sve što sada imam rezultat je mojeg truda i rada i ne mogu biti više ponosna. Drago mi je da imam hobi kojim se mogu pohvaliti i o kojem ljudi jako vole popričati u svakodnevnom razgovoru.

Odlučila sam proslaviti blogorođendan na način da vas darujem, jer bez vas moj blog ni ne bi imao smisla. Pa, eto, mislim da su svakodnevna darivanja u periodu od tjedan dana sasvim dovoljna zahvala!

Osim vama želim zahvaliti i svim brendovima koji su sudjelovali u ovom darivanju, ali i onima s kojima surađujem na neke druge načine. Nadam se da ćemo i dalje nastaviti s ugodnim suradnjama i lijepim druženjima.

Dnevna darivanja započinju od ponedjeljka, 9.11.2015. i odvijat će se unutar ovog članka. Svaki dan u 10:00 će se otvarati nova nagrada (ili dvije) koju ćete imati prilike osvojiti u tom danu. Sve prijave će se zatvarati istog dana u 22:00. Načini na koji ćete sudjelovati u darivanju bit će zasebno navedeni kod otvaranja svakog jutra.

Danas, 8.11. započinje darivanje na Facebooku i bit će otvoreno punih tjedan dana, do 15.11. u 20:00. Pravila tog darivanja bit će navedena uz fotografiju na Facebooku, a poklon koji tamo možete osvojiti izgleda ovako:

DOBITNICA FACEBOOK DARIVANJA: (molim da mi se javi s podatcima u inbox na Facebooku)

ddd

1

Ostavljam vas s još jednom zahvalom što ste dio ove zajednice, što čitate, lajkate, pratite, komentirate… Nadam se da ćemo se nastaviti i još intenzivnije družiti i da će vam se svidjeti svakodnevni pokloni koje smo pripremili za vas!

PONEDJELJAK 09.11. – Završeno!

Prvo darivanje je otvoreno! Jako sam uzbuđena radi nadolazećeg tjedna i nadam se da će odaziv na darivanja biti odličan. Također se iskreno nadam da će vam se svidjeti pokloni! Kod poklona koji su malo veće vrijednosti darivanja će uvijek biti organizirana na način da se od vas traži nešto više od prijave preko Rafflecopter aplikacije (ako se nikada do sada niste susreli s njom. ne brinite, vrlo je jednostavna i za sudjelovanje će vam trebati samo jedan klik).

Danas u suradnji s Avonom dijelim čak dva poklon paketa!

1. poklon: “kožna” narukvica sa zakovicama + Quad sjenila Romantic Mauves

2. poklon: Today Tomorrow Always Daydream parfem – nisam ga otvarala da pofotkam bočicu, ali izgleda divno na fotografijama na internetu. Parfem sadrži note besmrtnika, gardenije i sandalovog drva.

Kako sudjelovati?

U komentaru mi napišite koji je bio prvi proizvod dekorativne kozmetike kojeg se sjećate da ste kupili. Opišite mi kakva su vaša sjećanja na njega, imate li ga još uvijek… Sve što mislite da bi bilo simpatično znati. Evo moje priče:

“Kad sam tek krenula sa šminkanjem bila sam zaljubljena u sjenila. Imala sam ideju izraditi dugu na kapcima, u to doba raindbow makeup je bio totalni hit (oko 2011.). Zato sam tatu nažicala da mi kupi The Color Workshop paletu 40 ili 50 sjenila koja se rasklapa, u drugom sloju ima ruževe, a u trećem rumenila i bronzere. U donjoj ladici su pak bile olovke za oči i usne. Još uvijek ju imam jer je ta paleta razlog zbog kojeg sam i počela eksperimentirati s makeupom, iako je ne koristim (jer zapravo uopće ne valja :D).”

Također navedite koji poklon više želite, ako preferirate jedan. Ako ne, nema veze!

Darivanje traje od 10:00 do 22:00. Dobitnice će biti objavljene sutradan u 10:00.

DOBITNICE: (molim da mi pošaljete svoje podatke na Facebook ili mail u roku 24 sata – obavezno navedite mail s kojim ste se prijavili za komentar kako bi znala da ste to vi)

1. poklon – Željka_2010 s komentarom:

“Ono što mi je i danas presmješno vezano za moje upoznavanje s kozmetikom je kad je moja starija sestra dobila Rosalov korektor od svoje prijateljice na poklon. S obzirom da nisam imala pojma što je korektor bila uvjerena da je riječ o labelu za usne, pa sam se namazala sa njim i tako “stvrdnutih” usana šetala po stanu dok mi nisu objasnili o čemu se radi. Rosalov korektor bio je odličan i ne sječam se ni sama zašto sam ga prestala koristiti, možda ga niti nema u ponudi. Također bila je faza stavljanja sjenila na usta i uzimanja maminih paleta koje je ona uvijek pažljivo čuvala :D

2. poklon – Marina s komentarom:

“Zaista mi se nije lako sjetiti prvog komada kozmetike.. Kako imam šest godina stariju sestru i tri godine stariju sestričnu; svu šminku dobila sam od njih. Zapravo od njih sam se i učila šminkati. Još i danas imam neka njihova sjenila. Zapravo je to super stvar za mladu curu koja tek upoznaje taj začarani svijet;) Koliko se sjećam prvo sam kupila Maybelline great lash maskaru jer sam je vidjela kod prijateljice kada smo bile kod nje doma. A zanimljivo je to, da ona inače ne preferira šminkanje, ali ima poveću torbicu sa šminkama. Ona je dosljedna sebi te godinama ostaje pri nekom proizvodu kada joj odgovara te vjerojatno još i danas koristi tu maskaru. Ja sam također dulje vrijeme ostala na tom odabiru, a onda su krenula eksperimentiranja sa maskarama. Eto to je moja priča o prvom kupljenom komadu dek. kozmetike. A poklon broj dva mi je čini jako interesantan :) Srdačan pozdrav. Marina p.s. Kada sam na faceu na vašoj stranici pročitala da se uz Ljepotu i zdravlje dobije Artdeco komadi, odmah sam požurila na kiosk po svoj primjerak!”

DSCN6004

DSCN6001

UTORAK 10.11. – Završeno!

U današnjem darivanju možete osvojiti jedan manji poklon paket, radi se o Essence i Catrice proizvodima. Ako bi ga željeli osvojiti, sve što morate učiniti jest uključiti se preko Rafflecopter aplikacije ispod fotografije:

1. kliknite na “Visit Lux Lucis Beautyland on Facebook”
2. kliknite “Visit us”
3. lajkajte stranicu ako već niste
4. u aplikaciji se sada pojavila opcija “I visited!” – kliknite na to i prijava će biti važeća

Dobitnica će ponovno biti objavljena sutra u 10:00, a ovo darivanje traje do ponoći! 🙂 Sretno!

DOBITNICA:

va

 

Molim Valentinu da se javi u inbox na Facebooku sa svojim podacima! Čestitam njoj i hvala svima koji ste se igrali i danas! Čeka nas još pet dnevnih darivanja i još uvijek traje tjedno darivanje na Facebooku. 🙂

DSCN6005

SRIJEDA 11.11. – Završeno!

Današnji poklon donosim vam u suradnji sa Maybelline New Yorkom. (Jedan od meni najdražih poklona, makar je stvarno teško odabrati što mi se najviše sviđa!)

Opet možete osvojiti čak dva poklon paketa!

1. poklon: Color Sensational Matte ruževi u nijansama 940 Rose Rush i 965 Siren in Scarlett + Color Tattoo Creamy Mattes u nijansama Creme de Rose 91 i Vintage Plum 97

2. poklon: Color Sensational Matte ruževi u nijansama 950 Magnetic Magenta i 970 Daring Ruby + Color Tattoo Creamy Mattes u nijansama Creme de Nude 93 i Creamy Beige 98

I ja sam imala priliku isprobati ove proizvode i neke ruževe ste već mogli vidjeti na mojem Instagramu i svaki puta ste pitali o kojem se ružu radi. Proizvodi su fantastični, predivni i ja sam njima oduševljena, a još više mi je drago što sada i vi imate priliku isprobati ih.

Kako sudjelovati? 

U komentaru mi napišite koji vam je najdraži Maybelline proizvod i zašto. Komentari bez objašnjenja neće biti prihvaćeni. 🙂 Komentari koje ste ostavljali u ponedjeljak samo su privremeno onemogućeni, ne brinite – vratit će se po završetku svih darivanja!

Darivanje traje od 10:00 do 22:00. Dobitnice će biti objavljene sutradan u 10:00.

DOBITNICE: (molim da mi pošaljete svoje podatke na Facebook ili mail u roku 24 sata – obavezno navedite mail s kojim ste se prijavili za komentar kako bi znala da ste to vi) – birane putem random.org:

1. poklon – Sunčica s komentarom:

“Ma meni su svi Maybelline proizvodi odlični! Stvarno sam prezadovoljna s njihovim maskarama, sjenilima, ruževima, olovkama za usne i oči, ali ajde, ako moram izdvojiti jedan proizvod neka to budu Color Tatoo sjenila. Obožavam ih jer su dugotrajna, ne razmazuju se, pigmentacija im je odlična, a veliki plus je i to što kad ih nanesem prstima izgleda kao da sam si dala puno truda a zapravo nisam :D Najdraže mi je On and On bronze <3″

2. poklon – TenaG s komentarom:

“Prvenstveno, čestitke na 3.rođendanu bloga :) :) Moj najdraži proizvod od Maybellina je definitivno Color Tattoo 24h kremasta sjenila. Ono što izdvaja ta sjenila su lako nanošenje i postojanost, meni osobno najpostojanija sjenila koja imam u svojoj kolekciji. Sviđa mi se njihov metalik/sedefasti touch koji ostavljaju na očima i uz njih se stvarno ne mora kombinirati puno ostalih sjenila, dovoljno je eyeliner i imate odličan look za izlazak,kavu itd. Također , moram spomenuti njihovu multifunkcionalnost: mogu se koristiti kao baze za druga sjenila (primjerice nijansa 35,On and On Bronze) te kao highliter ispod obrve, na jagodičnoj kosti i vrhu nosa(nijansa 45 , Infinite White). Lijepi pozdrav! :)

DSCN5985

DSCN5987

ČETVRTAK 12.11. – Završeno!

Današnje darivanje je još jedno malo, brzinsko darivanje s klikanjem (sljedeći pokloni su opet opsegom i cijenom veći pa mislim da neće biti više Rafflecopter darivanja). Radi se o dvije Golden Rose maskare koje može osvojiti jedna osoba. Postupak je isti kao u utorak:

1. kliknite na “Visit Lux Lucis Beautyland on Facebook”
2. kliknite “Visit us”
3. lajkajte stranicu ako već niste
4. u aplikaciji se sada pojavila opcija “I visited!” – kliknite na to i prijava će biti važeća

Dobitnica će ponovno biti objavljena sutra u 10:00, a ovo darivanje traje do ponoći! 🙂 Sretno!

DOBITNICA:

papac

Molim Petru da mi se javi u inbox sa svojim podacima! Hvala svima na sudjelovanju, nastavljamo dalje! 🙂

DSCN5996

PETAK 13.11.  – Završeno!

Danas ću vas opet razveseliti u suradnji s Avonom! Pokloni od ponedjeljka jako su vam se svidjeli, pa se nadam da će to tako biti i danas.

1. poklon: Avon naturals body care sugar plum & vanilla set – body spray, body lotion, shower gel

2. poklon: Anew Clean 3u1 vodica za čišćenje lica + Ultra Colour Indulgence ruž za usne u nijansi In bloom

Kako sudjelovati?

U komentaru mi napišite koji film najviše volite. Važno je da bude jedan i da imate naveden razlog zbog čega vas je baš taj film ostavio bez daha. Ostalo će se smatrati nevažećom prijavom. 🙂

Ponovno možete navesti koji poklon više želite, ako preferirate jedan. Ako ne, nema veze!

Darivanje traje od 10:00 do 22:00. Dobitnice će biti objavljene sutradan u 10:00.

DOBITNICE: (molim da mi pošaljete svoje podatke na Facebook ili mail u roku 24 sata – obavezno navedite mail s kojim ste se prijavili za komentar kako bi znala da ste to vi) – birane putem random.org:

1. poklon – Andrea Andi s komentarom:

“Ja sam ogroman fan Marvel filmova i akcijskih vjerojatno zbog starijeg brata :D Ali ću navesti kao omiljeni romantični, ženskast film jedan jedini iz tog žanra koji jednostavno obožavam! ”Sweet November” s dva odlična glumca, Keanu Reeves i Charlize Theron. Uštogljen i hladan lik posvećen samo svojoj karijeri upoznaje otkačenu i opuštenu curu koja će mu promijeniti život. Njegova svakodnevnica je ubrzan i stresan tempo života, a ona živi svaki dan kao da joj je posljednji. Zaustavit ću se ovdje da ne bih bila spoiler u slučaju da netko nije pogledao :D Stoga da lagano završim objašnjenje. Jako rijetko pogledam film više puta, ali ovom se uvijek rado vraćam. Opusti me i podsjeti da uživam u svakom novom danu, jer je život kratak. Smij se, pleši kao da te nitko ne gleda, voli i raduj se malim stvarima. Nikakvom stresu se ne treba prepustiti zbog materijalnih stvari, jer sreća ne leži u tome. Danas jesi, sutra nisi, iskoristi ovaj život, jer samo jedan imaš.”

2. poklon – Jelena Kovačević s komentarom:

“Najdraži film svih vremena meni je Mostovi okruga Madison. Snimljen je prema istoimenom romanu Roberta Jamesa Wallera pod redateljskom palicom Clinta Eastwooda. Film je to koji mi je ostao u sjećanju zbog emocija koje je u meni izazvao. Francesca Johnson vrlo je strastvena žena, puna potencijala koje nije uspjela ostvariti. Udana je i ima djecu, kojoj je posvetila cijeli svoj život. Živi život ‘izgrađen od detalja’, a uskoro će , odlaskom njene djece nestati i ti dijelovi njenog života. Robert Kincaid je razvedeni muškarac koji je cijeli svoj život proveo putujući svijetom i snimajući. Njegov dom je svugdje, gdje god bio. Čovjek je to koji se ni za koga ne želi vezati jer nikoga ne želi trebati. No, pojava strastvene Francesce mijenja njegov pogled na svijet i po prvi put osjeća dublju povezanost no što je ikada mislio da će osjetiti. Iako tehnički preljubnici, Francesca i Robert samo su ljudi koji su dobili priliku osjetiti ono najljepše što život može pružiti – ispunjenje. Iako je ono nadošlo u ‘krivom trenutku’ teško je reći da za ljubav zaista može postojati takav termin. Francesca Johnson ostala je predana svome mužu, iako je osjećala strastvenu povezanost s Richardom. Ljubav prema mužu i djeci je živjela, a ljubav prema Robertu uspjela je zatočiti stavivši je u okvir sjećanja i tako je zauvijek zadržala u sebi. Preferiram drugi paketić.”

DSCN5990

DSCN5995

SUBOTA 14.11. – Završeno!

Današnje darivanje donosim vam u suradnji s hrvatskim brendom La Croa. Ako ste čitali moje recenzije znate da obožavam njihove proizvode, a danas imate priliku osvojiti šampon, regenerator i keratin za ravnanje kose. 🙂

Osim toga, La Croa će razveseliti i sve dosadašnje i buduće dobitnice maskom i/ili uljem za kosu. Super, zar ne??

Danas vas očekuje posljednje darivanje u kojem trebate ostaviti komentar, pa smo gotovi s time! Sutra jedno brzinsko darivanje i kraj darivanja na Facebooku. U kometaru mi napišite koji vam je najdraži (jedan ili više) proizvod za njegu kose. Šampon, regenerator, maska… bilo što. 🙂

Darivanje traje do 22:00.

Dobitnica – Magdalena s komentarom:

“Znači, moje šamponsko/regeneratorsko otkriće su Gliss Keratin-Serum deep repair šamponi/regeneratori! Znači, nevjerovatan, ali baš nevjerovatan izgled kose nakon pranja istima! Moje tople preporuke za sve suhokosce i sve (ne)ponosne vlasnice ispucanih vrhova…:D”

DSCN6032

DSCN6034

NEDJELJA 15.11.

Došlo je na red i posljednje dnevno darivanje! Nadam se da su vam se poklon paketi svidjeli, da je svatko mogao pronaći nešto za sebe i da niste previše razočarani ako ovog puta niste uspjeli ništa osvojiti. Voljela bih kad bih mogla svakog od vas darivati nekim poklonom, ali eto, uspjela sam nagraditi najviše vas koliko sam bila u mogućnosti.

Današnju priliku nemojte propustiti jer se radi o suradnji s Olivalom čija je preparativna linija s uljem smilja jedna od mojih najdražih. Jedna sretnica / sretnik moći će osvojiti dnevnu, noćnu i regenerativnu kremu o kojima sam već puno pričala! Paket je veći, ali odlučila sam ga podijeliti preko Rafflecoptera. Evo uputa:

1. kliknite na “Visit Lux Lucis Beautyland on Facebook”
2. kliknite “Visit us”
3. lajkajte stranicu ako već niste
4. u aplikaciji se sada pojavila opcija “I visited!” – kliknite na to i prijava će biti važeća

Ovo darivanje traje do ponoći 🙂

Dobitnice ovog darivanja i darivanja na Facebooku bit će objavljena u ovom članku sutra u 10:00!

Dobitnica: (molim dobitnicu da se javi u inbox na Facebooku)

de

DSCN6037

Slični postovi:282 thoughts on “Lux Lucis slavi treći rođendan! |veliko darivanje!”

 • Moj prvi kozmetički proizvod kupljen je u 4.razredu osnovne škole. Naime, trebali smo ići kao razred na ekskurziju i sve curice su pričale kako će nositi šminku da se mogu sređivati a ja sam tada posjedovala samo nekoliko sjajila za usne i maminu staru maskaru. I tada sam kupila Miss Sporty rozo sjenilo za oči. Sve djevojčice su time bile oduševljene! Sjenilo čuvam i dan danas, naravno ma ga više ne koristim 😀
  I moram priznati da ga nisam iskoristila ni 5 puta u životu! 😀

  Voljela bih osvojiti parfem :*

 • Prva stvarcica koje se sjecam da sam kupila je essence olovka za oci, tamo negdi 2008. i 7 godina kasnije jos uvijek koristim istu 🙂

 • U početku šminkanja sam uglavnom koristila mamine stvari. Jednog dana lutajući Mullerom sam stala pored essence stalka i vidjela proizvode snižene na 9,99 i uzela sam antibakterijski mousse puder. Bio je užasno narančast a ja kak snjeguljica no bez obzira na to sam ga nosila i mislila da mi odlično stoji.

 • Sve je počelo sa sjajilom. Ne sjećam se koje je marke točno bilo no bilo je malo, poluprozirno, blijedo pink, slatkog pakiranja i sa šljokicama. Pretty shiny sparkly, sve što bi jedna trinaestogodišnjakinja poželjela. Od tuda se krenulo dalje i evo već 13 godina eksperimentiram. A sjajila volim i dalje :3

 • Lijep pozdrav!
  Moj prvi make-up proizvod bio je Rimmel ruž u nekoj jako tamnoj smeđoj boji. Kupila sam ga za svoj prvi izlazak i poslije sam ga često nosila. Čuvam ga i dalje jer me podsjeća na prve make-up korake, na prve izlaske i srednjoškolska druženja.
  Oba poklona su jako lijepa, ali mrvicu više preferiram poklon broj 2.

 • Prva “šminka” koju sam kupila bila je paleta sjenila “No name” za nekih 14 kn kupljena u nekoj obicnoj trgovini. Kretala sam u srednju i kao ono moram se poceti šminkati. (Prije 10 godina je to bilo)
  Bez obzira sto sjenila nisu nikakve poznate marke, meni su tada bila odlična. I moram priznati da sam ih koristila barem 2 godine,haha
  Jos uvijek cuvam sjenila,ali ih naravno,ne koristim odavno.

  Zeljela bih nagradu broj 1.
  Hvala

 • Moj prvi kozmetički proizvod bio je lak za nokte,. ni manje ni vise nego žuti kao žumanjak od jajeta! Imala sam nekih 12 godina, sjećam se svog oduševljenja, ali I maminog negodovanja uz riječi da je grdi ko pes! No lakirala sam nonstop s tim lakom nokte I posuđivala ga susjedi pa je I njena mama bila zgrožena. Od onda nisam takvu boju stavila na sebe, a imam 25 godina. Žumanjak žuta <3

 • Moja prva šminkica je bila negdje u 4. razredu. Imali smo priredbu u školi i kupila sam paleticu koja je bila sa sjedilima u leptirićima sa bijelom i roza bojom i cesto sam ju koristila i dan danas ju imam kao uspomenu 🙂

  Voljela bi osvojiti parfem ali mi se i odtale nagrade sviđaju! 🙂

 • Prvo što sam kupila od kozmetike je bila neka maskara u trgovini u mom mjestu.Bila sam toliko sretna kad sam vidjela koliko mi izduži trepavice da sam ju odmah išla preporuciti svojoj tadašnjoj najboljoj prijateljici.I tako je i ona otišla sva oduševljena i kupila tu ” magicnu” maskaru.Naravno,i ona je ocekivala duge trepavice,no doživjele smo razocaranje.Njezine trepavice bile su puno krace nego mojeMislile smo da maskara “ne radi”. I tako proba ona i moju maskaru,a ja njezinu .Kod mene duge. trepavice kad ju stavim,kod nje kratke.I tako smo mi zakljucile da maskare na meni ” rade”, a na njoj ne.Ja inace,imam jako duge trepavice koje mi zapinju za stakla naocala,steta sto to tada nismo znale.:D

 • Zdravo.Ooo sjecam se da sam za maturu pri zavrsetku osnovne skole,kupila tus i neki jarko crveni karmin,da se malo dotjeramm,ahahah..U bas sam se bila namljackala, bilo je bas simpaticno. AA i dan danas poslije toliko godina,i dalje su tus i crveni karmin,nezaobilazni u mojoj kozmetici,nista se nije promjenilo,hihihihi. A sto se tice poklona,oba su predobra,svejedno.

 • Divni pokloni a tebi želim uspeha u daljem radu, ako mogu da biram ja bih parfem jer nakit ne nosim baš plus imam alergiju na bižueriju nažalost :/. Prvi komad šminke koji sam kupila bili su tecni puder, maskara i neka četvorobojna senka secam se dve plave i dve zelene a te boje sad zamisliti ne mogu na ocima 🙂

 • Moja prva kozmetika je bila mala paletica s 2 roza sjenila, 1 krec bijelim, dva pin sjajila za usne i jednim pink rumenilom.
  Tata i ja smo ga kupili na licitarima jedne godine ( kirvaj). Mislim da sam tada bila 1 ili 2 razred osnovne skole i bila sam glavna faca u razredu. 😀
  Ja preferiram poklon broj 1, no to nije toliko bitno. 🙂

 • Prvi kozmetički proizvod koji sam si kupila bila je Miss Sporty vodootporna maskara u rozo plavom pakiranju. Sjećam se toga kao da je bilo jučer, a bilo je prije 8 godina. Išli smo na mali maturalac u Karlobag i cure su danima pričale o tome što će nositi sa sobom, već su složile kombinacije za svaki dan i za izlaske, spominjale su brdo šminke, a ja nisam imala pojma o čemu govore. Imala sam toliko bebastu, čistu kožu da nikad nisam imala potrebu za nikakvom šminkom, ali tog dana otišla sam u DM i kupila si vodootpornu maskaru u nadi da će mi trepavice biti ko tetama na reklami i da ću izroniti iz vode onako zavodnički sa ogromnim trepavicama i bez brisanja maskare. Maskara se nije izbrisla, ali moje izronjavanje je bilo sve, samo ne zavodnički. Do nedavno sam je čak i čuvala, ali ipak sam je bacila jer sada imam gomilu šminke i puno bolje znam baratati maskarom nego prije 8 godina.

  Preferiram poklon broj 1 jer obožavam sjenila, a i nakita nikad dosta.

  🙂

 • ej ej 🙂
  prva šminka mislim da je bio neki girly set sa roznim i narančastim sjenilom i nekim isto takvim ružem i malim aplikatorom za sjenilo 😀
  tada nisam nista znala o šminkanju, a tako sam htjela to nositi, pa sam probavala dok nikog nije bilo doma i rezlutat je ispao kao klaun hahah ahh well 😀

 • Labello je sastavni dio moje kozmetike otkad znam za sebe, i ne sjećam se kad sam prvi kupila…vjerojatnije bi bilo da sam ‘ukrala’ mami, jer ga i ona koristi odavno…
  A prva bi bila smeđa sjenila…koja sam koristila još u srednjoj školi, kupila ih baš za sebe…i još i danas preferiram smeđa sjenila…iako ponekad za promjenu stavim i neko drugo. Ne sjećam se koja je bila marka, ali znam da su se odavno potrošila…i da ih nisam štedila 😉

 • Prvo od kozmetike što sam kupila je bila neka AVON maskara i sjećam se da mi je to tata priuštio za neki rođendan ili slično više se i ne sjećam 😀 Tada sam imala 13 godina i bila sam si sva bitna kada sam stavljala maskaru i takva išla u školu 😀 Bacila sam ju kada se jadna sva bila doslovno skamenila. Što se tiče poklona, ne mogu se odlučiti, oba su mi odlična 🙂

 • Secam se da sam prvo kupila maskaru da istaknem moje vec krupne oci. Naravno,u pocetku nije bilo uspesno,jer je maskare vise bilo na ocnim kapcima, a nisam znala o skidanju,mislala sam da je dovoljno voda i sapun. Rezultat je blaga iritacija ociju.!
  Oba poklona su super 🙂

 • Srebrno tekuće sjenilo iz Oriflamea. Bože pomozi, još uvijek me prođu trnci kako se sjetim sebe sa 12 godina i natrackanim kapcima. Mama, zašto si me pustila da eksperimentiram? x)

 • Moj šrvi kozmetički proizvod je bila maskara i sjenilo za oći koje uopće nisam znala koristiiti. Bila sam smiješna s tako nespretno našminkanim očima , ali sva važna i ponosna na svoj prvi make.up.

 • moj prvi je bila olovka za oci na kojoj cu zaubijek mojoj dragoj prijateljici biti zahvalna..
  jer od tog dana cak i kod kuce nakon umivanja ide olovka na oci..
  iako su mi rekli da mi zatvara oko,ja sam jednostavno navikla na nju..
  poklon br 1

 • Prva stvar koja sam željela, to je bilo u osnovnoj školi, i dugo žicala mamu, su bili lakovi za nokte, i to naravno svi neki u kričavim bojama. Moja prijateljica je imala takve pa sam naravno i ja to htjela imati. Nakon nekog vremena mama je popustila i naručila iz Oriflame-a 5 lakova žute, zelene, plave, narančaste i crvene boje. I naravno svaki sam nokat bojala drugom bojom 😀 Više ih naravno nemam jer sam sve potrošila 😀
  Voljela bih osvojiti prvi poklon 🙂

 • Prvi kozmetički proizvod kojeg sam koristila bio je – puder u kamenu 😀
  Iako nije imao dobro prekrivanje, bez toga nisam otići u (srednju) školu. Kasnije sam otkrila korektor i tekući puder, haha

 • Moja prva kozmetika je bila zelena olovka, ne znam koje marke, bilo je to davno…od zelene olovke nikad nisam odustala, i dan danas je koristim, u različitim nijansama ali je uvijek prisutna.
  Poklon br.2 🙂

 • Moja prva dekorativna kozmetika koja mi je baš ono ostala u sjećanju je tekući puder Max Factor. Prvi put sam ga kupila u 8 razredu osnovne škole. Šminkala sam se i prije ( isprobavala sam maminu kozmetiku ili sam kupovala neke žnj marke), ali kada sam kupila ovaj puder ( prvi pravi i skup), e to je bio doživljaj, stalno sam se mazala, sjećam se da je imao fini miris, dobru mazivost, i baš sam se osjećala posebno!!! Želim poklon br 2. jer sam ga već koristila i super mi je.

 • Na pocetku sam se sluzila maminom sminkom kao i vecina, sve dok mami nije “puko film” pa mi je kupila karmin koji je bio zelena boje a na usnama je ostavljao crvenu boju, mislim da znate o kom se radi, svi su ga imali. Sjecam se da se tesko skidao pa sam jedno jutro isla nasminkana u skolu 🙂 Maaaalo mi je drazi prvi poklon.

  • Moja prva dekorativna kozmetika je bila sjenilo za oči. Kad sam krenula u srednju školu, sve cure su se počele više sređivati, pa tako i ja. Štedila sam đeparac od roditelja kako bi si priuštila nešto iz kozmetičkog kataloga kojeg je svaki mjesec donosilo nekoliko kolegica. Sjećam se da sam bila vrlo sretna kada je paketić stigao. Moje prvo sjenilo kojim sam se uljepšavala mjesecima kada sam išla u školu. 🙂 Ne sjećam se naziva, a niti ga više nemam jer sam potrošila, ali je bio sivih nijansi.

 • Moja prva šminka koju sam probala bio je mamin čaroban ruž,onaj famozni u zlatnoj ambalaži i u zelenoj boji ,a koji kad se nanio je bio predivne roze boje.Nikad to neću zaboraviti jer se taj ruž nije dao skinuti,a ja sa nadobudno natrackala.Zato sam obećala sama sebi,da si ruž sigurno nem kupila pa sam vjerno šparala za maskaru.Bila je to Maxfactor 2000calorie koju vjerno koristim vec 20 i kusur godina ☺

  Preferiram poklon br.2

 • Moje prvo i drago sjećanje na šminku je srednja škola i katalog Oriflamea. Pošto đeparac nije bio pretjerano velik kupovala su se monosjenila sjenila. Danas nakon puno godina kad mi dospije Oriflameov katalog u ruke sjetim se toga i nasmijem 🙂

 • Prvo sta sam kupila je Revlonova crna olovka za oci. Sjecam se da sam na pocetku uvijek krala mami sminkice dok nisam dobila svoju prvu placu sa 15. god i kupila olovku za oci. Trajala je duuuugo posto smo morali imat minimalni make up u skoli. Dan danas ta crna olovka mi je naj!

 • Jao mislim da je to bilo za moj 14. rođendan,a to je bilo nekakvo plavo sjenilo.Mama mi nije dala da se šminkam,ali tad sam kupila to plavo sjenilo i jedva mi je dopustila da ga stavim.Sve mi je bilo super dok nisam vidjela slike ajme meni užasa kao da sam imala modricu na oku tad sam ga koristila i nikad više završilo je odmah u smeću.Zbog toga više nikad nisam kupila sjenilo plave boje 🙂 Pokloni su odlični,ali ja obožavam mirise no nije toliko bitno 🙂

 • Prvo štoo sam kupila bila je crna olovka za oči jer sam to jedino znala koristiti (ali na krivi način haha). Voljela bi osvojiti poklon 1 🙂

 • Prva dekorativna kozmetika je bila sve sto se god moglo naci u maminoj kozmetickoj torbici. Najinteresantniji su mi bili ruževi za usne ali prva dekorativna kozmetika koju sam si priuštila koliko se sjećam bio je max factor puder (naravno, fulala sam nijansu i bila par mjeseci narančasta) i maskara (mislim da je bila Maybelline).
  Sviđa mi se poklon br. 2.

 • prvo sam,kao i sve curke koristila maminu kozmetiku,a prva šminka koju sam sama kupila je bio neki set koji sam si sama složila od oriflamea. sjećam se da su bili zemljani tonovi sjenila i neka crvenkasta olovka za usne. ali uvijek će mi u sjećanju ipak ostati mamini ruževi, neki ruski parfem koji je koristila (sa poklopcem u obliku suze) i miris njezine šminke,koji je uvijek mirisao posebno i smirujuće.

  ja bi poklon broj 2 🙂

 • Prva sminka mi je bila za malu maturu, na kraju osnovne skole . To je bilo senke za oci, maskara i kreon olovka . Naravno i ruz. Poklon – PARFEM.

 • Od malena sam voljela sminku, tako da sam upocetku krala kome god sam stigla, mami, tetama, sestricnama…:) a moja prvi kupljeni komad sminke, ako se to uopce moze i nazivati sminkom bila je essencce “prozirna maskara” i bilo je to negdje u 6. razredu osnovne skole. Nakon toga pocela je i neizistavna crna olovka haha 😀

 • Prvo što sam si kupila bio je tamno plavi Essence lak. Ne sjećam se kad je to bilo, ali se sjećam da sam u to doba voljela plavu boju i htjela sam neki plavi lak, a mama nije bila baš oduševljena 🙂 Uglavnom, još ga imam iako ga više ne mogu koristiti. Voljela bih osvojiti 1. poklon.

 • Moja prva šminka je bila u 7 razredu osnovne skole,bila je to Golden Rose maskara za oci,i njihova crna i zelena olovka za oci. Koristim i danas Golden Rose i među top 3 su mi njihovi velvent mat ruzevi. Intezivnije sam se pocela sminkati u prvom srednje. 🙂 Sviđa mi se poklon broj 1.

 • hmmm, prvo sto sam kupila od kozmetike? hmmm…
  Mislim da je to bio neki avonov bozicni set 🙂 Imao je sjajilo, maskaru i kozmeticku torbicu.
  Da, mislim da je to prvo, prije tog mi je mama kupovala 😛 😀
  Sjajilo za usne je bilo roza i predivno je bilo na usnama, sa plavim podtonom cinci moje zubice malo bjelijima. Maskara je bila odlicna, za malu klinku koja se pocela coolirati, najbolja na svijetu 🙂
  Kao da mi zvoni da je još nešto imala, ne sjećam se… ali ako je, vrlo vjerovatno je bio moja prva ljubav medju parfemima, moj najdrazi Little black dress.
  Kozmetičku torbicu još imam jadna je već ofucna, a maskaru i sjajilo nemam vise nazalost.

 • Moj prvi kozmeticki proizvod (iliti onaj kojeg se sjecam kao prvog) bila je Miss sporty crna olovka kupljena u 7.razredu OŠ. U to vrijeme pocela se razvijati moja ljubav prema rock i metal glazba (i ta ljubav jos traje) i crna olovka kao i maskara bili su moj sveti gral. Dosta dugo sam u sminkanju koristila samo ta dva proizvoda, a tek zavrsetkom srednje skole krenula sam koristiti i ostale kozmezicke proizvode i otada stvarno zavoljela sminkanje. No, crna olovka je jos i dan danas nezaobilazna u mojoj make up rutini i ako je ne nanesem imam osjecaj kako moj make up look nije “zavrsen”. <3

 • Kao mala djevojcica voljela sam se sminkati i cesto sam znala od mame ili tetke koja je bila djevojka iz torbice ruz uzmem i sakrijem se i sminkam i danas dan ja nigdje ne ide ako nemam ruz na usnama,uzivam u tome i sad imam bebicu od 14 mjeseci ali ja uvjek odvojim 5-10 minuta da se nasminkam sredim.Ko mi zene :DDD sta bi mi bez kozmetike

 • Moj prvi make-up proizvod bilo je tecno labelo, sa zvjezdicama i sljokicama unutar bocice, raznih boja, tadasnja atrakcija, imala sam ga u raznim bojama. 🙂 Poklon parfem ☆

 • Prvo što sam kupila od kozmetike je bilo sjajilo za usne.Toliko sam ga željela imati,a mama mi ga nije htjela kupit pa sam štedila pare od sendvića da kupim,i sjećam se da sam ga krila od mame.Imala sam nekih 10-tak godina možda tada.A htjela bih poklon 2.Today Tomorrow Always Daydream parfem 🙂

 • Ono što mi je i danas presmješno vezano za moje upoznavanje s kozmetikom je kad je moja starija sestra dobila Rosalov korektor od svoje prijateljice na poklon. S obzirom da nisam imala pojma što je korektor bila uvjerena da je riječ o labelu za usne, pa sam se namazala sa njim i tako “stvrdnutih” usana šetala po stanu dok mi nisu objasnili o čemu se radi. Rosalov korektor bio je odličan i ne sječam se ni sama zašto sam ga prestala koristiti, možda ga niti nema u ponudi. Također bila je faza stavljanja sjenila na usta i uzimanja maminih paleta koje je ona uvijek pažljivo čuvala 😀

 • Zaista mi se nije lako sjetiti prvog komada kozmetike.. Kako imam šest godina stariju sestru i tri godine stariju sestričnu; svu šminku dobila sam od njih. Zapravo od njih sam se i učila šminkati. Još i danas imam neka njihova sjenila. Zapravo je to super stvar za mladu curu koja tek upoznaje taj začarani svijet;) Koliko se sjećam prvo sam kupila Maybelline great lash maskaru jer sam je vidjela kod prijateljice kada smo bile kod nje doma. A zanimljivo je to, da ona inače ne preferira šminkanje, ali ima poveću torbicu sa šminkama. Ona je dosljedna sebi te godinama ostaje pri nekom proizvodu kada joj odgovara te vjerojatno još i danas koristi tu maskaru. Ja sam također dulje vrijeme ostala na tom odabiru, a onda su krenula eksperimentiranja sa maskarama. Eto to je moja priča o prvom kupljenom komadu dek. kozmetike. A poklon broj dva mi je čini jako interesantan 🙂 Srdačan pozdrav. Marina p.s. Kada sam na faceu na vašoj stranici pročitala da se uz Ljepotu i zdravlje dobije Artdeco komadi, odmah sam požurila na kiosk po svoj primjerak!

 • Sjećam se kad sam bila tek u srednjoj školi i moj jedini beauty zakon je bio dobra frizura. Bila sam u stanju probuditi se sat vremena prije prvog jutarnjeg školskog sata da na vrijeme operem i isfeniram kosu jer je dobra frizura za mene bio triger zbog kojeg sam se osjećala bolje i ugodnije sama sa sobom. Ma kakvi puderi, olovke, maskare, rumenila…Labello je bio i ostao zakon, a svojoj starijoj sestri sam se beskrajno iščuđavala dok je sate provodila u kupaonici – šminkajući se. 🙂 Studentske dane posvetila sam otkrivanju sebe. U svakom mogućem pogledu. Život je tek počeo, a perspektiva mi je bila sve šira i veća. Bilo je krajnje vrijeme da definiram sebe i da ono što držim u sebi izbacim na vidjelo. Osim što to nikad nisam uspjela upotpunosti i što duboko u sebi ne želim. Jer smatram da samo određeni pojedinci imaju pravo vidjeti pravu mene. Ali to je sasvim druga psihološka priča. U svakom slučaju, u tom periodu odlučila sam se odmaknuti od minimalizma i počela sam eksperimentirati sa sjenilima. Jep. Sestra se odselila, a meni u nasljedstvo ostavila svoj sveti gral kozmetike koju iz nekog razloga nije ponijela sa sobom. Bilo mi je žao da samo stoji i skuplja prašinu pa sam ju počela koristiti. Sve češće i češće…Tu dolazimo do moje make up kolekcije. Da se razumijemo, ne kupujem baš sve. Luda sam za novitetima i za to mogu kriviti isključivo internet 🙂

  • Prava steta sto si ovo kopirala od nekog posta od Male Trubice, pocela sam citati ovaj komentar i svidio mi se onda sam se sjetila da je to ona napisala, mogla si barem svoju stvarnu pricu napisati a ne kopirti tudu. :/

 • Moj prvi kozmetički proizvod je bilo labelo “disco queen” ako se dobro sjećam naziva. Jakooo primamljivog pakiranja i još divnijih šljokica koje su svjetlucale na ustima svih curica te godine. Na taj način smo i mi uspjeli nekako dočarati barem djelić disko 80-ih godina . To je bio must have ! 😀
  Voljela bih osvojiti bilo koji poklončić jer su oba divna <3

 • Daaaaavno je to bilo, prvo što sam kupila bilo je sjajilo za usne, a kasnije, tek u srednjoj, neko nude sjenilo, koje, naravno, više nemam.
  Preferifam poklon broj 2.

 • Sjećam se da sam kupila neku jeftinu paletu sjenila neonskih boja, bila sam sretna i uzbuđena… I tako sam se “sredila” za slikanje za osobnu iskaznicu… Kričavo plavo sjenilo na očima + crveni ruž. Tata mi je puno prigovarao i vikao, a sliku se danas ni ne usudim pogledati. 😀 1. poklon jer sad više volim takva sjenila. 😀

 • Moj prvi make-up proizvod bila je paletica na rasklapanje, sadržavala je dva nivoa, na prvom su bila sjenila svih boja a na drugom dvije nijanse rumenila i nekoliko nijansi ruževa. Paletica je bila poklon od tetke iz Njemačke. Čuvam ju i dan danas. Voljela bih osvojiti poklon broj 2.

 • Ajmee! prvi kozmeticki proizvod hahha..dakle bio je to puder,inace imam cisto lice i imala sam ga i s 15 godina,kada sam si kupila taj puder,naime isla sam u svatove i bila sam djeverusa kod frizerke sam izrazila zelju da me sminka bez pudera jer zbilja nisam imala nikakav nedostatak koji treba prikriti..:) nasminkala me (maskara lagano sjenilo i to je to)ja sam dosla kuci,obukala sam se i skuzila da na celu imam pristic koji se crveni,nisam imala izbora nego skoknuti u prvu dm kako bi kupila bilo koji puder, samo da ga prekrijem..mozete zamisliti,uletila sam u dm uzela pevi essence puder koji imam jos i danas! 🙂 za uspomenu,i moram priznati da je bio jeftin a dobar! 😉

 • Moj prvi make-up proizvod bilo je sjajilo za koje se više ni ne sjećam odakle mi. A nakon toga maskara i nekoliko onih malih mono sjenila iz Oriflame kataloga (svijetlo plavo, zeleno i tako neke boje kakve više ni ne nosim 😀 ). Oriflame proizvode više ne koristim, ali kad god vidim katalog, uvijek se sjetim tih sjenila koja mislim da čak još negdje i imam… Voljela bih osvojiti poklon broj 2.

 • Moj prvi makeup prozivod sam dobila kao 11-godišnjakinja. Ujak mi je kupio hello kity set u kojem su bile 2 maskare, 2 sjaila i još po nešto. Maskaru sam kriomice stavljala jer nisam pitala mamu dal smijem. A kupila sam prvo još kao 12-godišnjakinja i to je bio catrice korektor 🙂
  Voljela bih osvojiti 1.poklon

 • Labello Classic kojem sam i danas vjerna 🙂 a prvi proizvodi dekorativne kozmetike su bili crveni ruz I lak za nokte 🙂

 • Moram priznati da su moji poceci bili stvarno losi, i kada se toga prisjetim stvarno se zacrvenim haha. Prilicno sam sigurna da je moj prvi makeup proizvod bio ruz, eh sad kupila sam ga nigdje drugdje nego u Offertisimi hahaha i to za nekih 5 kuna. Inace mislim da u Offertisimi sada ima okej proizvoda, ali to je bilo davno i tako da je to sve bilo pregrozno haha. Ajmo pricati kak je nijamsa ruza bila pregrzozna, e da imala je i onaj frosti finiš (uzas). Evo to je svega sto se sjecam, mislim da sam ga nosila samo par puta i onda kupila jos par nijansi koje su bile mate (hvala Bogu) i vec tada je moja ljubav za mat ruzevima pocela. Svida mi se vise nagrada sa quatro paletom i narukvicom, ali niti ovaj parfem nije los 🙂

 • Uh, ima skoro desetljece od tad. Bila je to maskara iz Avona upravo, Superfull, gumena cetkica, mislim da je jos uvijek u ponudi. Tad sam bila osmi razred, jedna cura u razredu je svaki mjesec donosila Avon katalog. Uglavnom sam narucivala balzame za usne, gelove za tusiranje i sl. Maskara je bila moj prvi dekorativni komad iz Avona, a i opcenito. Sjecam se da sam bila fascinirana preobrazbom i jako sam ju voljela. Naravno, nemam ju vise, ali bih je mogla opet naruciti, cisto iz sjete 🙂

  P.s. Draga Lucija, cestitam ti 3. blogorođendan i jos puno uspjeha ti zelim. Pratim te jos od pregleda tvojih manikura sa Šminkerice 😉

 • Prvi komad sminke koji sam kupila je bila maskara, nisam sigurna koja, ali je bila od mabeline new yorka. U nju sam se zaljubila upravo zato sto je bila zaobljena, zapravo ona sto uvija trepavice ii upravo mi je to trebala jer su moje trepavice ravne i htjela sam da budu lijepe i uvijene. Na moju zalost nisu bile onakve kakve sam se nadala da ce biti, nisu bile kao na reklami, ali su svejedno bile predivne. No, kako je to bila limited colection, ubrzo je izasla iz prodaje i nisam imala zalihu.. Nisam joj do sada nasla savrsenu zamjenu, no eseence ima lijepu imitaciju, stoga sam zadovoljna i time 🙂

  Poklon koji bih radije htjela osvojiti je Avonov parfem jer je moja mama imala taj i kada je isla na putovanje ga je izgubila, a bio joj j najdrazi.. Sada joj je ipak previse dati gotovo 300 kn za njega pa je odustala od kupnje 🙁

 • Aaaajme, baš mi je drago da je zadatak takav kakav je, ja se sjećam svoja prva dva proizvoda. 😀
  Prvi je crna olovka. Za usta! 😀 Bila sam klinka, tipa prvi ili drugi razred i imala sam puno starije sestre. Devedesetih je bilo popularno obrubiti rub usana crnom olovkom, zaboga. 😀 Gledala sam sestre i njihove frendice kako se šminkaju i željela sam i sama iskušati. U lokalnoj trgovini sam lovu za užinu dala za neku kinesku olovku. Sestre su me cinkale mami pa sam ostala bez olovke, nasreću 😀
  Nakon toga duuugo nisam izražavala želju za kozmetikom, uvijek sam više bila dečko nego cura 🙂 pa je prvi sljedeći proizvod kupljen legalno 😀 i to je bio Avonov Today parfem, čuvam praznu bočicu i danas 🙂

 • Prva stvarcica koju sam sama kupula je bila Deborah zuto-zlatna olovka za oci i njihov ruz za usne u nekoj nude rozoj boji (oboje sam potrosila i bila zadovoljna)
  Oba poklona su super

 • Ajme,sjecam se kao da je bilo jucer iako je prošlo 10 godina,mama mi je branila šminkanje ali ja sam njoj iz inata otišla kupit sebi nešto i to u Offertisimu jer sam smatrala da je “vrijeme” za prvo šminkanje,uzela sam si puder mislim da je bio sto nijansi svijetliji od moje puti.Isprobala sam ga i svi su me pitali dali sam bolesna,osim mame…nju se nije dalo prevarit.Ah,a bas taj dan sam imala test iz matematike…

  Voljela bi osvojit parfem 🙂

 • Zanimljiva tema. Moj prvi kozmeticki proizvod bio je, rekla bih, neka licitarska paleta sjenila. Imala sam tad svojih mozda 12 godina. Ako se ne varam, u paleti je bilo plavo, zeleno, rozo i bijelo sjenilo. Ja sam, iako ne znam zasto odmah kistom ubola plavo i nanijela ga na ici valjda do obrva. Hahaha. Sve je to bilo neravno i neravnomjerno naneseno ali meni se svidalo. Uz to sam ukrala mami crveni ruz i bogato ga nanijela na usne, a naravno i oko usana i umjesto rumenila malo ruza pa razmazati. Malo je reci da sam bila poput klauna. Mozda zbog toga ni dan danas ne volim plava sjenila. Ali crveni ruz i dalje obozavam. I nemam vise tu paletu jer su se sva sjenila izmrvila. Voljela bih osvojiti parfem.

  Sretan rodendan zelim. <3

 • Oduvijek sam voljela kozmetiku i kad su me kao klinku od 4, 5 godina pitali što da mi kupe, uvijek sam govorila: Piku, piku! (Šminku 🙂 )
  Prvo što sam sama kupila, ne računajući labella, bilo je neko kvatro sjenilo u kineskoj trgovini. Slab budžet, tad nije bilo dm-ova i sličnih trgovina pa smo se opskrbljivale kod Kineza. Nijanse su bile ok, koliko se sjećam, 2 sivkaste, bijela i neka ljubičasta, kao ova gdje piše Objavi komentar, ali sam ja to nanosila na cijeli kapak u debelom nanosu da su me znali pitati jesam li bolesna. Toliko o tome, na greškama se uči, valjda svi moramo proći tako neku fazu… Never more 🙂

 • Uff, prvi proizvod mislim da je bila Max Factor maskara, i to tad sam je uzela u paketiću uz koje se dobivalo sjajilo gratis. Sjajilo je bilo blago roskasto sa sitnim šljokicama i znam da sam ga tad obožavala, iako ga ponovo ne bih uzela 😀 hahaha, a maskara, naravno MF maskare su i danas stalna postava kozmetičke torbice. Poslije sam onda krenula sa korektorima raznih marki i puderima zbog problematičnog lica. Ono mislim da je prvi puder bio Maybelline, nijansa prilično slična ali sam podton totalno bila fulala tada 😀 Što se tiče poklona, obadva su super, tako da prednost ne dajem niti jednom 😀
  I sretan ti blogorođendan, da ih još mnogo proslaviš ! 😀

 • hmmmm…moj prvi proizvod bilo je sjajilo….ne znam tocno kako se zove. No,tada su bila popularna slatka,kao uljna i prozirna sjajila 🙂

 • Oooo to je bilo jako davno. Jako sam volila sjene za oči i naravno i ja sam isporbavala maminu kozmetiku. Ali ipak prvi komad šminke koji sam kupila bila je Rimmel maskara i crni kreon za oči (mislim u drugom srednje.).
  Još uvijek sam koristila mamine sjene 🙂

  A onda za rođndan sam na poklon dobila paletu sjena, o joooooooj koja je to radost bila. Mislim da je bilo oko 10-ak nijansi i to meni tada najdraze plave boje. E to ljeto je bilo nezaboravno, isprobavala sam razne kombinacije. Mislim da je tada bio hit nanošenja sjene u kombinaciji sa bijelom sjenom. Joj koja koma samo kad se sjetim slika. Pola oka bijelo a pola plavo 🙂 Umrijeti od smjeha 🙂 🙂 🙂

  Voljela bih osvojiti parfem 🙂

 • Moje eksperimentiranje sa šminkom počelo je već u osnovnoj školi, i to u nižim razredima. 😀 Bila sam prava mala šminkerica s lakom za nokte koji se skidao vodom ( u pitanju je bila neka children edition od Avona ili Oriflamea, više se ne sjećam točno ) i rozim sjajilom za usne. Mjesecima sam žicala mamu da mi to kupi, bila sam opsjednuta time danima. Nažalost, ne čuvam ništa od toga za uspomenu, ali sjećam se mirisa jagode koji je baš bio intenzivan i vraća me natrag u djetinjstvo.

  Voljela bih osvojiti sjenila i narukvicu. 🙂

 • U osnovnoj školi bila sam jako nesigurna zbog akni koje sam imala pa je tako moj prvi proizvod bio korektor, a nakon njega essence puder u pjeni. Vjerujem da se zbog te moje nesigurnosti ne bi ni rodila ljubav prema makeupu, u svakom lošem ima nešto dobro. 😀

 • Moj prvi proizvod dekorativne kozmetike bila je maskara. U vrijeme kad sam ju pocela korostiti nisam shvacala njihove kvalitete, mislila da je jedina razlika cijena. Prvu maskaru izabrala sam po boji, bila je to maskara u ljubičastom pakiranju. Prvi puta kada sam je stavljala na trepavice vise je je zavrsilo po kapcima i nosu nego po samim trepavicama. Bila sam pravi mali neznalac, a bome ni danas nisam profesionalac.

 • Trenutno to su mi lakovi, pristupacna cijena, a boje su odlicne i dugotrajne, brzo se suse. Obavezno kupim jedan barem kada ih ugledam 😀

 • Maybelline Baby Lips Pink Punch
  Osim što je jako lijepog izgleda i dizajna, i njeguje usne, ostavlja lijepu roza boju te ga vrlo često koristim umjesto ruža!
  Meni je to super!

 • Naj najdrazi proizvod mi je upravo Color tattoo 🙂 nijansa 65-Pink Gold! Kada sam kupovala,trazila sam neke krem nijanse,pa cak i smedje. A naisla sam na ovu predivnu rozu! sadrzi sljokice koje najvise dolazr do izrazaja kada mi sunce ide u lice. Najjednostavnije pojasnjeno 🙂 predivno se presijavaju,ne napadno vec bas onako njezno!obozavam ta sjenila! 🙂 🙂

 • Maybelline Affinitone tekući puder. Ovo je već godinama moj najdraži puder. Ovaj puder ima odlično prekrivanje, treba jako mala količina za jedno nanošenje i ima super cijenu.

 • Maybelline kao brend volim vec jako dugo, pristupacan je i imaju dobre proizvode. Ono sto najvise volim jesu njihova sjenila. Lijepo su pigmentirana, ne truse se puno a i cijenom mi se jako svidaju. Otkad su izbacili i kremasta sjenila, pocela sam se malo vise interesirati i za njih te mogu reci da su mi sad draza i od onih praskastih. Njih samo upotrijebim preko kremastih kako bih dobila predivnu jos jacu boju.

 • Maybelline Lash Sensational maskara je moj No1, napokon sam našla onu koja mi odgovara po svemu, savršeno uvije trepavice, daje im volumen i ne trusi se.

 • Od Maybelline kozmetike su mi najbolji oni njihovi lakovi jer im je stvarno cijena pristupačna a imaju širok izbor nijansi što je po meni super 🙂 Color tatoo u broju 24 P.Taupe koristim nekada za popunjavanje obrva a nekada i kao baza za sjenilo ako imam neki “teži” makeup na očima 🙂

 • Moj najdraži Maybelline proizvod definitivno je Color tattoo Permanent taupe! Bez njega više ne izlazim iz kuće (doslovno!), obrve su mi veoma zahvalne što ih iz ružnih pačića pretvorim u labudove. 😀 Moram pohvaliti i Colorama lakove (super četkica i trajnost) kao i Baby lips (dušu dali za šminkanje u žurbi!).

 • Predobre nagrade! Volim Maybelline!
  Od njih su mi najdraza sjenila color tatto, pogotovo Permanent taupe koji ja u biti koristim za obrve. Prije njih nisam vjerovala u kremasta sjenila nikako 🙂
  Stvarno su super, pigmentirana, postojana, lako se blendaju cak i prstima, te im je cijena cisto OK.

 • Maybelline maskare su savrsenstvo, najbolje maskare koje sam probala definitivno. Nisu preskupe a stvarno rade posao. Meni je maskara veoma bitna, najbitnija u neseseru.

 • Kao i kod svakog dobrog brenda, teško je odlučiti koji je proizvod najdraži, a kod Maybelline-a je to definitivno Lash Sensational maskara. Čudo od maskare. Produži, uvije i jednostavno učini da trepavice izgledaju vrhunski.

 • Obožavam Color tattoo u nijansi Permanent taupe, radi čudo iz mojih obrva. I za to mogu biti zahvalna samo tebi jer si mi ga i otkrila za tu svrhu 😀 Volim još i novu Lash Sensational maskaru, s ta dva proizvoda osjećam se ko čovjek haha 😀

 • Maybelline čuvena žuta maskara mi je najbolja od ovog brenda , zaista savršeno izgledaju trepke, razdvoji ih ne lepi ih i uveća ove moje malene i kratke 🙂

 • Najdrazi su mi definitivno color tatoo kremasta sjenila jer su predivne strukture i kod mene na kapcima funkcioniraju predivno te ih volim nositi same ili ih potkrijepiti nekim praskastim sjenilom, a za njima ne zaostaje ni affinitone tekuci puder koji koristim za svaki dan jer ima malo prekrivanje kakvo mi i treba jer nemam neke nepravilnosti vece na kozi te mi za cudo dosta dugo traje bez ruznih mrlja i nakupljanja u poricama i boricama 🙂 a ostale proizvode takoder obozavam te bih jako rado htjela probati mat ruzeve njihove jer ja bez ruza nikud ne mogu 🙂

 • Instant age rewind eraser dark circles najbolji korektor,posvjetljivac podrucja ispod ociju ikada..jednostavno savrsen..ni jedan do sada nije toliko dobro odradio posao za te novce pa cak ni za one vise..jednostavno savrsen!

 • Moj najdraži Maybelline proizvod je The Rocket Volum’ Express maskara, koja je ujedno i moja prva Maybelline maskara i otkad sam ju otkrila nezamjenjiva mi je i stalno ju kupujem. Ruževi su predivniiii! 😀 Kremasta sjenila još nisam isprobala ali ih svi hvale, pa vjerujem da u skorijoj budućnosti hoću. 🙂

 • Moj najdraži Maybelline proizvod je FITme korektor koji je odličan za moje podočnjake. Ok, imam ih ipak više. Obožavam i Color tattoo Permanent taupe za obrve, a za oči su mi najdraži Color tattoo Pink Gold i Metallic Pomegranate. 😀

 • Najdraži Maybelline proizvod mi je balzam Baby Lips. Boje koje ostavlja na usnama i sjaj su predivni a moje usne su njegovane, mekane i zaštićene. Toliko mi se dopao da sam kupila svih 6 vrsta Baby Lips balzama za usne!

 • Do sada koristila sam Maybelline maskare koje su jednostavno S-A-V-R-Š-E-N-E!
  i puder koji mi je pri kraju, a ne mogu ga vise naci u drogerijama, tako da ga trosim na kapljice, teska srca se rastajemo 😀

 • Bio je jedan ruz, davno davno, kad sam upoznala jednog momka i zblizila se s njim. Imam najdrazi Maybelline proizvod, ali iz drugacijih razloga. Ne znam ni koja je nijansa bila, ni kakvo ime, ali sijecam se da he bio crvene boje kakvu dotad nikad nisam nosila na usnama. A sad da spojim ove dvije varijable- ruz i tog momka pa da bude jasnije. Bili su bozicni praznici i kupovali smo si poklone. To jutro ispod bora vec je bio poklon. Nismo zivjeli skupa, ja i taj momak, ali se on pobrinuo da me poklon doceka. U njemu je bio Maybelline crveni ruz, neki crveni lak, vrh crvene ruze, crvena bombonjera,crveni omot na poklonu i papiric gdje je pisalo: “ovakva je i moja ljubav prema tebi”. Rastopila sam se ko cokolada!!:)) Ruz sam nosila mjesecima poslje toga, i zato mi je najdrazi:) a dragi mi jos uvik stavlja poklone uspod bora

 • Naajdraži mi je Maybelline Affinitone puder koji savršeno prekriva moje pjegice na licu. Svi mi kažu da je to slatko, ali ja ih baš ne volim i zato sam probala sve žive brandove pudera, ali za sada mi je ovaj jedini pomogao i zato je to moj broj jedan. A svi hvale i ove color tattoo sjenila, ja ih još nisam imala prilike probati pa bi ih sad voljela dobiti (zajedno sa ruzevima) pa mozda ubuduce color tattoo zauzme prvo mjesto, a ja zavolim svoje pjegice 🙂

 • Sretan rođendan tvom blogiću! 🙂

  A koji mi je najdraži Maybelline proizvod? Bez dvojbe bih odgovorila da je to njihov Affinitone tekući puder. Razlog tomu je to što skoro pa besprijekorno prekriva ožiljke od akni i više-manje sve nepravilnosti na koži. Zaista mi je važno da se dobro osjećam u svojoj koži i da me moji trenutačni problemi s aknama ne sputavaju u druženju i životu općenito. Definitivno se sa njim osjećam samouvjerenije, a i kad lice izgleda svježe svi ostali djelovi lica postaju ljepši i izraženiji, a to i je jedan od cilja šminkanja – osjećati se bolje u svojoj koži i istaknuti svoju prirodnu ljepotu. I još jedan veliki plus je što ne oksidira na licu poput drugih pudera koje sam do sada koristila.
  Cjenovno je vrlo pristupačan i lako dostupan u svim drogerijama… and that’s about it!

  🙂

 • Moji omiljeni favorit su Maybelline Baby Lips. Vizualno su preslatki u tim šarenim pakiranjima, hidratiziraju i štite usne moje usne, tekstura im je odlična, iako oni u boji ostaju kraće na usnama nego li oni bezbojni, ipak više volim one koji ipak ostave boju na mojim usna od onih masnijih bezbojnih. Nisu teški i ugodni su za usne. Svakako je i plus što su dostupni u svim drogerijama po cijeni od nekih dvadesetak kuna. 🙂

 • Moj najdraži Maybelline proizvod zapravo je cijeli asortiman njihove kozmetike.
  Izdvojit cu samo ruzeve,koji mi jako dugo stoje na usnama sto mi je najbitnije kod ruza.
  Prije mi se desavalo da stavim ruz i u jednom trenutku se nasmijem i moji se puknu smijati jer naravno otislo je po zubima 😀
  Ali otkad koristim njihove ruze to mi se ne desava. Najvise koristim rozne i crvene nijanse.
  I sada vidim ovaj post i jednostavno nisam im mogla odoljeti jer vec dugo takve boje ruzeva trazim u Đakovu i evo sad ih napokon pronasla. 🙂

 • Maybelline je prvi brand kozmetike koji sam započela koristiti u tinejderskim godinama i koristim ga svih ovih godina, te ga apsolutno nikada ne izostavljam prilikom sminkanja. Jednostavno obozavam Maybelline i sve njihove novitete jer su vrlo kvalitetni svi njihovi proizvodi, pigmentirani i prodaju se po vrlo pristupacnim cijenama! Vrlo tesko mi je izdvojiti jedan proizvod iz njihova asortimana, no proizvod koji me odusevio sa svojom “svestranoscu” je Color Tattoo Creamy Mattes u nijansama Creme De Nude 93 i Creamy Beige 98. Smatram da je to visenamjenski proizvod jer se moze koristiti kao sjenilo, ali i proizvod za iscrtavanje i naglasavanje obrva. Najvece iznenadenje ovog proizvoda je njegova pigmentiranost i dugotrajnost.
  Nazalost, ove nijanse sam samo probala u ducanu na svojoj ruci i jos uvijek ih nisam si priustila, no zaista odusevili su me! Ruzeve nisam probala, ali nimalo ne sumnjam u njihovu kvalitetu i spektar boja.
  Stoga, voljela bih osvojiti ove predivne nijanse Maybelline Color Tattoo Creamy Mattes, kao i ruzeve, kako bi moj make-up mogao zablistati u ovoj prekrasnoj suncanoj jeseni! 🙂

 • Najdraze su mi njihove maskare i vec dugo samo njih kupujem. Trenutno imam lash sensetional, a dugo vremena sam iznova,kupovala one by one. Odlicno rascecljaju trepavice, produze ih i sto je meni najbitnije nimalo se ne truse (nema vise pande xD )

 • maybelline najdraži proizvod mi je teško izdvojiti, jer ih koristim sve više i više i svaki puta sam iznenađena kvalitetom a i pristupačnom cijenom 🙂
  Možda ipak najdraži proizvodi su mi lakovi color rama 🙂 ni jednom ne izadem iz drogerije a da ne kupim jednog :))

 • Najdraži Maybelline proizvod mi je svakako color tattoo kremasto sjenilo u nijansi on and on bronze. Tako divno iznese smedji smokey dok radim i da mu taj zavrsni stih nosila ga na donjem, gornjem kapku ili u samom kutu oka. Lijepo se razmazuje i vrlo vrlo je dugotrajno i ne mice se cak ni s mojih masnih kapka. Takodjer boja je ekstra, pogotovo za praznike koji dolaze 🙂

 • Meni je najdraže jedno sjenilo, općenito najdraže od svih sjenila. Koristim ga na dnevnoj bazi i jednostavno obožavam. Colorama mono sjenilo u nijansi 205! 🙂

 • Meni su najdraze maskare 🙂 cini mi se da nikad nisam kupila losu od Maybellina, makar su mi cetkice ponekad prevelike, ali i to je bolje od suhonjave formule 😀 a i dizajn im je sladak, sto je kod mene uvijek plus 🙂

 • Najdraži su mi Baby Lips balzami zato sto su odlicne konzistencije, ne zadržavaju se na naborima usna, a dolaze u predivnim bojama pa ih mogu koristiti umjesto ruzeva u zimskim danima kada imam problem s ispucanim i suhim usnama.

 • Obožavam Maybelline Color Tattoo sjenila, a najdraže nijanse su mi On and on bronze, koja je odlična kao svakodnevna nijansa, a s malo nadogradnje s drugim sjenilima može se napraviti prekrasan smokey eye, i Permanent Taupe, koja mi je odlična za obrve, a volim ju nositi i zasebno na očima za malo tamniji, rokerski look 🙂
  Također, najdraža maskara mi je Maybelline Colossal Go Extreme maskara, koju uvijek moram imati u zalihama 😛

 • Veoma mi se sviđa poklon paket 1, Rose Rush nijansa čini se najdivnijom na svijetu. Da ne duljim, za jednu studenticu ograničenog budžeta, daleko najdraži proizvod mi je maskara Lash Sensational. Dakle, to čudo je fenomenalno za moje raštrkane trepavice. 😀 Da mogu, osigurala bih si desetogodišnju zalihu te maskare! Svaka čast Maybellinu što je napravio tako dobru maskaru neusporedivu sa ostalima koje sam imala priliku isprobati! Želim sretan ročkas blogu i da nastaviš pisati tako dobre recenzije^^

 • Moj najdrazi Maybelline proizvod jesu njihovi lakovi 😀 sve boje su mi fantasticne i pigmentirane i super sam zadovoljna s njihovim lakovima 😀 ali kako ne mogu samo jednu nijansu izabrati onda se moram odluciti na moj ruz koji sam nedavno kupila i kojeg nosim svakodnevno 😀 Corol sensational u nijansi Pink Brown 😀 divna nude nijasna koja ima malo zlatno shimmera koji me ponekad malo zivcira jer sam se radovala cistoj nude nijansi, matt nijansi. No ipak ga obozavam 😀

 • Kada bi od Maybellina morala izdvojiti samo jedan “the best” proizvod sa sigurnošću bih rekla Fit me korektor! Ja ne znam zašto mi u Hrvatskoj imamo tendenciju povlačenja odličnih proizvoda sa naših polica. Za mene je ovaj korektor fenomenalan, pristupačan cijenom, a prekriva sve živo! Najviše ga volim samo iz razloga jer doslovne moje podočnjake izbriše doslovce mi podočnjake ispegla i izgledam savršeno zdravo i kao da sam odmorna i naspavana.
  Za 50-tak kuna je to moje malo savršenstvo u bocici!
  Dragi Maybelline, molim te vrati the best korektor na Hrvatsko tržište!

  I draga Lucija, sretan ti blogorođendan, da ih slaviš još mnogo mnogo mnogo! 🙂 🙂

 • Najdraži Maybelline proizvodi su mi definitivno Color Sensational ruževi jer dolaze u divnim cvjetnim nijansama koje donose dašak proljeća. Lako se nanose i vrlo su prozračni te daju svakoj ženi posebnu notu profinjenosti. Svakako jedan od proizvoda s kojim se svaka žena može osjećati lijepom. 🙂

 • Meni najdrazi maybeline proizvod je definitivno colour tatoo u nijansi permanent taupe…imam lijepo oblikovane obrva ali plave ,da svijetlije ne mogu biti…otkako znam za sebe isprobavala sam raznorazne olovcice, sjenila za obrve, gelove, ali otkako sam si uzela ovaj colour tatoo preporodila sam se, ne izlazim iz kuce dok ne sredim obrve xD sto je najbolje to je sada za par sekundi,jednostavno je lagano raditi s njime i izgleda prirodno…nijansa mi savrseno odgovara.. Imam ga vec god dana i dosla sam do dna…Moram brzo uzeti novo 😀 Inace volim mnoge njihove proizvode i imam ih dosta,ali TAUPE je moj zivot 😀 haha

 • najdraži proizvod mi je Maybelline Lash Sensational maskara 🙂 Najbolja maskara ikad!!! Odlično izvuče trepavice i daje im ogroman volumen. Otkad se pojavila samo nju kupujem!
  PS: sretan ti blogorođendan hheh 🙂

 • Maybelline mi je definitivno jedan od najdražih kozmetičkih brendova.Prvi ruž koji sam ikad kupila bio je upravo Maybellineov,dok sam još bila tinejdžerica i to je bila ljubav na prvi pogled(na prvi swatch) 😉 Iako obožavam skoro sve Maybelline proizvode,ovaj put sam se odlučila za prekrasan Color Sensational ruž u nijansi 445 Mango Diamonds.Dobila sam ga od frendica za rođendan i otada smo nerazdvojni.Oduševljena sam njegovom bojom koja savršeno pristaje uz moju crvenu kosu,trajnošću,hidratacijom..Ma nemam riječi,ruž je čisto savršenstvo! 🙂

 • Maybelline Affinimat puder, lagan, ne zacementira mi lice i odgovara mojoj malo masnijoj kozi lici, pogotovo ljeti. Pored toga prilicno je dugotrajan na licu i prodje prilicno puno vremena prije nego zasija T zona 😀

 • Naj Maybelline proizvod mi je tus u gelu. Mislim da je to takoder ova linija color tattoo, ali crni. Lako se nanosi, super je pigmentiran, drzi cijeli dan bez preslikavanja ili razmazivanja, moze takoder odlicno zamijeniti i crnu olovku, moze sluziti i ko podloga tamnijim sjenilima ako se razmaze po kapku, a cijena je je nekih 30-ak kuna. Sto vise traziti? 🙂

 • Najdraži Maybelline proizvod mi je color tattoo sjenilo u nijansi metallic pomegranate zbog divne, predivne nijanse koja se savršeno slaže s mojim zelenim očima, a uz to je dugotrajno i pigmentirno.

 • Maybelline mi ima najbolje lakove, cijenom i izborom boja a i maskare su im jako dobre, one by one je bila moj favorit: ne suše se brzo, na truse (mrzim panda-look) i zaokružuju cijelu priču sa make-upom. meni je to jedna od najbitnijih stavki-maskara.

  ova kremasta sjenila nisam probala i sad ću kupiti prvom prilikom, baš me zanima

 • Najdraži Maybelline proizvod mi nije samo jedan,nego ih ima puno više.Obožavam Baby Lipsove jer su mi usne od njih meke,ne pucaju i izgledaju kao da sam nanjela sjajilo.Najdraži Baby Lips mi je Peach Kiss.
  Isto tako i obožavam Maybelline Colorama lakiće za nokte,jer imaju veliki izbor nijansa,lijepo se lakiraju i lijepo izgledaju na noktima.
  A tu je i neizbježni Affinitone tekući puder,koji savršeno prekriva crvenila,prištiće i ostale nepravilnosti na licu.
  Jednostavno je savršen!!

 • Od Maybelline obožavam ruževe Color Whisper.
  Nije baš trajan niti pigmentiran koliko sam mislila, ali je kremast i fino ugodan na usnama.
  Što je jako važno ne isušuje usne nego pruža hidratizaciju i njeguje.
  I da, ambalaža mi je bitna, a njihova je jako lijepa i elegantna 😀
  Moja omiljena nijansa naravno lila, Oh la lilac 🙂

 • Ne mogu više živjeti bez maybelline žute maskare, točnije Colossal volum’ express. Isprobala sam ju čim je prvi puta ugledala svjetlo dana ili bolje rečeno svjetlo polica u DM-u i tu se rodila velika ljubav. Isprobala sam mnoštvo drugih maskara no ništa mi nije tako dobro kao žuta maskara i ne planiram ju skoro zamijeniti.
  Jako mi se sviđa 1. poklon, rado bih isprobala color tattoo vintage plum pa look upotpunila svojom najdražom maskarom 🙂

 • Definitivno Baby lips, obozavam ruzeve koji mi nazalost cesto ne izdrze cijeli dan i jos mi isuse usne, a baby lips je idealna kombinacija ruza i balzama, daje super boju i jos njeguje usne i ne moram ga nanosit toliko pazljivo kao ruz, vec ga samo nanesem kao svaki drugi balzam pa cak i bez ogledala. Super za dane kad si stalno u pokretu i nemas vremena za “lickanje”, a usne opet izgledaju svjeze i njegovano, i ne samo da izgledaju vec stvarno jesu zahvaljujuci Baby lipsu. 🙂

 • U 5-tom mjesecu sam kupila maybellibe ruz u nijansi plushest plum 185 i jednostavno ga obozavam 😀 Naravno da sam i zalihu napravila :)) To je stvarno moj naj maybelline proizvod
  Pokloni su predivni 😀

 • Maybelline affinitone puder mi je definitivno najdraži kozmetički proizvod (iako mi je većina njihovih proizvoda super!) jer imam malčice problematičnu kožu, svaki puder mi se upije, isprobala sam ih barem 20 različitih i nijedan nije bio tako dobar kao Maybellineov stoga je u posljednje vrijeme (otkako sam ga otkrila) definitivno najdraži! Svi sa problematičnijom kožom (ali ne mora biti čak ni problematična)- isprobajte! 🙂

 • Najbolji Maybelline proizvodi su mi sensational maskara i 24h tekuci puder.

  Sensational maskara mi je favorit medu maskarama zato sto ne smeta mojim osjetljivim ocima, ne trusi se i dobro podnosi moje vječito suzne oci,a jos k tome predivno obavije trepavice jako crnom bojom,uvine, produzi i daje im volumen. Maskara nije vodootporna,al jako je postojana i suze ju ne razmazu.

  24h tekuci puder obozavam zato sto odlicno prekrije nepravilnosti na licu,a ne isusuje moju i onako suhu i osjetljivu kozu. Ne izaziva reakcije na kozi i ne uvlaci se u pore.

  Obozavam Maybelline proizvode,al ovi dva su mi favoriti i ne kanim ih prestati koristiti.

 • Najdraži Maybelline proizvod mi je Colorama lip gloss predobro sjajilo koje daje punocu usnama,nije ljepljivo i ostaje dugo na usnama.Praktičnog je pakovanja pa može stati i u malu torbicu,nezamjenljiv je.Drugi proizvod koji je neizostavan je korektor Affinitone,savršeno prekriva podočnjake a i pokoju bubuljicu koja se nađe na licu…. 🙂

 • Imam vise maybelline fantasticnih proizvoda, broj jedan su colour tattoo sjenila, imam 3 komada i zbilja su odlicni! Mogu ih nositi samostalno ili kao bazu za druga sjenila. Takodjer Fit me korektor je najbolji drogerijski korektor, nazalost ga nema vise kod nas, ali ga ima na raznim online shopovima. Koristim i njihovu bijelu olovku za oci, koja je takodjer dobra!

 • Imam dva-tri Maybelline proizvoda, i obožavam ih.Ne znam kojem bih prije dala prednost, The colorssal volum express waterproof maskari koja na mojim trepavicama izgleda genijalno, daje im volumen, i ne trusi se, a veliki plus je uvijek i to što je vodootporna, ili Anffinimat puder, nije neko Bog zna kakvo prekrivanje za moje lice, ali kad mi treba nešto laganije i trajnije, savršen je ! 🙂

 • Prvenstveno, čestitke na 3.rođendanu bloga 🙂 🙂 Moj najdraži proizvod od Maybellina je definitivno Color Tattoo 24h kremasta sjenila. Ono što izdvaja ta sjenila su lako nanošenje i postojanost, meni osobno najpostojanija sjenila koja imam u svojoj kolekciji. Sviđa mi se njihov metalik/sedefasti touch koji ostavljaju na očima i uz njih se stvarno ne mora kombinirati puno ostalih sjenila, dovoljno je eyeliner i imate odličan look za izlazak,kavu itd. Također , moram spomenuti njihovu multifunkcionalnost: mogu se koristiti kao baze za druga sjenila (primjerice nijansa 35,On and On Bronze) te kao highliter ispod obrve, na jagodičnoj kosti i vrhu nosa(nijansa 45 , Infinite White). Lijepi pozdrav! 🙂

 • Moj najdraži njihov proizvod je Color Sensational
  Creamy Mattes u nijansi
  Burgundy Blush jer je jesen i volim ju.Volim sve što ima veze sa vinom na mojim ustima 😀

 • Moj najnajnajnajnajnajnajnajnajdrazi proizvod se prodavao davne 2011 godin, to je bila Maybelline One by one maskara. To je bila uejdno i prva maskara koju sam sama kupila, ali je nisam nigdje vidjela vec nekoliko godina.
  Bila je najbolja, jedna jedina. 😀

 • Nisam probala mnogo Maybelline proizvoda, al najdraži su mi njihovi lakovi za nokte jer su cijenovno pristupačni, a i ima puno nijansi, a kako obožavam raditi različite manikure, što više nijansi – to bolje 😀 Željela bih probat color tattoo sjenila, al nikako ih kupit jer pošto nemam veliki budžet pokušavam više kupit za manju cijenu pa nešto drugo jeftinije dode na red..

 • Najdraži njihov proizvod mi je njihovo colorama lak. to je jedan od rijetkih lakova koji na mojim noktima izdži duže od 2 dana, a cijena im je vrlo pristupačna 😀

 • Ma meni su svi Maybelline proizvodi odlični! Stvarno sam prezadovoljna s njihovim maskarama, sjenilima, ruževima, olovkama za usne i oči, ali ajde, ako moram izdvojiti jedan proizvod neka to budu Color Tatoo sjenila. Obožavam ih jer su dugotrajna, ne razmazuju se, pigmentacija im je odlična, a veliki plus je i to što kad ih nanesem prstima izgleda kao da sam si dala puno truda a zapravo nisam 😀 Najdraže mi je On and On bronze <3

 • Collor tatto 24 mi je apsolutni vrh koristim ga kao bazu za sjenila prema recenzijama blogova …stvarno mi konkurira mac – u koji je skuplji a u rangi su po trajnosti mogu reci da je njegov dupe. Apsolutno ga obozavam.. A pri kraju mi jee i drzim si figee upecatila sam ga na slici 😉 Sretan rockas – do citanja. Pratim te redovito i kupujem prema recenzijama 😀 Hvala sto postojis inace bi bilo shopping kikseva mali miliun i bezveznog bacamja novaca 😉

 • Najdraži proizvod od Maybellinea mi je Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Concealer. To je prvi korektor koji mi je u trenu prekrio užasne podočnjake i jednostavno ga obožavam. Također prekrije sve nedostatke na koži pa bez problema mogu izaći, a da ne nanosim puder. Također obožavam Baby Lips proizvode i najdraži mi je Pink Punch.

  Preferiram poklon broj 2 🙂

 • najdraži proizvod mi je Colour tatoo Inked in pink. Nikad nisam bila obožavateljica rozih sjenila ili bilo čega što je previše roza (ako išta može biti previše roza- valjda je onda samo roza 😉 ), ali ovo sam dobila na dar i ajde kad ga već imam pa ću ga i staviti na sebe- bila sam gotovo škorana koliko dobro roza ide s mojim zelenim očima i prvi put da mi je i dečko rekao da sam se baš dobro našminkala (on prepoznaje samo crni smokey eyes, ostalo ne vidi 😉 ). Eto, dugo sam bila u zabludi! 😀

 • Najdrazi njihov proizvod mi je Colossal maskara. Inace imam neke ‘lijeve’ trepavice i tesko mi ih je dignuti i napraviti nesto od njih,s ovom maskarom uspijevam. Isto tako volim njihove lakove jer su po cijeni pristupacni a zapravo ima super nijansi i dosta su dobri. I moram spomenuti Baby Lipsice koji su mi ful kjut i uzela sam si 2 komada jer super izgledaju 🙂

 • Oduševljena sam colorama lakovima za nokte jer imaju precool boje. Zamjrka tankoj četkici, ali koristim onu iz wet’n’wilde koja ima maxi četkicu i onda sve supp. Imaju jake trendi boje, i većina nijansi su supp. Sad kad idem u DM ili negdje, ima hrpetina nježnih boja…. Ok za one koji to vole, ali ja sam tu izvisila. E onda drito do maybelline štanda i biraj :3 A iskreno su me iznenadili i Baby lips balzami… I to više nego ugodno 🙂 Lipe nijanse, a opet njega 😉

 • Prije svega želim da ti čestitam na blogorođendanu, lijepo je vidjeti da nešto u što ulažeš trud i vrijeme raste. Mislim da ti nema većeg užitka i zadovoljstva kad pogledaš koliko je blog napredovao, a kako si se samim tim i ti razvijala kroz blog. Čestitam još jednom i nadam se da ćeš nam još dugo pisati 🙂

  U zadnje vrijeme najdraži Maybelline proizvod mi je Lash Sensational maskara 😀 Prije toga je bila žuta Collosal.
  Općenito jako volim njihove maskara, nikada niti s jednom nisam pogriješila, ali eto, ove dvije su mi nekako najviše odgovarale.

 • Lash Sensational Intense Black maskara. Zakrivljena četkica super naglašava trepavice. crna boja je intenzivna, pogled dramatičan i zavodljiv

 • Od Maybellinea sam do sada imala priliku isprobati samo lakove.Trenutno sam nezaposlena tako da su mi jedino oni cjenom dostupni koliko toliko.Odličan mi je Colorama lak za nokte u nijansi Candy apple koji sam dobila na poklon od prijateljice. Dugotrajan je,ne ljušti se.Meni je trajao 4 dana s tim da sam stavila prvo jedan sloj Evelinovog 8u1 laka,zatim dva Colorame i jedan Evelinovog 8u1. Da napomenem da sam u ta 4 dana prala suđe i sve normalno radila.

 • Maybelline Affinitone tekući puder!! Ovo je već godinama moj najdraži puder. Kad sam kupovala potrepštine za maturalnu večer, željela sam naći nešto što će mi dati dobru pokrivenost, ujednačiti ten, prekriti nedostatke (svi smo ih imali u četvrtom srednje, zar ne?), izgledati dobro na slikama, a da nije skupo. Zato sam, nakon što sam pronašla ovaj proizvod, bila jako sretna! Ovaj puder ima odlično prekrivanje, ne sadrži SPF pa je dobro izgledao na slikama.. I dan danas (nakon više od 4 godine) imam oko 1/5 tog istog pudera (a kupila sam i novi). I da, još uvijek ga koristim. Nije me previše briga za pretpostavljene rokove upotrebe… ako ima normalan miris, formula se nije promijenila, a djeluje kao i u trenutku kad sam ga otvorila, ne vidim zašto bih bacila proizvod. Poanta je… treba vam jako mala količina za jedno nanošenje, pa će vam ovaj proizvod trajati JAKO dugo. Šminku ne nanosim svaki dan, pa meni traje još i duže, mislim da je ovo jako isplativ proizvod, i svakako nedovoljno poštivan u beauty zajednici. 🙂

 • Najdraži Maybelline proizvod mi je Color Tattoo i to nijansa Toupe jer sam s njime prvi puta počela popunjavati obrve i bila sam uvjerena da mi savršeno odgovara dok nisam vidjela slike na kojima moje obrve izgledaju kao pepelom posute hahahahah. Sada ga više ne koristim u tu svrhu ali savršen je kao sjenilo i za smokey look. 😀 Usput odlična darivanja za svakoga ponešto:D

 • istina da je klasika, ali stvarno su im maskare odlične, tako da ću izdvojiti Maybelline colossal volum express žutu maskaru 🙂 kojoj se uvijek vraćam,koju svi primijete i pitaju koja je maskara, jer najviše volim naglasiti oči, a mislim da ona to odlično radi 🙂

 • Maybelline lakovi su mi definitivno favoriti. Imam ih nekoliko i skroz sam zaljubljena u njih, pogotovo u one sa raznim šljokicama (iako se pošteno namučim i potrošim pola bočice acetona kad ih skidam :D). A ovi ruževi su presavršeni. Imala sam priliku isprobati dvije nijanse kod prijateljice i oduševila sam se. Nekoliko puta sam ju već žicala da mi posudi za izlazak, a dečku sam još tada rekla da barem jedan ovaj ruž želim za Božić! 😀

 • Najdraži Maybelline proizvodi su mi lash sensational maskara, na početku mi nije valjala, ali kada se malo posušila odlična mi je i daje volumen i dužinu, a drugi najdraži proizvodi su mi lakovi, cijenom su pristupačni i dugo traju, te ih ima u svim mogućim bojama. 😀

 • Moj omiljeni Maybellinov proizvod je Lash sensational maskara. Dosta kosta, ali cijena ju svakako opravdava. Dugotrajna je, trepavice su guste i uvijene i meni doista dugo traje.

 • Sretan blogorockas ti želim! 🙂 Meni najnajdraži Maxbelline proizvod je Color Tattoo sjenilo u nijansi Pink Gold. Dugo dam tražila savršenu rose gold nijansu sjenila i premda je cijela beauty zajednica dugooo ludjela za ovom nijansom nijedna me recenzija nije uspijevala potaknuti na kupnju. I onda, boooom! Naletjela sam na njega sasvim slučajno, kupujući maskaru i zaljubila se na prvi pogled. Obožavam ga! 🙂

 • Maybelline Affinitone tekući puder – još od maturalne kad sam nabavljala sitnice za maturalnu večer, tražila sam puder koji dobro pokriva, ujednačuje ten i prekriva nedostatke koje većina nas je imala u četvrtom srednje. A k tome, da dobro izgleda na slikama. I da nije skup. Kad sam ga pronašla , nitko nije bio sretniji od mene.

 • Najdraži Maybelline proizvod mi je upravo Maybelline Color Tattoo 24h sjenilo, u nijansi 70 Metallic Pomegranate. Najčešće ga nanesem kao tuš jer se jako lako nanosi. Vrline su mu trajnost i pigmentiranost, uz cijenu. 😀

 • Maybelline Lash Sensational maskara. Dugi niz godina kupujem njihove maskare, Rocket mi je najdraža, a sad sam zbog puno pozitivnih komentara odlučila probati ovu i nisam pogriješila. Savršena je! Trepavice produži, dovoljno je tamna, ne trusi se, postojana.

 • Kvalitetna Maybelline Sensational maskara dio je svakog savršenog make-upa,
  Stvara veće i gušće trepavice u samo nekoliko jednostavnih koraka.
  Za glamurozan izgled i zavodljive oči, pogled zapamćen i lijep,
  Uz Maybelline Sensational maskaru svaki muškarac ostaje od ljubavi slijep.

 • Maybelline lash sensational maskara. predobra maskara. Dugo traje, ne trusi se, brzo se osusi i ne preslikava se. Posebno mi je draga gumena cetkica cije su dlacice lijepo rezane tako da se zahvate sve trepavice. Vec jednim slojem dobijem odlican volumen tako da mi je to jedna od drazih maskara.

 • Meni je najdraži Maybelline proizvod njihovo colorama rumenilo u nijansi 501…imam ga već preko pola godine, koristim ga svaki dan toliko da se izlizala naljepnica i broj ali unutra izgleda netaknuto…kao da ga ne nestaje…boja na prvi pogled ljubičasta a na obrazima izgleda lijepo prirodno, to je moje rumenilo s kojim postižem zdrav izgled…kad izgledam bljedunjavo i muž mi kaže daj uzmi ono svoje za zdravlje (a nisu vitamini) ….imam valjda brdo rumenila ali koristim isključivo ovo od trenutka kad sam ga slučajno upikla u bipi na 30% akcije kud je već samo po sebi jeftino i nisam mogla odoljeti…mislim da kad bi čula da ga povlače s tržišta kupila sve primjerke koje bi mogla naći onako da ga imam do kraja života…imam inače i njihov ruž u olovci preprekrasan i dugotrajan, ali još nisam probala sjenila…trenutno štedim kune :D, tako da ovo bi bio lijep poklon, onako taman pred sv. Nikolu 🙂

 • Definbitivno Affinitone tekući puder. <3 Imam neki čudni podton i muku mučim s odabirom pudera, sa svakim sam ili prežuta ili preružičašta. Maybelline Affinitone mi je najbolji već dulje vremena, osim što mi odgovara tenu, super prekriva, a i cijena mi je pristupačna. 🙂

 • Definitivno najdraži Maybelline proizvod je Affinimat puder. Samo riječi hvale za njega imam. Uz bok puderu može stati i maskare. Meni najdraža je bila one by one volim express maskara, iako nisam sigurna dali je još imaju u ponudi. Sve u svemu dosta dobri proizvodi s obzirom na cijenu koja jeprihvatljiva u ove dane.

 • Meni je od Maybelline-a najbolja njihova Lash Sensational maskara, ma fenomenalna je! Uvijek, ali baš uvijek kad ju nanosim sjetim se reklame: Možda je rođena s tim, a možda je to Maybelline 😉 Stara je ko Biblija, ali još uvijek kad ne znam koju da stavim, odlučim se za nju (iako je polusuha). Možda je stvarno vrijeme da investiram u novu?!

 • 1. Maybelline Affinitone tekući puder

  Ovo je već godinama moj najdraži puder. Kad sam kupovala potrepštine za maturalnu večer, željela sam naći nešto što će mi dati dobru pokrivenost, ujednačiti ten, prekriti nedostatke (svi smo ih imali u četvrtom srednje, zar ne?), izgledati dobro na slikama, a da nije skupo. Zato sam, nakon što sam pronašla ovaj proizvod, bila jako sretna! Ovaj puder ima odlično prekrivanje, ne sadrži SPF pa je dobro izgledao na slikama, a koštao je manje od 60 kn. I dan danas (nakon više od 4 godine) imam oko 1/5 tog istog pudera (a kupila sam i novi). I da, još uvijek ga koristim. Nije me previše briga za pretpostavljene rokove upotrebe… ako ima normalan miris, formula se nije promijenila, a djeluje kao i u trenutku kad sam ga otvorila, ne vidim zašto bih bacila proizvod. Poanta je… treba vam jako mala količina za jedno nanošenje, pa će vam ovaj proizvod trajati JAKO dugo. Šminku ne nanosim svaki dan, pa meni traje još i duže, no za manje od 60 kuna, mislim da je ovo jako isplativ proizvod, i svakako nedovoljno poštivan u beauty zajednici.

 • Sretan blogorođendan! 🙂 divan blog, kao studentica latinskog moram komentirati da mi se jako sviđa naziv! 😀 Najdraži maybelline proizvod su mi maybelline baby lips balzami za usne , jer su u boji a opet njeguju moje usnice i znam da neće ispucati , a i mirišu divno, baš su preslatki 😀 hjoj! 😀 Lux pulchritudinis feminarum optimum est. Najbolje je svijetlo ženske ljepote 😀

 • Film koji me ostavio bez daha je Inception.
  Radnja filma, kao i završetak ostavlja te da o njemu misliš satima.
  San unutar sna unutar sna?!? 3 do 4 faze sna iz kojih moraš izaći živ?
  Da,da, znam kako to zvuči. I nema logičkog objašnjenja.
  Ali taj film je zbilja takav! I zato ga se mora pogledati kako bi se donekle shvatio (meni je trebalo neko vrijeme da “prokljuvim” kraj filma, tko,kako, zašto?!?)
  super je film, zbilja! Tko ga nije pogledao, neka to učini, obavezno!!!

  A nagrada- Avon set, znači poklon broj 1 🙂

 • Definitivno film Zgodna žena…to je ekranizirana bajka…a ko ne voli bajke. Glumci su predobri i prezgodni…i danas kad pomislim na najbolji film, on mi je definitivno broj 1… Da ne pričam o šminki i obleki u filmu…a i kemiji između Julije Roberts i Richarda Gerea.

 • Film koji me ostavio bez teksta i kojeg uvijek preporučujem kad me se pita što gledati je “Intouchables” (francuski film iz 2011). Ne samo što je po stvarnom doagađaju i tako dobiva još više na težini već je i tako divno ispričana ta priča da jednostavno nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Glumci su odradili odličan posao i mislim da svi možemo izvući neku poruku iz njega. Jednostavno osjećaš da si upravo odgledao nešto smisleno i ostaneš s osmjehom na licu što mi se, moram priznati, ne znam kada zadnji put dogodilo iako često gledam filmove svih žanrova, kultura itd…

  I preferiram poklon broj 2 jer prvo već imam 😉

  • Najdraži, najbolji, najpoučniji film, najemotivniji, naj naj naj je Lorenzovo ulje.
   Film govori o životu bračnog para čije dijete oboli od jedne neizlječive i neistražene bolesti, te zbog nevjerovatno brzog razvoja bolesti, a nezainteresovanosti doktora, primorani su sami istraživati, da bi na kraju uspjeli i napravili lijek koji nosi ime njihovog oboljelog sina, Lorenzovo ulje.
   Za njihovo dijete je kasno da ozdravi potpuno, ali ima pomaka, a lijek je izuzetno djelotvoran na početku bolesti, i pomogao je veeelikom broju djece.
   Film je rađen po istinitom događaju, razlog više zašto ostavlja bez daha. 🙂
   Btw Preferiram poklon broj 1. 😀

 • Nije mi najdraži, niti sam uopće fan romantičnih filmova, ali s vremena na vrijeme pogledam Serendipity, samo da me podsjeti da ono što vrijedi i ono što zaslužiš će uvijek jednom doći, ali kad mu bude vrijeme, makar mislio da si to ovog trenutka i izgubio. Neću pisati sadržaj filma, ostavljam vam svakoj da ga pronađete i pogledate, da i vama postane ponekad inspiracija za dalje, ponekad utjeha da nikad nije sve gotovo 🙂

 • LOVE ACTUALLY-najdrazi film,uz njega uvijek osjecam ljubav i Bozic.
  Radnja se odvija 5 tjedana prije Bozica i price o ljubavi su razlicite.
  Hrabri i zaljubljeni mladic na vrata zauzete djevojke naprosto “bane” s natpisom “TO ME YOU ARE PERFECT”.❤

 • Najbolji film svih vremena je definitivno Forrest Gump. film priča o tome kako nikada ne znaš što ti život može donijeti i kako uvijek moraš biti spreman na razočarenje, ali i na oduševljenje. Kao što i sam Forrest kaže: “Život je kao bombonjera, nikada ne znaš što ćeš dobiti!” isto je i u stvarnom životu. Dok čovjek pogleda ovaj film primjeti kolko je zapravo film dobar i kolko realno opisuje život i izvan granica TV ekrana.

  Želim sretan rođendan tvom blogu, kojeg pratim od početka. Pratim te i na instagramu i stvarno se ne mogu nagledati tvojim slikama. Poživila još mnogo godina! <3 :*
  P.S. poklon br.1 mi se više sviđa jer sam imala priliju ispobati vodicu za tijelo i moram reći da je nešto najbolje na svijetu. Božanstveno! 🙂

 • Najdrazi film mi je Kuca na jezeru. Prvi put sam ga gledala u drustvu najboljih prijateljica, medu kojima je jedna od njih, nedugo za tim poginula u prometnoj nesreci. Puno je simbolike u svemu tome. Jednostavno mi je to najdrazu film, jer me podsjeca na drustvo i nasu andelicu, koja nas cuva.
  Poklon 2. mi se vise svida. Lp. 🙂

 • Najdraži film i film kojega znam napamet je Green Mile. Odlična ekranizacija King-ove knjige. Toliko dobrote u jednom čovjeku i tako dobro odglumljeno da se ježim dok pišem i razmišljam o filmu. Suze, veselje, ljubav, nepravda sve je sadržano u filmu, film je nemoguće pogledati bez suza.

  • …ucinili su da se ovaj film izdvaja od drugih u mom pamcenju.
   (Preko moba sam, pobjegao mi komentar gore nezavrsen 🙁 )

   Obje nagrade bi me jednako razveselile!

 • Najdraži film mi je definitivno Star Wars, i bilo bi teško navesti samo jedan od njih 6. Obožavam filmove takve tematike, ali ovo je definitivno vrh. Od odličnih likova, ljubavnih priča, i od samog filma koji je miljama daleko od onog kako sada živimo. Svemir, svemirski brodovi, lightsaber-i… sve. Radnje svih filmova su toliko dobre da bi ih mogla gledati stalno. I iako sam već pogledala sve nekoliko puta, svaki put sa napetošću promatram scene borbe u filmu. A najdraži lik mi je naravno R2-D2, jer je taj mali robot zakon, i uživam ga gledati kada radi probleme, ali i Yoda sa svojim mudrostima ”Do. Or do not. There is no try”. 😀 I sad jedva čekam da iziđe novi za mjesec dana 😀
  I preferiram poklon broj 2.

 • Meni najdraži film je The Matrix i to filmska trilogija. Virtualni svijet koji je fenomenalno prikazan kao i vječita borba ljudi i strojeva. Bit filma je umjetna inteligencija gdje su strojevi razvili svijest i gotovo istrijebili čovjećanstvo. Onaj tko voli SFI filmove zna o čemu govorim. 🙂

 • Najbolji film mi je definitivno Titanic. Nije samo zato kaj je ljubavni već se radi i o povjesti. Inače nisam preveliki ljubitelj romatičnih filmova i ne plačem gledajući ih, ali Titanic koliko god puta gledala, uvijek se pri kraju filma rasplačem ko kišna godina.

 • Hachiko – ajme meni gdje poceti… Preedivan film, pun emocija, dobri glumci, lijepo ispricana prica. Radi se o posebnoj ljubavi – onoj izmedu covjeka i psa. Imam svog psica, zove se Njoko, pa me mozda film dirnuo jos vise. Gutala sam suze vec od polovine filma, gutala i trpila, ali pred kraj nisam mogla obuzdati bujicu. Bila sam kao malo dijete koje place, slini i stuca. Film mi je najdrazi na svijetu jer je u meni unio toplinu i svijest da me moj ljubimac voli i razumije. Odmah sam Njoka zagrlila i izljubila i tako smo pogledali kraj filma zajedno.
  Ja bi poklon br2

 • Najviše volim film ”Sjaj u travi”. Gledajući film ”Sjaj u travi” veoma me se dojmio lik prelijepe, ali siromašne srednjoškolke Wilme Dean Loomis (Natalie Wood) koja je bila iskreno zaljubljena u Buda Stampera, sina najmoćnijeg bogataša u gradu.
  Wilma Dean Loomis nakon početne nevinosti i čistoće prolazi kroz fazu sloma, iskušenja i patnje. Zbog svoje ljubavi ostaje obilježena za cijeli život.
  Saznanje i svijest o tome da njezina budućnost s čovjekom kojim je opsjednuta postaje sve manje vjerojatna polako počinje gubiti razum te dobiva histerične napade. Nevjera i neuzvraćena ljubav odvode je u potpuno ludilo. Završava u umobolnici gdje je proglašavaju izliječenom, ali da li je uspjela preboljeti svoju ljubav…
  Taj lik me se veoma dojmio jer na sličan način mnogi od nas prolaze fazu sloma. Mnogi od nas imaju svoj sjaj u travi, koji nas vraća u prošlost, vraća na maglovito ali nepreboljeno sjećanje. I jednoga dana jedno kraj drugog prolazimo kao stranci, a toliko toga želimo jedno drugom reći, ali jedan skrenuti pogled na kraju bude sve što jedno drugome možemo dati.

 • The other woman-jedna od najboljih komedija koje sam gledala. Sve ove nove komedije mi uopćenisu smiješne niti zanimljive, a ovoj se uvijek vraćam kad se želim dobro nasmijati. Radi se o muškarcu koji ima ženu i dvije ljubavnice koje otkriju da su varane pa se udruže protiv njega.

 • Draga moja, najdraži film ikad je crtani film Despicable me iliti Kako je Gru ukrao mjesec! To je savršenstvo! Dake, ne želim prestati biti dijete I ne želim prestati gledati crtiće nikad, pogotovo kad su takvi. Gru je zlikavac koji posvoji tri siročića za svoj masterplan, iskoristi ih samo za zlo, ali toliko mu smekšaju srce da ih zavoli zaozbiljno! Crtani film ima savršene glasove u originalu na engleskom (Steve Carell, Jason Segal između ostalog). Iz tog crtanog su proizašli Minionsi, hihihi! Nema tko ih je voli! Ma odličan, odličan! <3

 • Film koji me je ostavio bez daha je definitivno The fault in our stars. Fil je jednostavno tako realistican (ako gledamo sa stajalista Amerikanaca) i jednostavno me njihova ljubavna prica i tuzan kraj iznova rasplacu..

  Vise mi se svida 2. Poklon 🙂

 • Najdraži film svih vremena meni je Mostovi okruga Madison. Snimljen je prema istoimenom romanu Roberta Jamesa Wallera pod redateljskom palicom Clinta Eastwooda. Film je to koji mi je ostao u sjećanju zbog emocija koje je u meni izazvao. Francesca Johnson vrlo je strastvena žena, puna potencijala koje nije uspjela ostvariti. Udana je i ima djecu, kojoj je posvetila cijeli svoj život. Živi život ‘izgrađen od detalja’, a uskoro će , odlaskom njene djece nestati i ti dijelovi njenog života. Robert Kincaid je razvedeni muškarac koji je cijeli svoj život proveo putujući svijetom i snimajući. Njegov dom je svugdje, gdje god bio. Čovjek je to koji se ni za koga ne želi vezati jer nikoga ne želi trebati. No, pojava strastvene Francesce mijenja njegov pogled na svijet i po prvi put osjeća dublju povezanost no što je ikada mislio da će osjetiti. Iako tehnički preljubnici, Francesca i Robert samo su ljudi koji su dobili priliku osjetiti ono najljepše što život može pružiti – ispunjenje. Iako je ono nadošlo u ‘krivom trenutku’ teško je reći da za ljubav zaista može postojati takav termin. Francesca Johnson ostala je predana svome mužu, iako je osjećala strastvenu povezanost s Richardom. Ljubav prema mužu i djeci je živjela, a ljubav prema Robertu uspjela je zatočiti stavivši je u okvir sjećanja i tako je zauvijek zadržala u sebi.
  Preferiram drugi paketić.

 • Stvarno ima puno filmova koji su me se dojmili, ali izdvojila bi P.S. I love you. Vjerojatno većina zna o čemu se radi. Pretužna ljubavna priča. Pogledala sam ga barem deset puta i svaki put preplačem cijeli film. Jednostavno se stavim u poziciju te osobe koja je izgubila ljubav svog života i bude mi užasno teško. Film te natjera da se sjetiš onih koje najviše voliš i shvatiš da ti znače više od svega i automatski zaboraviš na sve svađe i razmirice s njima. 🙂
  Osim toga, zbog ovog filma sam prošle godine pala kolokvij. Umjesto da učim, ja sam noć prije gledala film. 😀

 • Najbolji film mi je The Fault in Our Stars(Krive su zvijezde) iz razloga sto nakon sto sam ga pogledala shvatila vrijednost zdravlja i smisao zivota. Film me jako ‘lupio’ da shvatim da nije sve u materijalizmu vec da je velicina u zdravlju i ljudima koji nas vole 🙂
  Oba poklona su krasna 🙂

 • Najbolji film je definitivno Divergent – zato sto predstavlja dvije apsolutno razlicite stvari, odnosno dva razlicita svijeta dvoje mladih ljudi, ali jaka ljubav i zelja za samom njom je jaca i dokazuje da ljubav pobijedi sve nedace i na kraju nijedna sila to ne moze zaustaviti :))

 • Preferiram poklon br.2. 🙂
  Najdraži film? Hmmm… onaj koji me ostavlja uvijek u suzama. A to je The fault in our stars, odnosno Greška u našim zvijezdama. Pogledala sam ga desetak puta i uvijek me rasplače. Tako je osjećajan, nježan, diiiiivan. Knjiga je još bolja. Stvarno je John Green napisao izvrsne knjige. A flim je ocaravajuc. Nije poput ostalih.. vecina filmova ima ocekivane zavrsetke, ali ne i ovaj. Ako nisi citao knjigu ne znas kako ce zavrsiti. Ne znam postoji li osoba koja je pogledala film a da joj suze nisu krenule na oci. Stvarno… najbolji film ikad.

 • Tipičan ženski odgovor- najdraži film “Notebook”.
  Mislim nema se tu šta za dodati, svaka cura koja ga je pogledala reci ce da je film nešto posebno!

 • Moja omiljena komedija Glup i gluplji. Točnije, jedina komedija (uz Gas do daske) koju volim. Mislim da je za to uvelike zaslužan Jim Carrey, odnosno Lloyd Christmas: urnebesni izrazi lica, neartikulirani zvukovi, nemoguće gluposti koje izlaze iz njegovih usta – sve to (uz još mnoge druge stvari) čini ovaj film obaveznim „štivom“ za sve koji se vole nasmijati. Osobno sam ga gledala više od 20 puta, a gotovo sve rečenice u filmu znam napamet. Usprkos tome, ni jedno gledanje nije prošlo bez onog dobrog, „srčanog“ smijeha.

 • Ja sam ogroman fan Marvel filmova i akcijskih vjerojatno zbog starijeg brata 😀
  Ali ću navesti kao omiljeni romantični, ženskast film jedan jedini iz tog žanra koji jednostavno obožavam!
  ”Sweet November” s dva odlična glumca, Keanu Reeves i Charlize Theron.
  Uštogljen i hladan lik posvećen samo svojoj karijeri upoznaje otkačenu i opuštenu curu koja će mu promijeniti život. Njegova svakodnevnica je ubrzan i stresan tempo života, a ona živi svaki dan kao da joj je posljednji.
  Zaustavit ću se ovdje da ne bih bila spoiler u slučaju da netko nije pogledao 😀
  Stoga da lagano završim objašnjenje.
  Jako rijetko pogledam film više puta, ali ovom se uvijek rado vraćam. Opusti me i podsjeti da uživam u svakom novom danu, jer je život kratak. Smij se, pleši kao da te nitko ne gleda, voli i raduj se malim stvarima.
  Nikakvom stresu se ne treba prepustiti zbog materijalnih stvari, jer sreća ne leži u tome.
  Danas jesi, sutra nisi, iskoristi ovaj život, jer samo jedan imaš.

  Što se poklona tiče, oba su odlična, ali ako mogu birati onda bih malkoc više ovaj prvi 🙂
  I btw. preporučujem film naravno 😀

 • Najdraži su mi filmovi snimljeni prema istinitom događaju. Mogla bih izdvojiti film The impossible, koji govori o sudbini jedne obitelji za vrijeme tsunamija na Tajlandu, gdje se odmor iz snova pretvara u katastrofu. Film je stvarno dirljiv, drži pažnju i preporučujem ga svima. Gledala sam ga dva puta, jednom sama, i nakon nekog vremena preporučila sam ga mami pa nisam mogla odolit da ga ne pogledam skupa s njom :D. Btw super pitanje, ima nekih filmova koje nisam gledala pa ću imat šta radit ovih dana 😀 Iiii poklon broj 1 mi se jako sviđa.

 • Face OFF definitivno, jedini film koji mogu da gledam sto puta i da me svaki put ostavi betz daha i ne trepćem dok ga gledam jer to je film pun obrta, uzbuđenja i akcije 🙂

 • Najdraži film mi je Butterfly Efect jer taj film daje poruku da se sve dešava s razlogom i da jedan događaj može puno utjecati na drugi !

 • Pedeset prvih poljubaca.Dosta star film.Na mene je ostavio snažan dojam jer se glavni glumac zaljubi u djevojku koja ima poremećaj pamćenja i svaki dan iznova joj pokazuje zbog čega se zaljubio u nju.Prekrasan film ,smatram da bi mogli puno naučiti iz njega.Svaki dan se trebamo truditi oko voljene osobe i pokazivati joj zbog čega smo se zaljubili u nju i koliko nam znači.Jednostavno,svatko bi trebao pogledati ovaj film.

 • Definitivno najdraži film mi je Hrabro srce. Film koji sam pogledala jedno sto puta i svaki puta plačem. Film koji me je naučio da nikada ne odustajem od svog cilja i da se borim do posljedneg daha za sve što radim. Kada se nađem u situaciji da ne znam što i kako dalje, sjetim se tog filma i kažem di da idem do kraja pa što bude!
  Oba poklona su super 🙂 🙂

 • My boy Jack.Film My boy Jack je istinita priča o sinu R.Kiplinga (napisao je Knjigu o džungli).Priču samu prepričava Kipling i govori o gubitku svoga sina koji je poginuo u ratu,a on sam to ne može prihvatiti.Priča je zbilja tužna i glumci su odlični.

 • Ja, ja i Irena.
  Zasto? Pokazuje da ljubav pobjeduje sve, pa i psihicki poremecaj 😀
  Salim se, Jim Carrey, izrazi lica, geste, lik je hodajuca komedija. Obozavam ga !
  Preferiram poklon 2, hvala

 • Film koji obožavam je Notebook *-*. Naime, film me ostavio bez daha jer govori o ženi s alzheimerom koja se ne sjeća muža, a on je svaki dan nanovo upoznaje i zaljubljuju se. Takla me priča jer je i moja baka tako bolesna i ne prepoznaje djeda, a on je i dalje svako jutro poljubi i čitave je dane uz nju. Eto 🙂

 • Hmm…pomalo teško pitanje, jer ima više filmova koji su mi dragi i koje uvijek iznova volim pogledat. Film koji mi je jedan od dražih je svakakoo: Lajanje na zvijezde, to je film koji me uvijek dobro nasmija i koji me vrati u srednjoškolske dane.

 • za mene ja i dan danas najdraži film “prljavi ples”, neka sam staromodna ali taj film ima sve-priču, izvrsne glumce, predobru mjuzu (soundtrack još čuvam) i to je glazba uz koju se može plesati. i dan danas kad ga pogledam, budi iste emocije.

 • Najdrazi film mi bez sumnje je, Čuvarica moje sestre (My sister’s keeper). Film je ne da potekne jedna suza, vec rijeka suza. Sjecam se da sam film gledala sa svoje dvije prijateljice. Cijeli film smo sutile i pratile (sto je jako tesko jer smo kokoske i volimo pricati). Sjecam se da sam.u jednom trenu pogledala u svoje prijateljice i obje su plakale na film (zajedno samnom) ali svaka od nas je skrivala suze. Film nam je bio poucan, svaka ima svoju sestru za koju bi dala sve na svijetu, ali i isto tako, imamo pored sebe jedna. drugu i sve smo kao sestre!

 • Film koji je mene ostavio bez daha je I origins. Ovaj film govori o tome kako su oči ogledalo duše i na neki način dokaz da Bog postoji. Ovo je SF priča. Film mi je interesantan zato jer se suprostavljaju znanstvenost i religija. Znastvenu stranu predstavlja glavni muški lik, a religijsku i misterioznu stranu njegova djevojka. Prvi dio filma je vrlo romantičan jer govori o njihovoj ljubavnoj priči. Zatim se radnja počinje odvijati u potpuno drugom smjeru. Reći ću sa samo da glavna junakinja umire. Nakon njezine smrti počinje sasvim drugi razvoj događaja. Vrijedi pogledati, nitko se nebude razaočarao. Mene je sasvim ostavio bez daha 🙂

 • Uh, mnogo je filmova koje zaista volim i stvarno je teško izdvojiti jedan. Upravo zbog toga izdvojit ću dva, jedan stariji i jedan noviji. Od klasika mi nekako na pamet prvo padne Let iznad kukavičjeg gnijezda. Obožavam njegovu snažnu ideju koju nosi te glumce koji su vrhunski. Uvijek ga svima preporučim. Od novijih ću izdvojiti Avatara, ne zbog fascinacije efektima, a zbilja sam ostala fascinirana, već zbog toga što me jako podsjeća na priču o Pocahontas koja mi je prekrasna i koju dan danas smatram jednom od najljepših. Općenito me privlači domorodački stil života i ideja potpunog sjedinjenja s prirodom. Eto! 🙂 Svima želim sreću, a za poklon nemam favorita jer su mi prekrasna oba. 😀

 • Najbolji i najdraži film mi je Čokolada, radi se o ženi koja je stručnjakinja za pravljenje čokolade i koja je otvorila slastičarnu u mirnom tradicionalnom francuskom selu baš u vrijeme korizme, čemu su se protivili mještani. Ipak ljudi koji su joj dolazili nisu mogli odoljeti ukusnoj čokoladi, tako je upoznala ljude sa tužnim životima i zapravo je kroz čokoladu uspjela doprinjeti do njih i promjeniti njihove živote na bolje. Obožavam čokoladu i ta priča me svaki put ostavi bez daha kad pogledam film! 🙂

 • Najvise volim talijanski film Život je lijep. Film ima zanimljivu radnju. U pocetku je ljubavni i romanticni a kasnije se tema svodi na rat u kojem otac sinu kaze da je to igra i da najbolji igrac koji osvoji 1000 bodova osvaja tenk. Iako na kraju otac bude ubijen. Majka i sin budu zajedno.
  Film mi se svida jer pokazuje drugaciji nacin zivota, drugaciji odnos roditelja prema djeci, pokazuje istinsku ljubav. Pokazuje koliko je zapravo otac spreman ucinit za sina samo da ga zastiti od patnje i boli. Koliko je spreman da se bori za nesto svoje. Film ostavlja bez daha i potakne koju suzu da padne. Vrijedi ga pogledati. 🙂

 • Puno je filmova koje volim i to iz sasvim različitih razloga no najviše volim one koji me nekako dirnu, potaknu u meni emocije ili bujicu misli. Trenutno mi na pamet pada film Babel kao jedan od onih prosvijetljujucih filmova nakon kojih sam ostala paf i dobro se preispitala. 😉

 • Film koji me ostavio bez daha je definitivno” LORENZO’S OIL” zato što govori o neopisivoj ljubavi i borbi roditelja koji imaju dijete oboljelo od adrenoleukodistrofije. Oni su spremni na sve kako bi pomogli svom djetetu i olakšali mu život. Pomiču granice i samostalnim istraživanjem postižu da se otkrije lijek i tajna bolesti,koju nisu otkrili ni vrsni lječnici niti biokemičari. Bez obzira što znaju da će možda biti kasno za njihovog Lorenza nesebično nastoje otkriti lijek koji će pomoći tisućama oboljelih od ADL-a. Film je po istinitom događaju i najviše mi se sviđa zbog toga što pokazuje da obrazovanje nekada nije granica i da je svaka osoba važna.
  Voljela bih dobiti poklon 2.

 • Najdrazi film mi je Dva brata (Two brothers), radnja je o tigrovima, da ne bi bilo zabune. Film je odlican. Ukratko mjesni kriminalac iliti krivolovac ubija odraslog tigra, pokusava ubiti i tigricu te uzima u zatocenistvo dva mala tigrica. Jednoga za cirkus i jednoga kao ljubimca bogatoj obitelji. Nakon izvjesnog vremena organizira festival ciji je glavni dogadaj borba izmedu dvaju tigrova. Kad tigrove puste u kavez i kad se pogledaju u oci, prepoznaju se te umjesto da se bore, oni se igraju. Ljudi su glasno negodovali, ali tigrovi su na kraju ipak uspjeli pobjeci i pronaci svoju majku. Uglavnom film je odlican, pun emocija i nosi duboku pouku. Uvijek pustim suzu kad ga gledam. Svi koji su ga gledali znaju o cemu pricam, oni koji nisu, preporucujem im. Vise mi se svida poklon br 2 ali ne bi bi prvi bio los za osvojiti.

 • Film koji me je ostavio bez daha je ex-yu film Žikina dinastija, gledala sam ga kao mala, znam ga napamet i sad ga rado pogledam i nasmijem se. 😀 Najbolji su ! 😀

 • Najdraži film mi je Savages. Film je o narko kartelu, inače sam veliki fan takvih filmova, a i ovdje je upletena malo drugačija ljubavna pričica što mu daje još jedan štih. Sviđa mi se što je dosta brutalan i sama priča je ekstra.

 • Najdraži proizvod mi je Schauma Regeneracija & Njega regenerator sa shea maslacem i ekstraktom kokosa . On mi je kosu pomalo vratio u život

 • Najdraži proizvod za njegu kose su mi maske za kosu. Još nisam otkrila onu koja bi mi bila broj 1, ali kada kod kupovine nisam sigurna koju masku bi kupila, uvijek na kraju uzmem od gliss kura crnu masku jer je oduvijek odgovarala mojoj kosi koja je izrazito suha na vrhovima. Trenutno koristim neku noviju masku od elseve-a (extraordinary oil) i moram je pohvaliti, prekrasno omekša kosu i olakša raščešljavanje, a o mirisu da ne pričam <3

 • Najdrazi prozivod za kosu mi je Le Petit Marseillais sampon od gline. Koji mi je pomogao da kosu ne moram prati svaki drugi dan jer mi se uzasno brzo masti.

 • Za svoju obojanu kosu koristim pregršt proizvoda, no ono bez čeg svakako ne mogu je maska. Buduci da mi je kosa suha i pomalo oštećena, zahtjeva puno njege, a u tome je maska nezaobilazna. Osim toga, gotovo svakodnevno koristim i arganovo ulje za vrhove. La Croa proizvodi su na mojoj wish listi, ali jos nisam imala priliku isprobati.

 • Najdraži šampon mi je od marke Andron s macadamia uljem ako se ne varam. Nizozemski je i sjajan. Kosa je od njega mekana, svilenkasta i preeekrasno mirise i to duže od ostalih.
  Ulje mi je super ono iz Avona mislim da je silk ili tako nesto, ono crveno rozo. 🙂 kosa je od njega mekana i svilena, pogotovo nakon peglanja. A u mom je slucaju kosa i brze rasla. 🙂
  Poklon je predivan, slaba sam na super proizvode za kosu. 😀 bilo bi lijepo osvojiti! Lp

 • Najdraza mi je definitivno Avonova BB maska za kosu! Od nje mi je kosa mekana, blistava i ravna! Obozavam ju nanositi jer pod prstima se osjeca lakoca maske i s takvom lakocom se nanosi na kosu te je predivnog mirisa ( nesto s notom vanilije). Vec trosim 4 posudicu te maske i ne znam kako bih zamislila pranje kose bez te maske. Stavljam ju svakim pranjem na vrhove i tako su glatki i sjajni, bozanstveno! Jednom mjesecno ju stavljam na cijelu kosu i radi cudo mojoj kosi! Mogu napisati cijelu knjigu o samo jednoj maskici od 150 ml! Naprosto ju obozavam i svaki put me sve vise i vise odusevljava svojim ucinkom i mirisom!

 • Najdraži proizvodi za njegu kose su mi cijela Pantene Aqua light linija, ali najdraži proizvod je njihov regenerator u spreju, kosa miriši predivno 🙂

 • Najbolji proizvod za njegu kose je Lorealovo ulje za kosu – vrhovi su nahranjeni i sjaje se predivno, a bočica traje i traje! Za cijenu koliko košta je proizvod kojem se moja kosa uvijek iznova vraća !

 • Najdraži proizvod za njegu kose mi je svakako arganovo ulje, momentalno koristim Avonov tretman s arganovim uljem i jako sam zadovoljna…bez njega mi vrhovi izgledaju kao metla… Moja kosa je bujna i teška. Kod tanje kose ipak treba pripaziti s doziranjem, da ne bude na kraju masna. Ali meni je super…iako se preporučuje na mokru kosu, ja ga stavljam i na suhu i na mokru. 😉

 • Hmmm..najdraži proizvodi za kosu…imam ih 3:

  1. LUSH NEW šampon – fenomenalan protiv ispadanja kose
  2. Kokosovo ulje – mislim da nije potrebno komentirati dalje
  3. Aussie 3 minutna maska – savršenstvo za oštećenu i suhu kosu

 • Apsolutno najdraži proizvod za kosu mi je kokosovo ulje. Nakon samo jedne upotrebe kosa, koja je inače suha i ispucala, mi je bila prekrasna, zaglađena i mekana. Volim ga pomiješati sa ricinusovim uljem i ostaviti barem sat vremena da se upije. Nemam dovoljno riječi da nahvalim kokosovo ulje koje se može koristiti i za ostatak tijela. Nije baš neki konkretan proizvod ali mi je definitivno najdraži proizvod ne samo za kosu nego i za sve ostalo.

 • Najdraži proizvod za kosu mi je definitivno L’occitane šampon protiv prhuti s eteričnim uljima za osjetljivo vlasište. Kad sam otkrila ovaj šampon i počela ga koristiti, moja kosa kao da se preporodila. Više ne koristim nikakve regeneratore, maske, ulja za kosu, on je sve što mojoj kosi treba i nikako ne bih mogla bez njega. Više nemam problema s prhutima, a kosa mi ima miris svježine i sjaj koji nikad prije nije imala. 🙂

 • Znači, moje šamponsko/regeneratorsko otkriće su Gliss Keratin-Serum deep repair šamponi/regeneratori! Znači, nevjerovatan, ali baš nevjerovatan izgled kose nakon pranja istima! Moje tople preporuke za sve suhokosce i sve (ne)ponosne vlasnice ispucanih vrhova…:D

 • Linija BC Color Freeze! Ovo ljeto sam ulozila u sampon i masku iz linije ( Sulfate-Free sampon i BC Color Freeze maska). Moja je kosa duga sa plavim pramenovima. Pramenove obnavljam svaka tri mjeseca, no pocnu gubiti na jacini vec za mjesec ipo i to sam htjela izbjeci. Liniju koristim sad vec oko četiri mjeseca (od ljeta).
  Kazu u Schwarzkopfu: “Nova pH 4.5 Balancer tehnologija obnavlja unutrašnju strukturu kose dovodeći je na optimalnu pH vrijednost – što znači da doslovno “zamrzava” pigmente boje u kosi.”
  Nakon nekoliko pranja primjetila sam da su pramenovi naglaseniji, jasniji i osvjezeni. Na nekim djelovima kao da sam ih jucer stavila. Pramencici su opet zasjali.:) Po mojem misljenju linija je idealna za ljeto, s obzirom da veliki broj zena ljeti ne zeli kosu bojati, jer se brzo ispire boja, sto zbog mora, sto zbog sunca (i ja medu njima). Zato sam je odlucila isprobati bas ovo ljeto i uspjela sam docekati kraj bez bojanja! Zato mi je ova linija naaaajdraza! Koristiti cu je svako ljeto, a zimi cu malo smanjiti upotrebu. Jedna mana s obzirom na moj tip kose (suha, sklona petljanju)- tesko se rascesljava nakon pranja, pa koristim i proizvod za lakse rascesljavanje.
  (Cijena za sampon je 78kn za 250ml, a maske je 132kn, 150ml. Planiram uložiti i u CC kremu iduce ljeto. )

 • Najdraze su mi maske za kosu,volim kad bude meka i mirisna,a totalni gaf je bio ricinusovo ulje,negdje procitala da ce kosa bit bas divna,no ja sam uspjela dobit samo masno masni cuperak.

 • Le Petit Marseillais šamponi su mi trenutno najbolji za kosu i njihova maska za kosu od bijele gline i mlijeko jasmina, a kokosovo ulje, kad je kosa suha i ispucala je neizostavni dio!

 • Definitivno najdraži proizvod za kosu mi je Macadamia maska za kosu! Kosa mi je poslije puno bojanja bila suha i ostecena no maska mi je spasila kosu .

 • Najdrazi proizvodi za kosu su mi Syoss samponi, odlicno mi njeguju kosu, ostavljaju cistom, a napose sjajnom i odusevljena sam njima..
  Drugi proizvod je Balea hidratantno mlijeko za kosu. Ono je moj saveznik u njezi kose vec par godina i zaista nemam nijednu krivu rijec za ovaj proizvod. Ne masti kosu ma koliko da ga nanesem, stiti mi kosu i imam osjecaj da mi brze raste, a miris znam osjetiti i treci dan nakon pranja.
  A tu je i Avon serum za kosu s arganovim uljem. Jedan veoma povoljan i koristan proizvod. Koristila sam i rozi i zeleni serum, ali ovaj mi se pokazao kao najbolji jer je ostavljao dugotrajnije rezultate na kosi. Rozi i zeleni su imali trenutne efekte zagladjivanja i sjaja kose, dok je ovaj s arganovim uljem imao “duboko djelovanje” na moju kosu, u smislu njene strukture, sjaja i duzine.
  Toliko od mene! :*

 • Najdrazi mi je proizvod elseve maska za kosu. Kosa mi je prirodno kovrcava sto je bilo super dok mi je kosa bila duga, ali nakon sto sam ovog ljeta u sklopu akcije ‘kosa ljubavi’ osisala 52 cm kose i ostala s kratkom bob frizurom, pegla za kosu je postala moja gotovo svakodnevna rutina. Samim time mi se kosa jako ostecuje, a elseve maska ju odrzava lijepom i njegovanom jer je unistena kosa nesto sto nikako ne mogu podnijeti.

 • Najdrazi proizvodi za njegu moje kose su:
  Garnier anti-dandruff sampon koji mi je odlican i koji je jedini rijesio moj problem sa peruti. Uz sampon koristim Garnier Ultra Doux honey treaures regenerator i masku za kosu iz iste linije i mogu reci da su ta dva proizvoda andeli cuvari za moju kosu. Prije upotrebe fena obavezno pospricam kosu Baleinim sredstvom za zastitu od topline, te nakon susenja stavljam dva potiska Garnier Ultra Doux L’huile merveilleuse ulja za kosu koje je namijenjeno za suhu do normalnu kosu. Meni je super, nanosim ga samo na vrhove i nakon prvog koristenja vec se vidi poboljsanje. Pakiranje sadrzi 150 ml i kupljeno je  u veljaci. Tek sad je pri kraju, a koristim ga svakodnevno. Ova kombinacija proizvoda ima odlicno djelovanje na moju kosu, no kako bih ju pronasla bilo je potrebno jako puno kombiniranja 🙂 Zato bih vrlo rado dala priliku i proizvodima Lacroae da se iskazu u njezi moje kose 😀

 • Vlasnica sam kovrcave kose koja toliko zlocesta da joj nista ne pomaze. Ako stavim kokosovo ulje imam punu glavu sitnih kovrca od kojih svaka vodi svoju pricu, razni preparati kojima sam pokusala barem malo smanjiti kovrcavost imali su kontra efekt. 🙁 Cujem da je keratin zakon za ravnanje kose, a ne bih je htjela unistavati nepotrebnim peglanjem i oblikovanjem. Zato Lucija, help! :)))

 • Syoss regeneratori-savrsenstvo. Kosa je malo teža nakon uporabe, ali se zato ne mrsi i mekana je na dodir. Imam full oštećenu kosu, a stalno dobivam komplimente na račun kose zahvaljujući Syoss regeneratorima

 • Najdraži proizvod za kosu mi je svakako ulje. Imam dugu kosu koju često sušim sušilom i zbog toga je dosta oštećena. Ništa mi ne njeguje njegu poput ulja. Zbog toga imam uvijek u zalihi nekoliko vrsta. Imala sam priliku isprobati i ulje La Croe. Unatoč tome što mi je bilo super, najdraže mi je ipak L’oreal mythic oil 🙂 Mislim da to ulje svatko tko ima dugu kosu mora imati u svojoj kolekciji.

 • Najdraži proizvod za kosu mi je definitivno Olival šampon od čička. To radi čuda na na mojoj tankoj kosi. Ne samo što je riješio problem s opadanjem kose i sad milijun malih novih dlaka koje rastu, već ne trebam nikakav regenerator jer kosu mogu bez problema raščešljati. Daje mi odličan volumen (razlika se itekako vidi) i često me pitaju jesam li to tako isfenirala (mislim ono, jednom sam to probala i ne znam gdje je lijevo i desno, a kamoli da sam u stanju sama se isfenirati).

 • Vidim da je dosta djevojaka komentiralo proizvode za njegu kose poznatih brandova, ali nakon godina isprobavanja raznih proizvoda raznih namjena, zadnjih godinu dana imam 2 favorita:
  1) Parisienne Italia Naif balzam za kosu – djeluje kao regenerator i momentalno ostavlja kosu bez zapetljanih dijelova i mekom na dodir (navodno ga koriste frizeri, a smiješno je jeftin i dostupan svima), i
  2) kokosovo ulje – moje apsolutno najveće otkriće bez kojeg više ne mogu. Bilo kao maska za kosu ili samo serum za vrhove, uvijek ću ga koristiti sa zadovoljstvom.

 • najdraži mi je proizvod za kosu Kron regenerator, to mi je moja frizerka preporučila jer imam suhe oštečene vrhove, i prvo i drugo pranje s tim regeneratorom nisam bila oduševljena mislila sam da sam bacila 100kn u vjetar, jer mi je kosa još više bila zamršena nikako raščešljati, ali nakon mjesec dana korištenja regeneratora kosa mi se preporodila 🙂 a suhi ispucali vrhovi su prošlost, strpljen spašen 🙂

 • Obozavam L’Oreal total repair sampon i regenerator, a i extreme verziju 🙂 isto tako, avonov zeleni serum za ispucale vrhove :)) ali mislim da bi mi ovi proizvodi, da ih osvojim, definitivno postali favoriti 🙂 inace obozavam isprobavati proizvode za kosu i jako sam izbirljiva sto se tiga tice 🙂

 • Koristim i Niveu i Loreal i Garnier i sve sto se nadje na reklamama jer zelim da mi kosa sjaji i trebam kvalitetan proizvod.Volim regeneratore i nikad dosta.Voljela bi hvaljeni LaCroa regenerator,masku ili ulje.

 • Prije nekoliko mjeseci su mi se počeli javljati problemi s vlasištem (svrbež, perut, pojačana masnoća) pa sam morala odustati od većine šampona koje sam voljela. Neki bi to smatrali prokletstvom, ali ja sam zahvalna na tim okolnostima jer su me natjerale na alternativu i pronašla sam najbolji šampon ikad – arganov kruti šampon od Aromantique prirodne kozmetike. Tako je jednstavan za upotrebu, super se pjeni, sporo se troši, pristupačan je i plićim džepovima, kosa se lako raščešljava i ono najbitnije, ne izaziva mi nuspojave kao većina drogerijskih proizvoda. Obožavam ga!

 • Najdraze su mi maske za kosu, nakon sto sam ih otkrila posve sam prestala koristiti regeneratore i kosa mi se preporodila, lakse se rascesljava i mekana je 😀 najdraze su mi L’oreal i Schwarzkopff 🙂

 • Prije svega sretan rodjendaaaaan i sve najbolje od srca, zelim jos mnogo uspjesnih i sretnih godina 😀 A sada da pricamo o kosi. Moja kosa je moja bolna tacka. Posto mama ima veoma kovrdzavu kosu a tata pravu ja samam naslijedila nekakvu blago valovitu masnu kosu sklonu peruti. Sa tim se borim vec sigurno 5-6 godina i nista nije pomagalo dok nisam od dermatologa dobila carobni sampon. To je Ducray Kelual DS sampon koji me nakon mjesec i pol oslobodio peruti i od tada se kunem u njega 😀 Za masnu kosu radim ono zbog cega su me prijateljice prozvale ludom: zelenu glinu koju inace koristik za uklanjanjue ozivljaka stavljam na korijen kose i zaista mi se kosa manje masti. Na vrhove kose inace stavljam ili maslinovo ulje ili Le petit marsellais (kradem sestrin crveni 😛 ) i kosa mi je u poprilicno dobrm stanju. Od tebe sam i cula za La Croa proizvode i dugo vremena zelim da ih probam ali ih izgleda u BiH nema :/ nadam se da cu biti obradovana ovim paketicem 😀

 • Najviše volim njegovati kosu sa maskom koju sama napravim. Ubacim u posudu jaje, malo maslinovog ulja i meda. Te sastojke izmješam i stavim na kosu, umotam prijanjajućom folijom i držim sat vremena. Nakon toga mi kosa bude odlična. Ovu masku nanosim jednom tjedno, već duže vrijeme, i kosa mi se stvarno oporavila ( prije sam ju čeesto peglala, trenutno sam na odvikavanju od pegle :D). Također mi je super Avonovo silikonsko ulje, koje mi baš fino zagladi vrhove kose. 🙂

 • Head & shoulders – šampon i regenerator.
  Samo to i ništa drugo! Najbolje za moju kosu!
  Maske za kosu iz Avona- baš sve maske.
  Zatim sprejevi za kosu iz Avona!

 • Za kosu mi je najdraža Loeralova cijela linija, pogotovo ona bijelo-crvena maska za kosu koja je savršenstvo. Avon zeleni serum za vrhove jedan od najboljih, a i cijena mu je okej 🙂

 • Najdrazi proizvodi za kosu su mi Syoss samponi i regeneratori… Sve sam ih isprobala ali sampon Repair Therapy mi je dosad najbolji, kosa mi je ostecena i jako se puno zacupa iako se cesljam 2 3 puta dnevno a nekad i vise.. Jako cesto perem kosu i kad trebam da se cesljam prvo bih sjela i isplakala se koliko je kosa zacupana i imam osjecaj da cujem kad mi dlaka pukne :/.. Ali uz njihov regenerator Renew 7 complete repair kao da sam se preporodila, super je protiv slamnaste kose, protiv lomljenja vlasi, protiv ispucalih vrhova, protiv slabljenja strukture vlasi, protiv neukrotivosti, protiv petljanja kose i protiv bezivotnosti.. Ja sam primijetila razliku kako ih koristim a i vi cete sigurno 🙂 .. Sta reci, cisto savrsenstvo! 😀

 • Kosa mi je jako gusta i nemam problema s održavanjem…al kako je bojam obooožavam nakon dva šamponiranja držati regenerator ili maske ( garnier,loreal..) na kosi pa skoro pola sata jer za to vrime obavim i depiliranje i masažu stopala, a kako sam u 9 mj. trudnoće baaaš u tome uživaaam. <3

 • Obožavam dugu kosu pa je moja kupaonica uvijek prepuna različitih kozmetičkih proizvoda, no dok uvijek volim isprobati novi šampon ili proizvod za stiliziranje – nekim sam stvarima vjerna već godinama. Proizvode Aussie otkrila sam prije 8 godina na jednom putovanju i od taga gnjavim sve frendice da mi donose 3 Minute Miracle regenerator kad god idu na put.Uvijek koristim L’Orealove šampone, a trenutni favorit mi je “Fibralogy” za tanku kosu. Najveće otkriće ipak mi je Philipsova fen/četka uz pomoć koje svaki dan mogu imati lijepu isfeniranu kosu. 🙂 🙂

 • Najdrazi su mi Nivea proitzvodi za njegu koze a za njegu kose i vlasista koristim Avonove maske i sampone…. koristim i prirodne maske na bazi limuna maslinovog ulja i koprive 🙂 Redovno pratim vase postove divni ste i velikodusni 😉 l.pozzz

 • Volim kvalitetne šampone od kojih mi je kosa svilenkasta. Još ako se na njoj zadrži dobar miris, super. Regenerator mi je neophodan pa ga moram voljeti. Ne mogu izdvojiti posebnu marku proizvoda jer ih često mijenjam i stalno isprobavam nešto novo. Jako volim ulja jer mi je kosa jako suha, posebno ona koja ne ostavljaju masan osjećaj na vlasima. Ali najdraža mi je hand made maska od maslinovog ulja i žumanjka. Poslije nje ostaje osjećaj nahranjenosti na kosi i ona dobije poseban sjaj .

 • Moj najdraži proizvod za njegu kose jest lorealov elsev total repair šapon i loeralova total repair maska za kosu *-* to su odlični proizvodi jer mojoj tankoj i beživotnoj kosi vraća sjaj, zdrav izgled i određenu težinu 🙂 super su <3

 • Super su mi bademovo i avokadovo ulje za kosu. Savršeno mi pomaže u stiliziranju moje suhe i obojane kose. Najčešće uzmem Olivalovo zbog razumne cijene.

 • Najdrazi mi je cuveni zeleni serum iz Avona za vrhove. Potrosila sam litre ja mislim 🙂 predivno zagladi moje uvijek isusene vrhove i jos bolje mirise. Nemam zamjerki.

 • Najdrazi proizvod za kosu mi je kokosovo ulje volim isprobavati nove stvari i veselim se proizvodima ako ih osvojim..sretno svima

 • Ono za što imam definitvino najdraži omiljeni šampon i regenerator Nivea DIAMOND GLOSS CARE.Tako da sam oduvijek vjerna Nivea proizvodima.A ulje koje sam dobila na poklon i jedino koje sam koristila mi je bilo odlično Olivalovo ulje od čička.

 • Najbolji proizvod mi je definitivno Avonov zeleni serum jer otkako ga koristim, idem se radi reda šišati svaka 2-3 mjeseca, a ne zato što su mi vrhovi u lošem stanju, fino zagladi kosu i nemam problema s češljanjem.

 • Najdraži proizvodi za njegu kose su mi Schauma šamponi i regeneratori, posebno Schauma Creme&Oil asortiman. Toliko su kvalitetni, izuzetno njeguju suhe vrhove, ne otežavaju kosu, PREDIVNO mirišu i još k tome pristupačni cijenom pogotovo ako se ulove na sniženjima koja su ČESTO u BIPI I DM-u. Dakle, miris je nešto najdivnije što sam imala prilike probati, poput anđela mirišu! 🙂 Mislim da zaslužuju više pažnje u blogerskom svijetu jer jako rijetko čitam recenzije o njima, a smatram da konkuriraju i malo jačim i razvikanijim brandovima na tržištu. :šmrc: FORZAAAA, SCHAUMA! (Y)

 • Najdraži proizvod mi je zapravo regenerator koji se dobije iz Loreal prefferance boju za kosu, savršenstvo no nažalost se ne može pronaći u samostalnoj prodaji.

 • Najviše volim razne maske i ulja za kosu koje se ne ispiru. Ne koristim uvijek iste proizvode nego ih kombiniram i izmijenjujem ovisno o godišnjem dobu i potrebama moje kose.

 • Olival proizvode koristim svakoga dana,
  Kvalitetni su i nezamjenjivi, bez mana.
  Sadrže visok udio sastojaka prirodnog podrijetla
  I nisu testirani na životinjama – to je prava kvaliteta!

  Olival čičkov šampon treba moja duga kosa
  Da ne bude beživotna, da ne bude loša.
  Mekoću i nevjerojatan sjaj
  Daje odličan proizvod taj.

  Samo je zdrava i njegovana kosa zaista lijepa
  Meka i sjajna – zato je ovo idealna njega.
  U kosu unosi glamur i čini je ljepšom –
  Uz njega ja sam bezbrižna i sa smješkom!

 • Moji najdraži, ali stvaro najdraži proizvodi za kosu su Garnier Ultra Doux Honey Treasures šampon i regenerator. Predivno mirišu i kosa mi nakon pranja uvijek bude mekana i predivnog mirisa. Općenito su mi Garnierovi proizvodi jako dobri, ali ovi su mi baš prirasli srcu

 • Znaci, da ponovim… Crna gliss kur maska za kosu i sprej za rasceljavanje schwarzkopf ali neznam iz koje linije, jedini proizvodi koji omogucavaju kolko tolko lako rascesljavanje blajhane kose koja nemoze ostati ravna i rascesljanja duze od 10 min doslovce!!!

 • Najdraži regeneratori i šamponi za kosu su mi Baleini i to onaj plavi (s kokosom) i narančasti (Mango + Aloe vera). Probala sam razno razne šampone i regeneratore ali se uvijek vraćam ovima, nekako najbolje odgovaraju mojoj tankoj i suhoj kosi… Najbolji serum za kosu mi je Avonov za ispucale vrhove. 🙂

 • Sampone volim syoss sve, a kad mi vlasiste poludi, onda head & shoulders. Regereratore volim wella. A maska mi je nadraza iz avona, planet spa s maslinovim uljem, te aussie 3 minute miracle tretman.

 • Najdrazi proizvod za kosu mi je ulje od Garniera od argana i kamelije.Tako divno omeksa kosu i da joj lepsavost a uz to i fenomenalno mirise 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *