Make Up Revolution Bronzer #Medium Matte

Prije nepunih mjesec dana napravila sam svoju prvu narudžbu s pinkpanda.hr web shopa. U biti sam naručivala jednu paletu, čiju recenziju ću napraviti čim je pravilno isprobam i poslikam par lookova s njom (za sad vam mogu reći da sam ostala razočarana!) Da se ne bi osjećala usamljeno putujući prema mojem Brestovcu, u narudžbu sam ubacila i MUR Bronzer u nijansi Medium Matte.

SAM_1708

Bronzer dolazi u količini od 6,8 grama, što je oko prosjeka za bronzere, ali ipak nešto manje od uobičajenog (uzmimo u obzir da je dosta jeftin, pa je razumljivo). Cijena je 22,90 kuna.
Rok trajanja, 12 mjeseci od otvaranja.

SAM_1709

Bronzer je domišljato upakiran, podsjeća me na ribički pribor. 😀 Jesam luda? I moja sestra se slaže!
Iako je inovativno, ipak bih voljela da je pakiranje klasično. Imam osjećaj da kroz ovo pakiranje nečistoća može lakše ući u dodir s proizvodom.
Slova na pakiranju će se jako brzo oguliti i uništiti.

S donje strane se nalazi spužvica za nanošenje (koju odma bacamo!), a na poleđini pakiranja je okruglo ogledalo (naljepnica se može odstraniti). Opet, nije baš praktično imati ogledalo sa stražnje strane, ako ga planirate koristiti dok nanosite bronzer.

SAM_1711

No, dosta sam se žalila na pakiranje! Idemo na vedrije teme, a to je ono što se nalazi unutra.
Iako na prvi pogled izgleda dosta narančasto, bronzer se vrlo uspješno prilagođava mojem tamnom tenu.

Nije izrazito pigmentiran, ali dovoljno za ono što jedan bronzer zahtjeva. Gotovo je nemoguće pretjerati, iako uvijek morate biti oprezni s ovakvim proizvodima. Ja dva-tri puta dodirnem površinu svojim kosim kistom za konturiranje i to mi je dovoljno za jednu stranu lica. Kasnije dodam još ako osjećam potrebu.

SAM_1712

Jako se lijepo blenda zato što je mekan. Bitno je samo da koristite što veći kist ako ga koristite kao bronzer, a onda nešto preciznijim kistom konturirate lice, čelo i nos. Ako niste sigurni za što i kako koristiti bronzer, o tome pričam u ovom članku.

SAM_1816

To kako bronzer izgleda na mom licu možete vidjeti na fotografijama u ovom članku i na većini fotografija koje sam u posljednje vrijeme podijelila na svojoj FB stranici.

Sve u svemu, ima i boljih bronzera na tržištu, ali ovaj je pogodan za svakodnevnu upotrebu, lijepo se blenda i dobro izgleda na licu. Za ovu cijenu, ni ne tražim više!

Koristite li bronzere? Mislite li da zaista čine vaše lice definiranijim?

Slični postovi:7 thoughts on “Make Up Revolution Bronzer #Medium Matte”

  • Koristim Essencov Matt Sun club bronzer za plavuše, mada sam brineta :), i to prvenstveno na način da izjednačim nijansu lica i vrata, jer sam ovog ljeta jako pazila na zaštitni faktor pa sam na licu koristila SPF 50, što je dovelo do toga da sam najsvjetlija u licu. Koristim ga i za konturiranje obraza.
    Živo me zanima koja te to paletica razočarala, ja sam upravo u fazi testiranja jedne i za sad sam jako zadovoljna. 🙂

    • I ja sam koristila onaj za brinete i potrošila sam ga do kraja! Sviđa mi se. 🙂
      Radi se o mat paleti, pa vjerujem da su zato sjenila toliko lošija…

  • Ja volim svoj Golden Rose bronzing terra powder jer mi je dovoljno svijetli da ne izgledam narancasto. Prije njega sam lijepo surađivala s essence mat bronzerom. I da, konturiranje mi je vazno, ne preskacem ga gotovo nikad (kad se sminkam)

  • Nikad nisam koristila bronzere pa sam ljetos za rođ dobila onu Too Faced paletu bronzera i samo njih koristim pa ne namjeravam ništa drugo kupovati. No ovaj mi se čini jako lijep i naravno da ima + čim je mat 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *