Makeup inspiriran Adore Delano

Nisam stigla napraviti makeup niti masku za Noć vještica ove godine. Imala sam dosta obaveza, neke blogoprobleme, a moram priznati i da me inspiracija nije pucala zadnjih par mjeseci. Mislim da sam se izvukla iz toga! :)

Primila sam kistove i zavirila u svoju makeup kolekciju i odlučila replicirati makeup s fotografije Adore Delano koja mi se jako jako jako svidjela! Ovo je fotografija:

Adore-Delano-Garrett-Matthew-Red-Hair-Lips*fotografija je preuzeta s Google pretraživaća slika

Inače, za sve one koji ne znaju, Adore Delano je samo pseudonim muškarca pod imenom Danny Noriega. Dakle, ona je zapravo on i bavi se pjevanjem i YouTubeom i jedna je od najpoznatijih drag queen-a. Znam, makeup čini čuda! Zato i smatram ovo makeupom prikladnijim za Noć vještica, jer sam jako konturirala, podebljala obrve i slično, te takva ne bih mogla izaći iz stana bez da privučem nekoliko začuđenih pogleda.

Neću puno pričati o tome što sam radila, jer bi se zapetljala sama sa svojim riječima, a vama to ionako ne bi bilo od velike koristi. Koristilo bi vam jedino da sam snimila što sam radila. :) Naravno da sam usprkos tome otvorena za sva pitanja u komentarima. O proizvodima, tehnikama, konturiranju, bilo čemu!

Rezultat mi se jako svidio. Pošto inače imam male oči, ovo vizualno povećavanje unutarnjeg kuta oka pomoću bijele olovke je učinilo čudo. Uživala sam to popodne kada sam bila Adore. Ostavljam vas sa fotografijama da vidite o čemu pričam!

Svakako mi u komentarima ostavite svoje dojmove. Sviđa vam se?

 

 

 

 

 

7+

6+

5+

4+

3+

2+

1+

Related Posts

10 Comments

 • Reply
  Sky
  29. Studeni 2014. at 16:42

  Baš si lijepaaa :))) O makeupu da i ne govorim ^^

 • Reply
  BeautyDoctor
  29. Studeni 2014. at 20:35

  Jao kako oko izgleda veće,tako divno izgleda,imam male oči,baš ću pokušat se poigrat al da nije ovako napadno naravno :D

  • Reply
   Lux Lucis
   1. Prosinac 2014. at 20:21

   Uvijek možeš samo staviti bijelu olovku na waterline, i to čini čuda za male oči! :)

 • Reply
  BeautifyMe
  30. Studeni 2014. at 01:31

  Lijepo, umjetnički :D

 • Reply
  My magical corner
  30. Studeni 2014. at 12:02

  Prekrasno :)

 • Reply
  The Meadow of Beauty
  30. Studeni 2014. at 13:42

  Ruž mi je odličan :)

  • Reply
   Lux Lucis
   1. Prosinac 2014. at 20:23

   Na usnama nosim samo Oriflame, moram priznati :D

  Leave a Reply