Makeup Revolution Brow Tint

Jučer je bila nedjelja predviđena za Novitete na tržištu, ali imam jako malo materijala, pa ću pričekati još tjedan dana i tada ga objaviti. 🙂 Odlučila sam objaviti recenziju Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tinta, koji me oduševio na prvu i ne mogu dočekati da vam ispričam nešto o njemu!

DSCN4114

Ovaj gel za obrve, kao i svu Makeup Revolution kozmetiku, možete naručiti preko online dućana Pink Panda. Tamo je dostupan u tri nijanse – Fair, Light i Medium, a postoji i nijansa Dark. Cijena jednog gela je 37,90 kn.

“Profesionalan gel za obrve sa formulom koja je super postojana. Popunjava, definira i naglašava obrve do savršenstva. Dugotrajna formula se prilagođava tvojoj koži i omogućava da obrve ostanu na mjestu. Kremasti gel se nanosi jednostavno i glatko i daje profesionalni finish. Gel je najbolje nanositi kosim kistom za obrve, a možeš ih i fiksirati uz pomoć četkice za obrve.”

DSCN4116

Moj gel je u nijansi Medium. Ta nijansa ima blagi crveni podton, pa budite oprezni pri kupnji. Ja tu boju ispravim kasnijim nanošenjem sjenila za obrve, a to preporučujem čak i u slučaju da vam boja savršeno odgovara – na taj način se fiksira gel i produži mu se vijek. Na žalost, nije super postojan kao što tvrde, meni se kod npr. ležanja na krevetu zna obrisati, ali kroz dan ne odlazi s lica, pogotovo ako nemate naviku dirati lice (obrve).

DSCN4117

Nanosim ga pomoću ravno rezanog ili kosog kista i mislim da je savršen po pitanju teksture, odnosno, da nije odviše tekuć ni krut. Ono što mi se posebno sviđa je da se pomoću četkice za obrve može predivno izblendati i učiniti da obrve izgledaju potpuno prirodno. Brzo se posuši, ali ujednačavanje je moguće još neko vrijeme nakon toga.

Količina proizvoda koja je na mojoj šaci dovoljna je za obje obrve, tako da će vam ova tubica poprilično dugo trajati.

DSCN4118

Posebno volim to što je stvaranje obrve jednostavno i precizno i svaki puta možete imati savršenu obrvu. Možda ovaj proizvod ne bih preporučila početnicima u eyebrow igri zato što se vrlo lako njime može pretjerati. Samo morate imati laganu ruku! U nastavku vam donosim efikasnost ovog gela:

obrva bez ičega (znam, jadna je :D) – obrva s Brow Tintom – dodano Essence sjenilo i Oriflame maskara za obrve u boji za prirodniji izgled obrve

kolaž

obrve s Brow Tintom – dodano Essence sjenilo i Oriflame maskara za obrve u boji za prirodniji izgled obrve

kolaž2

 

Sve u svemu – toliko volim ovaj proizvod da sam razmišljala o kupnji i preostalih nijansi kako ih bi mogla koristiti na drugima, ali i na sebi (jer se nijanse mogu miješati). Vjerujem da se nikad neću odreći ovog proizvoda jer je cjenovno pristupačan, a jako dobar. 🙂

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Koja su vaša mišljenja?

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *