Makeup Revolution Flawless paleta

Vjerujem da svi više volimo palete sjenila od onih mono sjenila, osim ako je u pitanju neko omiljeno HG sjenilo bez kojeg ne možemo. Ja volim palete sjenila jer pružaju velik izbor, a cjenovno ih se više isplati kupiti nego da se sjenila kupuju jedno po jedno. Prije više mjeseci naručila sam Makeup Revolution Flawless paletu i danas je konačno došlo vrijeme za moje dojmove. U članku nema makeup lookova koji su izvedeni ovom paletom, ali na mojoj Facebook stranici te na Instagramu možete pronaći puno lookova koji su izvedeni upravo njom.

DSCN1926

DSCN1928

Paletu možete naručiti na Pink Pandi po cijeni od 82,90 kn.

Ona dolazi u kartonskoj ambalaži toliko divnoj da bi je svatko htio zadržati, ali ja pokušavam ne sakupljati nepotrebne stvari pa sam je već isti dan teškog srca odbacila. Samo pakiranje je napravljeno od jako čvrste i kvalitetne plastike, a veliki plus je i ogromno ogledalo koje se proteže od ruba do ruba unutrašnje strane poklopca.

 

DSCN1931

Sastoji se od ukupno 32 nijanse sjenila od kojih je omjer shimmerastih i mat sjenila gotovo jednak. Velika je razlika između karakteristika te dvije vrste sjenila:

  • shimmerasta sjenila – prednosti: jako dobra pigmentacija, kremasta i mekana tekstura, lako blendanje / mane: brže se nakupljaju u pregibu bez obzira na bazu, lagano se truse
  • mat sjenila – prednosti: lako blendanje, ne truse se, ne nakupljaju se u pregibu / mane: puno slabija pigmentiranost

DSCN1932

Bez obzira na sve, shimmerasta sjenila iz ove palete apsolutno su me oduševila i za njima posežem ne samo kada šminkam sebe, već i druge. Najdraže sjenilo mi je ono u nijansi highlite koje obožavam stavljati u unutarnji kut oka te preko pomičnog djela kapka uz smeđi smokey.  Također volim i nijansu red night s kojom često radim dramatični bordo crveni smokey.

DSCN1937Moram spomenuti da mi je veliko iznenađenje bila veličina palete kao i samih sjenila, prema fotografijama na blogovima i na stranici sam zaključila da će biti nešto veći, no veličina jednog sjenila manja je i od kovanice od 50 lipa, za usporedbu sam vam priložila fotografiju u nastavku:

DSCN1938

Sada kada sam rekla sve što sam imala za reći, ostavljam vas sa swatchevima svih nijansi. Swatchala sam po osam sjenila u isto vrijeme, dakle po dva stupca. Prva fotografija je u hladu, a druga na suncu. Svi swatchevi su napravljeni bez ikakve baze.

Stupci 1 i 2:

DSCN1942

DSCN1945

Stupci 3 i 4:

DSCN1946

DSCN1948

Stupci 5 i 6:

DSCN1950

DSCN1953

Stupci 7 i 8:

DSCN1955

DSCN1956

Što mislite o ovoj paleti? Jeste li probali neku Makeup Revolution paletu i kakvi su vaši dojmovi? Koju? 🙂

 

 

Slični postovi:7 thoughts on “Makeup Revolution Flawless paleta”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *