Makeup Revolution Mermaids Forever paleta sjenila

Danas sam vam odlučila napisati par riješi o Makeup Revolution Mermaids Forever paleti sjenila. Odmah na početku moram reći da me nije previše oduševila. Posjedujem Flawless paletu iz iste linije i to mi je najdraža paleta koju imam pa sam jednake kvalitete očekivala i od ove palete.

Makeup revolution mermaids forever (1)

Makeup revolution mermaids forever (2)

U ovoj paleti nalaze se 32 sjenila i glavnina ih je shimmerastog finisha. Upravo zbog toga sam očekivala puno jer su sva Makeup Revolution shimmer sjenila jako mekana i puterasta te izrazito pigmentirana. U ovoj paleti te kvalitete nema ni 50% sjenila što je dosta loš odaziv. Ostala su jako loše pigmentirana i teško ih je nakupiti na kistić. Swatchevi su rađeni bez baze, ali nisu naneseni kistićem već prstom, u nekim slučajevima i u više slojeva.

Makeup revolution mermaids forever (3)

Makeup revolution mermaids forever (4)

Što se tiče raznolikosti boja u ovoj paleti – jednostavno su predivne. Boje su, kao što i samo ime kaže, inspirirane sirenama, pa se tu uglavnom mogu naći nijanse plave i ljubičaste, ali možete postići i neutralnije lookove pomoću smeđih i nude sjenila.

Makeup revolution mermaids forever (5)

Makeup revolution mermaids forever (6)

Pakiranje je kao i kod svake MUR palete kvalitetno i lijepo, a ogledalo je dovoljno veliko da u njemu bez problema možete odraditi cijeli makeup. Ipak, ja sam imala tu nesreću da s pakiranjem nešto nije u redu pa je paletu nemoguće otvoriti ako si s nečim ne pomognete (npr. pincetom).

Cijena palete je 93,99 kn, ali ja na Pink Pandi nikada ne kupujem ako ne postoji neko sniženje ili akcija pa to preporučujem i vama.

Evo swatcheva (po dva stupca odjednom):

Makeup revolution mermaids forever (7)

Makeup revolution mermaids forever (8)

Makeup revolution mermaids forever (9)

Makeup revolution mermaids forever (10)

Na žalost, nisam previše oduševljena paletom iako ima sjenila koja su lijepa i iskoristiva. Voljela bih depotirati paletu i uzeti neka sjenila i staviti u Z-paletu, mislite li da je to moguće? Imate li kakvih iskustava?
Isto tako, znam da se mnoštvu mojih kolegica ova paleta jako sviđa, ali imajmo na umu da su iskustva različita. Meni jednostavno nije sjela i mislim da MUR ima puno više za ponuditi.

Lookove izlađene pomoću ove palete moći ćete vidjeti na Facebooku i Instagramu, a slobodno me počnete pratiti i na Snapchatu pod luxlucisbeauty.

 

Slični postovi:4 thoughts on “Makeup Revolution Mermaids Forever paleta sjenila”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *