Makeup Revolution New-Trals vs Neutrals paleta

Palete koje se definitivno isplati kupovati / naručivati su one koje proizvodi Makeup Revolution. Njihove palete nude vam velik broj sjenila po vrlo pristupačnoj cijeni i ako ste početnik u makeupu i želite jednu paletu koja će vam biti dovoljna za gotovo sve makeup lookove svakako provjerite njihovu ponudu. Možete ih pronaći u Pink Panda online dućanu.

Meni je ovo četvrta Makeup Revolution paleta, a radi se o New-Trals vs Neutrals paleti sjenila. Paleta dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju s velikim ogledalom koje je korisno kod šminkanja očiju. Sastoji se od 16 sjenila i dobijete lijep omjer mat i shimmerastih sjenila. Cijena palete je 68,90 kn.

Makeup Revolution Newtrials vs neutrals (8)

Makeup Revolution Newtrials vs neutrals (2)

Kao i kod svih Makeup Revolution paleta, pigmentiranost svjetlijih nijansi je očajna, no tamnije nijanse sadrže lijep pigment, a pogotovo shimmeraste koje se ponašaju gotovo kao prešani pigmenti. Razlog zbog kojeg sam ja naručila ovu paletu su crvene/ciglaste nijanse sjenila koje su trenutno vrlo popularne, a ja jako volim kako izgledaju na meni i na mom tonu kože i uz boju očiju.

Makeup Revolution Newtrials vs neutrals (3)

Makeup Revolution Newtrials vs neutrals (4)

Moram priznati da je ovu paletu puno teže blendati od ostalih MUR paleta pa ako ste početnici ipak bih preporučila nešto poput Flawless palete.  Sjenila su dosta kredasta i morate imati vrlo laganu ruku i mekani kistić kako bi dobili zadovoljavajući rezultat. S druge strane, i ova paleta pruža vam mnogo kombinacija, ali za potpuni dojam ja bih ipak dodala crno sjenilo umjesto jedne od smeđih nijansi iz drugog reda.
Kistić koji se dobije uz paletu dobar je za neke sitnije poslove ili donju liniju trepavica.

Makeup Revolution Newtrials vs neutrals (5)

Sjenila su postojana i ne nakupljaju se u pregibu kapka. Ja uvijek kao bazu nanesem jedno od Maybelline Color Tattoo mat kremastih sjenila. Evo swatcheva  na ruci (prvi red pa drugi red):

Makeup Revolution Newtrials vs neutrals (6)

Makeup Revolution Newtrials vs neutrals (7)

Odlučila sam ne prilagati vam fotke makeupova već vas uputiti na svoj Instagram, tamo možete vidjeti većinu mojih paleta u akciji. Evo jednog primjera kako sam koristila crvena sjenila iz ove palete:

1235148_1077668208930061_2969515433783595170_n

Koja je vama najdraža Makeup Revolution paleta? Jeste li isprobale ovu i kakvi su vaši dojmovi?

 

Slični postovi:4 thoughts on “Makeup Revolution New-Trals vs Neutrals paleta”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *