Makeup transformacija u vukodlaka

Poprilično kasnim s ovim člankom s obzirom na maškare koje su bile prije dva tjedna. Ionako mi je bilo najvažnije da uspijem objaviti fotografiju na društvenim mrežama i to mi je uspjelo, na sam dan maškara. Za pisanje članka me najviše potaknula vaša reakcija na fotku koja je zaradila puno lajkova, pa reko, nek se nađe i na blogu iako imam dvije iskoristive fotke za pokazati!

Model je bio moj dečko Jurica. Već smo prije vježbali neki look na njemu, za vrijeme našeg novogodišnjeg putovanja (ako ne znate o čemu pričam kliknite ovdje). Tu sam radila samo s makeupom koji sam tada imala sa sobom, a nisam se čak ni previše trudila pa je ispalo ovako (nije bilo ni danjeg svjetla i fotkano je u kupaoni vikendice koja nije nimalo kul pa nisam još nikad objavila ovu fotku):

image-b062d82d372806a81919c9bb585c89e7f542c2a71644b0ee7da570323aa329d7-V

Njemu se jako dopalo i izrazio je želju da radimo još nešto, a ja sam prijedlog objeručke prihvatila i odlučila ga na kratko pretvoriti u vukodlaka. Kod ove maske koristila sam samo boje za lice (uz malo smeđeg i crnog sjenila). Poprilično sam zadovoljna rezultatom, ali postoji nekoliko stvari koje bih sljedeći puta drukčije napravila. Vježbom do savršenstva, kaj ne?

CYMERA_20150217_180135

SAM_1499++

Eto, još jednom zahvaljujem modelu na dobroj volji i podršci kad su u pitanju moji hobiji. 🙂

Jeste li ikad ‘šminkale’ svog dečka?
Zanima me da li ste se vi maskirali u nešto ovih maškara i u što? Slobodno podijelite sa mnom i fotografiju svoje maske na Facebooku. 🙂

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *