Maybelline baby lips balzam za usne

Danas jedna brzinska recenzija slatkog proizvoda – Maybelline baby lips balzama za usne. Brzinska zato što sam danas većinu svog “vremena za blog” provela fotkajući stvari za rubriku “Shop my closet” koja će uskoro ugledati svjetlo dana! Veselite se? 🙂 Ja sam baš uzbuđena!

Maybelline baby lips balzami tek kada su izašli u Americi bili su veliki hit! Nije bilo YouTube vlogerice koja ga nije spomenula, skupljali su se svi okusi i radile zalihe. U našim drogerijama pojavio se dobrano kasnije, kada su ludost za Baby lipsom u Americi već zamijenili EOS balzami. Ah, ti trendovi i ah, ta naša Hrvatska di uvijek kaskamo. Tako da u tom trenutku nisam kupovala Baby lips, a nisam nikada kupila ni EOS. Ovaj Baby lips kojeg gledate i kojeg sam isprobala poslala mi je Ivana s bloga Tour de Beauty (<3).

DSCN1376

Balzam možete kupiti po cijeni od 18,90 kn, a u Kozmo drogerijama trenutno je na sniženju po 14,90 kn. Količina mu je 4 grama, a preporučljivo ga je potrošiti unutar 24 mjeseca. Osim u ovoj verziji, dolazi u još pet, a sve ih možete vidjeti na slici. Tri verzije su u boji, a tri bez boje.

Maybelline-Baby-Lips

*fotografija preuzeta s verastic.com

Maybelline baby lips su hidratizirajući balzami i osjećaj hidratacije bi se na usnama trebao osjećati osam sati. Nisam sigurna da li je to istina, jer se balzam vrlo brzo upije u usne i već za pola sata ste sigurni da ga možete ponovno nanijeti.

DSCN1377

Ovaj balzam je bezbojan i u sebi sadrži arome bosiljka i limuna. Na žalost, meni je miris i okus suviše plastičan, ali mi ne smeta jako jer se brzo naviknete na njega. Oduševljava me činjenica da u sebi sadrži SPF 20, što ga čini savršenim za ovo sunčano vrijeme.

DSCN1379

Što se tiče posla koji bi trebao obavljati, već sam spomenula da se ne zadržava na usnama onoliko koliko je rečeno, ali kao dio njege vaših usana je sasvim korektan. Na mojim usnama svi balzami do sada su uzrokovali stvaranje bijelih čestica na usnama (ako znate o čemu pričam), dok s ovim balzamom to nisam iskusila i to je zapravo ono što me najviše oduševilo. Već sam pomislila da nikad neću pronaći balzam koji to ne radi.

Imam naviku nanositi ga prije spavanja i prije šminkanja, nakon nanošenja hidratantne kreme. Moje usne budu mekane i glatke. To je ono što i tražim od jednog “balzama za svaki dan”. 🙂

 

Slični postovi:1 thought on “Maybelline baby lips balzam za usne”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *