Maybelline color Sensational ruž – Sweet Bordeaux

U jednom od svojih pohoda na kozmetiku na sniženju, sasvim slučajno sam nabasala na cijelu policu Maybellineovih proizvoda sniženih na 19,90 kn zbog micanja dekorativne kozmetike iz ponude dućana. Prvo su me privukli Color Sensational ruževi, a od četiri nijanse koje su ostale (zakasnila sam na sniženje, ha-ha) odabrala sam 380 Sweet Bordeaux.

SAM_2722

Ono što me odmah oduševilo jest pakiranje ruža (Maybelline i inače ima prekrasno pakirane ruževe, a za sve sam čula same pohvale i u ostalim karakteristikama!). Radi se o rozom poklopcu u kojem se svjetlost reflektira u vidu duge. Pakiranje je dosta čvrsto i kompaktno da čuva vaš ruž od ozljeda.
Druga stvar koja oduševljava je miris. Ima miris po citroneli ili nečem sličnom, ali na usnama se taj miris ne osjeti.

SAM_2733

Radi se o bordo crvenoj boji koja na usnama izgleda podosta svjetlije nego u pakiranju. U sebi sadrži sitan shimmer koji se na usnama također neće jako izražavati. Nazovimo ga decentnim. 😀

SAM_2736

Bez obzira na to što je ruž toliko taman, ostala sam ugodno iznenađena lakim nanošenjem i kontroliranjem ruža. Obično mi je za svaki tamniji ruž potrebna četkica, ali ovaj se glatko nanosi ravno iz pakiranja. To pripisujem i mekanoj (ali ne premekanoj) teksturi ruža.
Zbog toga često posežem za njim i uz dnevne lookove.

SAMSUNG

Na dan svog rođendana nosila sam ga barem 5 sati tokom dana uz samo jedno malo popravljanje i još uvijek je na usnama bio kao da je tek nanesen. Pila sam kavu i grickala. ^^
Nakon ručka je lagano izblijedio, ali i dalje je bio vidljiv jer ostavlja stain.

Na sljedećoj slici možete vidjeti jedan LOTD u kojem sam ga nosila. Očito je da je puno svjetliji nego u pakiranju.

slika1

Ocjena: 5

Preporučite mi još nijansi ovog ruža kako bih mogla probati još koji! : )

Slični postovi:3 thoughts on “Maybelline color Sensational ruž – Sweet Bordeaux”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *