Maybelline color tattoo – 15, 20, 35, 45, 70

U posljednjih par mjeseci jedan od najvećih kozmetičkih hitova među beauty blogericama i YouTubericama su Maybelline color tattoo kremasta sjenila. Dugo sam razmišljala o kupnji, ali su mi uvijek neke druge stvari iskrsnule prije. Kad sam se konačno odlučila na kupnju jednog, iznenada sam završila sa ukupno pet! Tri sjenila sam već recenzirala na Šminkerici, ali sada ih dodajem još. : )

Ispričavam se što su neka sjenila već korištena, ali nisam očekivala da ću ih dobiti još pa sam ih nosila.

Nijanse koje ću vam danas predstaviti su 15 Endless Purple, 20 Turqoise Forever, 35 On and on Bronze, 45 Infinite White i 70 Metallic Pomegranate.

SAM_3522

Maybelline color tattoo kremasta sjenila je preporučeno potrošiti unutar dvije godine. Osim kao sjenila moguće ih je koristiti i kao bazu za sjenilo (kako ih ja najčešće koristim) ili gel eyeliner.

15 Endless Purple

SAM_3532

Ovo je ljubičasta nijansa koja u sebi sadrži sitan ljubičasti shimmer. Izuzetno mi se sviđa boja, jer mi je ljubičasta jedna od najdražih boja. Prema tome kako izgleda u pakiranju, ostala sam malo razočarana pigmentiranošću i to je čini meni najmanje dragom nijansom od svih pet koje sam isprobala (iako je i dalje odlična, da se ne bi krivo razumjeli! :D).

20 Turqoise Forever

SAM_3531

Tirkizna nijansa s plavim i srebrnim shimmerom. Da sam je dobila prije dvije godine poludjela bih jer sam tada obožavala sjenila u boji. No i dalje sam jako sretna što sam dobila i ovu nijansu jer to znači da ću se moći češće igrati s bojama. Također je malo slabije pigmentirana, ali dva sloja izgledaju odlično.

35 On and on Bronze

SAM_3530

Predivna brončana nijansa koja u sebi sadrži zlatni shimmer. Ovo mi je definitivno najdraže sjenilo od sviju zato što je dosta pigmentirano, neutralno (što omogućava mnoge kombinacije sa drugim sjenilima) te pogodno ne samo za večernji već i za dnevni makeup.

45 Inifinite White

SAM_3533

Ovo je bijela, biserna nijansa koja također u sebi sadrži shimmer, ovaj puta bijeli. Kupila sam je kako bih je mogla koristiti kao bazu za sjenila bilo koje boje u svrhu pojačanja njihove pigmentiranosti i moram reći da odlično funkcionira. Jedini problem bi mogao biti to što nije mat, pa svakom sjenilu doda taj shimmer, ali trenutno sam u fazi kada mi se to sviđa.

70 Metallic Pomegranate

SAM_3534

Ova crvenkasto-smeđa-brončana nijansa mi je također favorit. U sebi sadrži zlatan shimmer. Pošto preko dana najčešće nosim neutralni makeup na očima, ovo sjenilo je dobra baza za malo zahtjevnije lookove, a i odlično za samostalno nošenje kada nemam vremena za nešto više.

SAM_3542

Od kada imam ova kremasta sjenila, nosim ih gotovo svakodnevno. Čak i na mojim masnim kapcima traju sve dok ih ne skinem, bez nakupljanja u pregibu (!!). Ne stoji uzalud na njima 24HR, makar mi nije jasno tko bi to nosio makeup na očima 24 sata. 😀
Mala zamjerka jest ta što se brzo suše, pa morate biti brzi sa blendanjem.

Preporučam da si priuštite barem jedno jer omogućuju različite kombinacije makeup lookova i sve navedeno Maybelline Color Tattoo kremasta sjenila čini proizvodom vrijednim ocjene 5!

Slični postovi:13 thoughts on “Maybelline color tattoo – 15, 20, 35, 45, 70”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *