Maybelline Color Tattoo Creamy Mattes

Ne tako davno pisala sam vam o Maybelline Mat ruževima koji su me potpuno oduševili. Dok na usnama preferiram mat završetak, na očima nisam toliko mainstream pa često pribjegnem i shimmer te glitter varijantama. Bez obzira na to, na našem tržištu je kronično falilo mat sjenila za oči, pogotovo kremastih, a Maybelline je svojom mat kolekcijom zadovoljio u tom pogledu jer uz četiri nijanse mat ruževa donio nam je i četiri nijanse mat kremastih sjenila koji su odlični kao podloga za makeup.

Maybelline Color Tatto creamy mattes (1)

Maybelline Color Tatto creamy mattes (2)

Nijanse u kojima dolaze ova sjenila su 91 Creme De Rose, 93 Creme De Nude, 97 Vintage Plum i 98 Creamy Beige. Dolaze u staklenim teglicama i preporučujem da poklopce uvijek snažno pritegnete nakon korištenja kako se proizvodi ne bi brzo zasušili.

Cijena jednog sjenila je oko 50 kuna.

Maybelline Color Tatto creamy mattes (3)

Općenito i inače jako volim Maybeline Color Tattoo kremasta sjenila, ali jedina zamjerka mi je ta što se dosta brzo posuše. Osim toga, kod ove linije, mislim da samostalno baš i ne funkcioniraju jer se jako brzo nakupe u pregibu kapka. Govorim o sat vremena, ako imate masne kapke. S druge strane, obožavam ih kao podlogu za sjenilo. Pričat ću konkretnije o svakoj nijansi posebno, ali sva sjenila koja stavljam na njih ljepše se love i ljepše izgledaju, tako da su postali dio moje svakodnevne rutine. Pogotovo nijansa Creme De Rose o kojoj ću i sada nešto više.

Maybelline Color Tatto creamy mattes (4)

91 Creme De Rose

Maybelline Color Tatto creamy mattes (5)

Ovo mi je apsolutno najdraža nijansa i mislim da bi je svatko trebao imati u svojoj makeup kolekciji ako voli eksperimentirati sa sjenilima. Koristim je svakodnevno kao bazu, a nanosim je skroz do obrve – prstom ili kistom za korektor.  Ovo je dupe za MAC Painterly paint pot.

93 Creme De Nude

Maybelline Color Tatto creamy mattes (6)

I ova nijansa savršena je kao podloga za sve nijanse sjenila, ali ipak preferiram Creme De Rose jer je prirodnija na kapcima. Ima blago žuti podton. Ovo je dupe za MAC Soft Ochre paint pot.

97 Vintage Plum

Maybelline Color Tatto creamy mattes (8)

Već sam kod prijašnjih Color Tattooeva primijetila da neka jednostavno imaju drugačiju i čudnu teksturu. Ne razmazuju se ujednačeno već su lagano streaky što možete primijetiti i na swatchu na kraju članka. Ni inače me ova nijansa nije osobito oduševila, ali pošto se s njom teže barata ne pribjegavam joj prečesto.

98 Creamy Beige

Maybelline Color Tatto creamy mattes (7)

Ova nijansa idealna je za stavljanje preko cijelog kapka i onda dodatno blago definiranje pregiba nekim tamnijim smeđim sjenilom.

Swatchevi – 93,91,98,97:

Maybelline Color Tatto creamy mattes (9)

Za kraj – mislim da je Maybelline učinio jako dobar posao dovevši ove proizvode na naše tržište. Ja ću sigurno prve dvije nijanse ponovno i ponovno i ponovno kupiti jer su savršena podloga za bilo što, ali ne preporučujem njihovo samostalno nošenje. 🙂

*PR uzorci

 

Slični postovi:2 thoughts on “Maybelline Color Tattoo Creamy Mattes”

  • Nemam još nijedno, ali samo zato sto se ne mogu odlučiti koje kupiti prvo. 😀 Super mi je što navodiš i za koja su MAC sjenila ova dupei, meni je to jako korisno. 🙂

  • Meni je nijansa 91 jako dobra…stavim je kad zelim lagani Neutralni look,cak je i samostalno nanosim i stoji mi dosta dugo na kapcima,a imam masne i k tome i spustene kapke,Al ispod stavljam too faced bazu..sjenila se bolje drze kad nansem color tatto,vise su pigmentirana i postojana..dosta dobar proizvod koji kupujem opet..druge nijanse nisam probala,ova mi je na oko prva sjela…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *