Maybelline Eyestudio duo – Purple silver

U mojem videu o ljetnoj kupnji mogli ste saznati da sam ulovila nekoliko Maybelline proizvoda na sniženju za samo 19,90 kn. Redovna cijena im je oko 35 kuna. Danas vam donosim recenziju duo palete sjenila u nijansi 435 Purple silver.

SAM_2740

Kao ljubiteljica ljubičaste boje, a jednako tako i srebrne kada se radi o kombinaciji boja, odmah sam odlučila kupiti ovu paletu. Činila mi se skroz zgodna za neki dramatični look. Nažalost, nije bilo testera pa sam kupovala na slijepo.

SAM_2742

Sjenilo dolazi zaštićeno u plastičnoj foliji pa možete biti sigurni da ga nitko prije vas nije dirao. Pakiranje je čvrsto i kompaktno.

SAM_2745

Uz paletu dolazi i spužvasti aplikator koji ja ne koristim, ali za one koji nemaju kistiće poslužiti će svrsi. (Ako vas zanima gdje nabaviti jeftine, a kvalitetne kistiće, kliknite ovdje.)

SAM_2746

Sjenila su različite teksture. Ljubičasto sjenilo je nešto gušće i pigmentiranije, a srebrno je „prozačno“ i bazirano na srebrnim šljokicama (rekla bih da su to šljokice u obliku sjenila :D).
U svakom slučaju se moram požaliti na pigmentiranost jer se sjenilo u jednom nanosu gotovo ni ne primjećuje. Ljubičasto nije ni slično ovome kako izgleda u pakiranju.

SAM_2747

Problem pigmentiranosti se donekle može riješiti bazom za sjenilo ili bijelom olovkom/kremastim sjenilom kao bazom. Na slici ispod možete vidjeti swatcheve sjenila s bazom za sjenilo:

SAM_2751

Mislim da je sjenilo dosta loše s obzirom na njegovu redovu cijenu i ne bih ga ponovno kupila da imam priliku.
Ocjena:  -3
Jeste li vi isprobali koje Maybelline duo sjenilo i kakva su vaša iskustva?

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *