Maybelline kampanja #EkstremnoTajnovita | Lux Lucis

Već sam vam preko društvenih mreža natuknula da snimam kampanju s Maybellineom. Da, davno je to bilo, ali evo, konačno je moj uradak ugledao svjetlo dana. Želim se pohvaliti svojim uspjehom i ovdje, i da, dobro ste pročitali – pohvaliti, jer stvarno smatram da mi je ovo veliki uspjeh u mojoj “blogerskoj karijeri”.

Ako želite vidjeti neke dijelove o tome kako nam je bilo na samom setu, pogledajte vlog koji je snimila Maša s Mashin’ the Beauty bloga. Osim nje, u kampanji je sudjelovala i Sara s Sara’s magical world bloga. 🙂

Svaka od nas dobila je različiti zadatak, a moj video uradak trebao je predstavljati ekstremni look – nadam se da sam u tome i uspjela. Evo gotovog videa! 🙂

Inače, ostatak videa i brzinski foto tutorial možete pogledati na mnycolossal.com.

mnycolossal

Ovo su proizvodi koje sam koristila. Imam hrpu fotki i swatcheva, pa me zanima da li želite da napravim jedan članak s pregledom i prvim dojmovima svakog pojedinog proizvoda? Drage volje!

fb

Evo sličice završnog looka. 🙂 Hvala svima koji me čitate i podržavate, zvuči klišej, ali stvarno – da nema vas, ne bi bilo ni mene. Totalno istina! Pusa svima i čitamo se i dalje!

15_poslije2

 

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *