Maybelline Lash Sensational maskara

Jedna sam od onih kojima je žao dati više od 25 ili 30 kn na maskaru. Zato što je koristim svakodnevno, zato što ima odličnih maskara u tom cjenovnom rangu i zato što si ne mogu ni priuštiti one skuplje sa studentskim džeparcem. Znate taj osjećaj? 😀
Maybelline Lash Sensational maskaru dobili smo na Beauty Blog Dayu. Za sve one koji se pitaju hoću li napraviti video o tome što smo sve dobili – neću. Puno djevojaka je pisalo i pričalo o tome, a sadržaj vrećica je bio isti (osim kod Avona di smo dobile različite nijanse lakova i random proizvode, ali čitat ćete recenzije). Sve članke mojih kolegica možete pronaći na ovoj Facebook stranici.

Ne znam točno što sam očekivala od ove maskare, ali nisam očekivala ništa spektakularno. Jedna klasična Maybelline maskara, mislila sam si (iako svi znamo da su Maybelline maskare inače poznate po kvaliteti!).

slika1

Prvi puta sam ju nanijela prekjučer i već vam danas pišem o njoj, jer sam ostala ugodno iznenađena, oduševljena, fascinirana. 😀 Moram reći da su nakon jednog sloja trepavice crne kao ugljen i produžene, a posebno mi se sviđa što su lijepo razdvojene. Ipak, ako su vaše trepavice prirodno spuštene ili ravne, ne bih preporučila ovu maskaru jer kod uvijanja nije toliko funkcionalna.

Nisam iskusila trušenje maskare, ulovi se na trepavice i ne miče se nikud. Možete je vrlo lako skinuti micelarnom otopinom ili bilo kojom vrstom umivalice.

slika2

Četkica je plastična i uvinuta, a “dlačice” idu sve duže što se više približavaju dršci četkice. Moram pohvaliti ideju, jer ove duge dlačice jako lijepo ulove one trepavice u vanjskom kutu oka do kojih je (barem u mojem slučaju) malo teže doći. S obzirom na to da inače nisam ljubiteljica plastičnih četkica, moram priznati da mi se ova jako svidjela.

slika3

Na slici dolje možete vidjeti razliku između mojih trepavica s i bez maskare. Vidite kako mi je maskara lijepo produžila trepavice i otvorila oko! Radi se o samo jednom sloju, lako se ona nadogradi za još pigmenta i produživanja.

slika4

Inače, maskara je dostupna u većini drogerija po cijeni od 79 kuna za 9,5 mililitara. Potrošiti ju trebate unutar 6 mjeseci.
Ako ste u mogućnosti isprobati ovu maskaru, svakako ju preporučujem. Javite mi svoja iskustva vezana za ovu maskaru u komentarima! 🙂

Slični postovi:8 thoughts on “Maybelline Lash Sensational maskara”

  • joj baš mi treba nova maskara i danas sam razmišljala da kupim ovu i sad si mi ti to 100 % potvrdila 😀 jel mi možeš samo ukratko reći kakva je u usporedbi s Rocket Volum’? ak si koristila :), jer je meni Rocket bila odlična, a nemam prirodno baš jako uvinute trepavice. mislim nisu baš ni ravne, ali trebam maskaru koja bude ih malo podigla. prema slici mi se čini da imamo slične trepavice 😀
    jao što kompliciram hahahaha sori :’)

  • Ne slažem se u dvije stvari, iako se slažem da je odlična maskara i ja sam ostala oduševljena. Ali prvo u čemu se ne slažem je što se tiče ravnih trepavica i uvijanja jer ona uvije i moje ravne trepavice. A drugo je da imam problema kad ju skidam s Garnierovom micelarnom, često ju ni ne skinem do kraja nego moram puno trljati. Ali stvarno super maskara!

    • Za ovo s uvijanjem još uvijek stojim kod svojeg mišljenja. 😀 A za skidanje – istina. S obzirom na to da sam ju skidala s umivalicom prije pisanja članka i išla je dolje skroz, nakon tvojeg komentara sam probala i micelarnu i zbilja je teško! 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *