Maybelline The Eraser Eye Concealer

Nekad se ovaj korektor zvao Age-Rewind i sad sam sva zbunjena. 😀 Ali činjenica je da su ga konačno vratili na naše tržište. Malo ga je bilo pa malo nije, a strane blogerice/vlogerice non-stop pričaju o njemu. Sad su ga vratili i zove se Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye Perfect & Cover Concealer. Okej, jel baš stvarno mora imat toliko dugačko ime?? :’)

Ja sam odlučila isprobati ga jer stvarno nema osobe koja barem jednom nije spomenula ovaj proizvod. Naše blogerice ga kupuju vani, a ja nikad nisam imala tu priliku pa eto konačno da je došao u moje ruke. Uzela sam nijansu Light (mislim da imaju još dvije nijanse) i mislim da je mrvicu pretaman za moj ton kože, ali to je zato jer ja volim jako posvijetliti područje ispod očiju. Za curke kojima treba npr. Maybelline Fit Me nijansa 110 (znači full svijetle) ovaj korektorće biti puno pretaman.

Što se tiče vrste kože za koju bi ga preporučila to je suha koža. Ja imam masnu kožu i okej mi je, ali ima blagi odsjaj koji bi definitivno najbolje odgovarao djevojkama sa suhom kožom, a pogotovo suhim okoloočnim područjem. Ono što je, po meni, njegova najveća prednost je vrlo VRLO lagana tekstura, a dobro prekrivanje. Gotovo ga i ne možete osjetiti ispod očiju i blenda se kao san. Stvarno razumijem zašto se ljudima toliko sviđa. Teksturom čista suprotnost Catrice Liquid Camouflage korektoru. Ipak, mislim da ne bi prekrio jake i tamne podočnjake, ali ga u toj situaciji možete koristiti u kombinaciji s korektorom s jačim prekrivanjem. Također ga je potrebno setirati puderom u kamenu jer se uvlači u borice.

Jedina veća zamjerka mi je pakiranje – iako je spužvasti aplikator jako praktičan i mehanizam na odvrtanje osigurava da se potroši i zadnja kapljica proizvoda, neopisivo je koliko se lako prlja. Poklopac i cijelo područje oko njega mi je u korektoru, a svi dobro znamo koliko sam uredna (ako mi ne vjerujete morate pogledati kako je organizirana moja makeup kolekcija!). U globalu, jako dobar proizvod lagane teksture i srednje jakog prekrivanja, idealan za suhu kožu i osobe s borama oko očiju.

Cijena: oko 60 kn
Dostupnost: DM, Muller, Bipa…
Količina: 6,8 ml (1,8 ml više od Catrice Liquid Camouflage)

 

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *