Maybelline The Nudes paleta sjenila

Palete sjenila dosta su rijetke u našoj drogerijskoj ponudi, ali su nas u posljednje vrijeme L’Oreal i Maybelline obradovali s nekoliko svojih. Nude palete (palete koje sadrže zemljane tonove) već su neko vrijeme u modi i savršene su za dnevne i večernje kombinacije. Danas ću vam predstaviti Maybelline The Nudes paletu sjenila.

Maybelline The Nudes Paleta (1)
Paleta sadrži 12 sjenila od čega sedam mat i pet shimmerastih sjenila. Možete je kupiti po cijeni od 99,90 kn, a često je na akciji, pogotovo u Kozmu.

Maybelline The Nudes Paleta (2)

Omjer mat i shimmerastih sjenila je savršen pa tako imate mogućnost kreirati velik broj kombinacija na očima. Mislili su na sve – paleta sadrži krem sjenilo za podlogu preko cijelog kapka, bijelu za highlight ispod obrve, svjetlo i tamno smeđu za definiranje kapka te različita shimmerasta sjenila za nanošenje preko cijelog kapka (zlatno, smeđe…). Tu je i neizostavna crna koju možete koristiti i kao eyeliner. Sve u svemu, jako praktična paleta koju je jednostavno prenositi pa je savršena za putovanja. Svjetlija sjenila slabije su pigmentirana, a ona shimmerasta najjače. Ipak mislim da kod svih nijansi dobijete sasvim pristojnu isplativost boje i tu nemam nikakvih zamjerki. Uz dobru bazu za sjenilo ili Color Tattoo, sjenila će vam izdržati cijeli dan bez nakupljanja u pregibu kapka.

Tekstura sjenila je jako meka i možete ih lako nakupiti na kistić te se predivno blendaju. Ne truse se i nisu kredasta što je meni najvažnije kod sjenila.

Maybelline The Nudes Paleta (3)

Pakiranje palete je odlično, jako mi se sviđa što i bez otvaranja palete možete vidjeti koja sjenila se unutra nalaze.

Evo swatcheva – prvi red sjenila, pa drugi red. Možete vidjeti ono što sam rekla o pigmentaciji sjenila – shimmeraste nijanse su zaista predivne!

Maybelline The Nudes Paleta (5) Maybelline The Nudes Paleta (6)

Ovu fotografiju ste vjerojatno već vidjeli, ali evo kako sjenila izgledaju na očima. Ako želite saznati više o ovom makeup looku, kliknite ovdje.

završni look (3)

Jeste li isprobali ovu paletu? Ako niste biste li voljeli? 🙂

*PR uzorak

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *