Maybelline Vivid Matte Liquid

Tekući ruževi posve su zavladali makeup svijetom, a ja kao inače i ne velika ljubiteljica proizvoda za usne, počela sam ih češće nositi s dolaskom tekućih ruževa, pogotovo onih s mat finishem. Danas ću vam reći par riječi o Maybelline Vivid Matte Liquid ruževima, a popratit će ih i nekoliko divnih fotografijama kojima sam posebno zadovoljna ovog puta! 🙂

maybelline-vivid-matte-liquid-1

Ovi tekući ruževi kod nas su dostupni u  8 nijansi, u svim drogerijama, a po cijeni od oko 60 kn. Jako često ih možete pronaći na sniženju, pogotovo u Kozmu ili Bipi. Nijanse koje ću vam ja pokazati su Nude Thrill i Rebel Red.

Iako su ovi ruževi naslovljeni i prezentirani kao mat tekući ruževi moram odmah na početku reći da oni to nisu. Mat finish u ovom slučaju možete samo sanjati jer ruževi ostavljaju jak odsjaj i nikad se u potpunosti ne posuše što je inače u pravilu karakteristično za mat ruževe. Osim toga, jako se lako preslikavaju pa tako nisu otporni na poljupce ni piće (konobar neće biti zadovoljan izgledom šalice nakon što je se vi dočepate :D).

To su, meni, najveći nedostaci ovih ruževa pa sam ih se željela odmah na početku recenzije riješiti. Ajmo sada na pozitivu!

maybelline-vivid-matte-liquid-2

Jako mi se sviđa aplikator – nije klasičan oblik spužvastog aplikatora već je malo izdužen i spljošten što omogućava bolje baratanje proizvodom. Trebate biti što precizniji jer su ovi ruževi IZUZETNO PIGMENTIRANI, čak toliko da vam neće trebati ni olovka za usne kako bi pojačali intenzitet. Ako nađete ikoji razlog da želite nanijeti više slojeva ovog ruža, to svakako možete učiniti i nećete promijeniti njegovu teksturu ni osjećaj na usnama.

Kad smo već kod teksture, potpuno mi je nova – napola mousse, napola kremozna.. jednostavno teško za opisati, ali vrlo zgodno. Mislim da je zbog toga ruž tako lagan na usnama. Imat ćete osjećaj da ne nosite ništa, a jedino što će vas na to podsjećati je miris koji na žalost neće ispariti. Ima neki vanilija slatkasti miris koji se možda neće svakome svidjeti!

Ostavljam vas sa swatchevima ove dvije nijanse na ruci i usnama. Jeste li isprobali ove ruževe, koje su vam najdraže nijanse i kakva su vaša mišljenja?

maybelline-vivid-matte-liquid-3

maybelline-vivid-matte-liquid-swatch-1

maybelline-vivid-matte-liquid-swatch-3

maybelline-vivid-matte-liquid-swatch-4

maybelline-vivid-matte-liquid-swatch-5

Slični postovi:2 thoughts on “Maybelline Vivid Matte Liquid”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *