Mermaids.

Odlučila sam si dati malo oduška kod šminkanja, nisam već dugo, neutralne boje pojele su moju kreativnost i postala sam dosadna. Noseći ovaj makeup na samo jedan dan podsjetilo me kako šminka može biti zabavna i plijeniti poglede. Kaj onda kaj je malo plavo i in your face. Svima nam to ponekad treba.

Ustvari sam radila neki look koji bi dobro odgovarao uz novu nude olovku i ruž za usne. Oba proizvoda su iz Essence asortimana, a recenziju budem napisala već sljedeći tjedan. Oduševljena sam njihovim proizvodima za usne i zbog njih sam počela i usne šminkati kak spada. Do sada sam rijetko kad nosila nešto na usnama.

2

Na oči sam stavila tamno plavo i crno sjenilo na vanjski i unutarnji kut kapka, a na sredinu sam (prstom) nanijela tuš za oči u predivnoj akvamarin nijansi i preko njega sjenilo iste nijanse. Ponovila sam isto na donjem kapku. Tuš sam u potpunosti ignorirala i obožavam ovaj look bez njega! Kome više treba tuš?

5

Ostavljam vas sad s fotografijama, nadam se da vam se look svidio i očekujte ih još ovakvih! Ako imate kakvo pitanje, tu sam.

3

6

 

1

Slični postovi:1 thought on “Mermaids.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *