Sve će biti dobro na kraju. Jer, ako nije dobro, onda nije kraj.

Mermaids.

Odlučila sam si dati malo oduška kod šminkanja, nisam već dugo, neutralne boje pojele su moju kreativnost i postala sam dosadna. Noseći ovaj makeup na samo jedan dan podsjetilo me kako šminka može biti zabavna i plijeniti poglede. Kaj onda kaj je malo plavo i in your face. Svima nam to ponekad treba.

Ustvari sam radila neki look koji bi dobro odgovarao uz novu nude olovku i ruž za usne. Oba proizvoda su iz Essence asortimana, a recenziju budem napisala već sljedeći tjedan. Oduševljena sam njihovim proizvodima za usne i zbog njih sam počela i usne šminkati kak spada. Do sada sam rijetko kad nosila nešto na usnama.

2

Na oči sam stavila tamno plavo i crno sjenilo na vanjski i unutarnji kut kapka, a na sredinu sam (prstom) nanijela tuš za oči u predivnoj akvamarin nijansi i preko njega sjenilo iste nijanse. Ponovila sam isto na donjem kapku. Tuš sam u potpunosti ignorirala i obožavam ovaj look bez njega! Kome više treba tuš?

5

Ostavljam vas sad s fotografijama, nadam se da vam se look svidio i očekujte ih još ovakvih! Ako imate kakvo pitanje, tu sam.

3

6

 

1

Slični postovi:1 thought on “Mermaids.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *