Mjesečna kupovina – ožujak 2014. (video)

Danas vam na vaš zahtjev donosim pregled stvarčica koje sam kupila u posljednjih nekoliko tjedana. Jako sam se zabavila snimajući ovaj video!

Sve svoje dojmove ostavljajte mi u komentaru!
Jeste li vi kupovali u posljednje vrijeme? Gdje?
Jeste li ulovili kakve dobre popuste?

Slični postovi:11 thoughts on “Mjesečna kupovina – ožujak 2014. (video)”

  • Ja sam recimo ulovila u SHS-u u maksimirskoj pravcate Nike dunkice za 50kn! I to ono baš vrište ljeto – lakirano crvene sa baby rozim (znam, možda zvuči grozno, ali da ih vidiš samo… divotica! ) <3
    A poharala sam i Terranovu u Ilici, kako su imali rasporadje jer zatvaraju zbog preuređenja. Baš sam ovaj tjedan kupila 2 meeekana, dugačka šala. Svaki je bio 10kn! I remen sa zebra uzorkom isto za 10kn! A par tjedana prije sam isto tamo nakupovala majici, što kratkih rukava, što 3/4 rukava… Toliko sretna sam bila jer nijedna stvar tada nije bila skuplja od 25kn! Tako da ako je još uvijek otvorena, preporučam ti da svakako odeš još baciti oko!
    Što se tiče šminke, na kozmetičkoj sam dijeti, pa za to nemam nikakve informacije 😀

  • Htjela sam te ovo davno pitati, u cemu je problem, tj. zasto ti samo Calzedonia odgovara? :O Ja tesko nalazim badice zbog malih grudi pa mi svi gornji dijelovi budu preveliki, mislis da bi mi koji iz Calzedonie odgovarao?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *