ModelsOwn Nail Beads – Gold Fizz

Nail art moja je prva kozmetička ljubav. Da nije bilo njega, ne bi bilo ni ovog bloga. Otkrivajući više i više kozmetičkih tajni i proizvoda, nail art je s vremenom pao u drugi plan. Nažalost!

Čvrsto sam odlučila više mu se posvetiti. Počevši sa ovim proizvodom: ModelsOwn Nail Beads – Gold Fizz. U današnjem članku nećete vidjeti neku fenomenalnu manikuru, već samo opsežnu recenziju i prvi dojam, a manikura dolazi uskoro. 🙂

ModelsOwn nail beads (1)

Količina: 14 grama

Cijena: 45,50 kn u click2chic.hr webshopu

ModelsOwn nail beads (3)

Perlice dolaze lijepo zapakirane u plastično pakiranje, unutar kojeg se nalazi staklena bočica prepuna perlica. Na čepu se nalazi zaštitna folija da se perlice ne rasipavaju, ali nakon što je skinete morat ćete biti oprezni sa otvaranjem jer se mali dio zadrži u poklopcu pa ih zna biti svukud.

ModelsOwn nail beads (4)

Nanošenje je vrlo jednostavno. Na mokri lak potrebno je isuti perlice i lagano ih pritisnuti prstom. Ja sam pustila da mi se bazni lak posuši, pa ga premazala bezbojnim lakom koji mi je poslužio kao “ljepilo” za perlice.

Višak perlica vrlo lako možete vratiti u pakiranje i ponovno ih koristiti (ja sam to učinila pomoću novčanice).

Za kraj sam perlice s gornje strane premazala bezbojnim lakom, koji je ušao između perlica i tako ih dodatno učvrstio da stoje na mjestu.

ModelsOwn nail beads (2)

Bila sam skeptična prema ovome, jer sam isprobala sličan Essence proizvod (recenzija ovdje), koji se nije držao na noktu ni nekoliko sati.
S ModelsOwn perlicama dogodilo se upravo suprotno! Evo, danas je 4. dan od kad ih nosim na noktima, prala sam kosu već dva puta i svašta radila, a one se još uvijek drže baš kao i prvi dan. ODLIČNO!

ModelsOwn nail beads (5)

Ova manikura koju vam danas pokazujem poslužila je kao pokusni kunić. Imam jednu odličnu ideju kako iskoristiti ove perlice i nadam se da će mi uspjeti, a kao što sam već i rekla na početku članka, svakako ću vam je pokazati u odvojenom članku. 🙂

SAM_0007

SAM_0008

Kakva vi iskustva imate sa perlicama za nokte ili nekim sličnim proizvodom? Jeste li ikada isprobale ModelsOwn proizvode?

Slični postovi:5 thoughts on “ModelsOwn Nail Beads – Gold Fizz”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *