(Modni) Trendovi koji mi se ne sviđaju

Danas vam donosim listu od osam uglavnom modnih trendova koji meni nikako nemaju smisla. Napominjem da se tu radi samo o mojem mišljenju i stvarima koje JA nikada ne bih obukla ili nosila, ali nemam probleme sa ljudima kojima se ti trendovi sviđaju i rado ih nose jer smo svi različiti i svakome se sviđa nešto drugo.

Zato nemojte shvatiti ništa od onoga što ću reći u nastavku osobno, ovaj članak pišem isključivo radi zabave. 🙂

1. Tajice kao hlače (ovo službeno nije modni trend, ali je veliki modni propust :D)

slika1

Izgleda da je nekima vrlo teško razlikovati tajice od uskih hlača. Vjerujem da nitko nema ništa protiv toga da cure nose uske hlače, ali pod to ne spadaju tajice „toliko uske da se vide svi utori“. Tajice nisu namijenjene tome da se nose sa majicom do pupka, no!no!, one su namijenjene da se nose ispod tunika, haljina ili šoseva –odnosno ispod odjevnih predmeta koji vam pokrivaju guzu i još bitniji prednji dio. Šlag na tortu su poluprozirne tajice kroz koje se mogu vidjeti i gaćice.

**EXCLUSIVE**Jennifer Love Hewitt attends an hour long pole dancing class

2. Cipele bez pete

slika3

Tko god da je ovo izmislio, ma svaka mu čast! Ne znam da li samo ja u ovim cipelama vidim kopita? I zašto je Importanne pothodnik prepun ovakvih rugoba? Radije bi hodala bosa preko vatre nego u ovome koliko su mi ružne.
A pogotovo ako su namijenjene da žena u njima izgleda sexy. Ako je ovo sexy, ja u svome životu nikada nisam bila niti neću biti sexy. 😀 Molim muška mišljenja u komentarima.

slika4

3. Duple platforme na štiklama

slika5

Na ovaj trend sam se već lagano privikla jer ih puno cura nosi. ALI meni su i dalje stravično ružne. Zašto bi itko htio imati Marijansku brazdu usred platforme na štikli? Taman da ako zagazim u blato ponesem jedan dio doma za uspomenu 😀

slika6

4. Gladijatorice do koljena

slika7

Zamislite da ovo nosite cijelo ljeto (jer, ipak su to sandale koje se nose ljeti) i na kraju ljeta ste prekrasno pocrnile na njihov uzorak, i to skroz do koljena.
Da ne spominjem nošenje istih preko dugih skinny traperica. -.-
Niske gladijatorice su mi ok, ali ove visoke mi nikako nemaju smisla jer iskreno ne vidim koju odjevnu kombinaciju bi s njima mogla upotpuniti ili poboljšati.

5. Dugi šiljasti nokti

slika8

Koja je svrha ovog oblika noktiju? 😀 Ako se radi o photo-shootingu, oke. Ali nositi ovo svaki dan? WHYY? S tim si ne možeš ni kosu oprati, a pranje suđa bi bilo pravo umijeće. Kako uopće pisati s tim? Ako ima koja ponosna vlasnica ovog oblika noktiju nek me uputi : )

slika9

6. Undercut s dugom kosom

slika10

Undercut sam po sebi mi izgleda simpatično na ljudima koji ga znaju nositi (a pogotovo ako imaju kratku ili polu-dugu kosu), ali OBRIJANI undercut s DUGOM kosom mi se nikako ne sviđa. Mislim da fotografije sve govore!

slika11

7. Ogromni stretcheri u uhu

slika12
Opet, stretcheri su mi isto ok u realnim veličinama na drugim ljudima, ali stretcher veličine gume za bicikl? 😀 What’s the point? Možda sam samo ja po prirodi gadljiva, ali mene je strah da tim ljudima ne pukne ušna resica (iako znam da se stretching radi polako i da su ljudi koji to rade oprezni).

8. Ogromne ogrlice s hrpom tkanine

slika13

Imala sam prilike vidjeti mnoge ručno izrađene ogrlice ovog tipa na internetu, ali nikako i nikako mi se ne sviđaju i ne bih ih nikada nosila. Općenito volim mali i decentan nakit, iako nosim i statement ogrlice, ali ovaj statement je ipak malo too much. Hrpa tkanine oko vrata 😀

Još jednom napominjem da su ovo samo moja mišljenja i da svakako želim čuti i vaša u komentarima (bez obzira na to slažete li se sa mnom ili ne).
Koji su vama trendovi nejasni i ne bih ih nikada nosile?
Dečki, što vama nema smisla kada djevojke obuku? 🙂Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *