Sve će biti dobro na kraju. Jer, ako nije dobro, onda nije kraj.

Moj kozmetički kutak

Nakon male pauze, vratila sam se natrag. Moram vam priznati da sam jedva čekala da opet počnem pisati i snimati i svakodnevno su mi na pamet padale nove ideje. Predavanja na faksu su završila, za sada upisala sam četiri izvrstan (5) ocjene (moram se malo pohvaliti), a rezultate najgoreg kolegija očekujem sutra i već vidim da će ovo biti jedna duga noć. Pokušavam ne razmišljati što će se dogoditi ako (ponovno) padnem. Držite fige.

Ajmo mi na vedrije teme, s obzirom na to da sam se doselila natrag doma i uspješno raspakirala, odlučila sam sa vama podijeliti svoj skroman kozmetički i beauty kutak. Nisam išla previše u detalje, ali ako želite recenziju nekog proizvoda koji vidite ili detaljniji prikaz nekih stvari, svakako mi želje ostavite u komentarima. Pokušati ću ispuniti sve vaše želje, a s obzirom na to da nemam toliko obaveza, članke čete ubuduće čitati jako često.

Evo kako izgleda moj kutak:

SAM_2612

Kutak se nalazi u mojoj sobi koju sam preuređivala oko Uskrsa 2012. godine i prezadovoljna sam rasporedom same sobe. Nasuprot ogledala je stolica, a lijevo od mene je prozor, tako da mi uvijek ulazi sunčeva svjetlost na mjesto gdje se šminkam. Jedino što mi još fali jest osvjetljenje iznad ogledala, a na tome ću poraditi uskoro. Tu držim svu svoju dekorativnu i većinu preparativne kozmetike (osim one koju koristim u jutarnjoj i večernjoj makeup rutini) te sav nakit.

Krenuti ćemo od najniže police prema gore.

SAM_2614

U košarici lijevo nalaze se svi proizvodi koje trenutno ne koristim ili rijetko posežem za njima: puderi, kreme za ruke, losioni… U KFC-ovu „zdjelu“ (da, naručila sam si krilca i nju ponjela doma) ubacujem proizvode koji su namijenjeni za snimanje „Empties and throwies“ videa. Tu je i traka za kosu koju imam dok se šminkam ili skidam šminku. Skroz desno jest moja prva i najdraža TCW paleta sjenila, ruževa i rumenila.

(Ispod ove police se nalaze pegla za kosu, curling wand i koš za smeće.)

SAM_2615

Na polici više nalazi se ladičar. U najgornjoj ladici držim sve proizvode za lice (highlighteri, bronzeri, rumenila, kompaktni puderi) i obrve. U srednjoj ladici su sva moja mono sjenila i mineralni pigmenti, a u najdonjoj ladici držim manje palete sjenila (duo, trio…). Obožavam sjenila. 😀
Tu je i Avonova BB krema koju koristim svakodnevno.

U crvenoj kutijici nalaze se štapići za uši, vate i mini Avene micelarna otopina koje koristim za popravljanje makeupa.

Iza vidite zdjelicu za random sitnicama. 🙂

SAM_2616

Na vrhu te police nalaze se zdjelice.
Konkretno, u ljubičastoj su svi moji proizvodi za usne, u žutoj maskare i lineri, a iza se nalaze kistovi (koje trebam oprati!).
Tu su još i uvijač za trepavice, šiljilo i četkica iz maskare koju koristim za sređivanje obrva.

Ovo mi je najdraži dio mog kutka jer izgleda baš fora. 😀

SAM_2617

Na prvoj polici na zidu držim lakove za nokte. Trenutno ih je 80-ak, a 40-ak sam ih danas ili bacila ili ću ih proslijediti nekome. Složeni su prema bojama. Tu su i odstranjivači laka za nokte, losion za tijelo, anticelulitna krema, Oriflame Swedish Spa serum za lice koji koristim svakodnevno i L’oreal elseve regenerator (koji više ne mogu naći ni u jednom dućanu ni drogeriji -.-).

SAM_2618

Slijede police sa nakitom. U žutom ladičaru držim naušnice, isto kao i u škrinjici, u plavoj kutijici prstenje, a u ostatku kutijica su narukvice. Luda sam za narukvicama. 😀

SAM_2620

Posljednja polica koju ću vam pokazati također drži nakit i gumice i špangice za kosu. Nije posebno organizirana.

Na polici iznad imam slatkog dekorativnog keramičkog slona, set za oblikovanje noktiju i makeup kovčeg.

SAM_2621
Na zid sam pričvrstila i male slatke vješalice s kojih vise ogrlice. 🙂

I to je to! Što mislite o mom kutku? Biste li voljele doći na jedno šminkanje ili nail art kod mene? 😀
Puse!

SAM_2610

 

 

 

 6 thoughts on “Moj kozmetički kutak”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *