Moj život je rollercoaster

Da, baš fora naslov, kaj ne?

Totalno istina.

Makar, ono kaj je apsolutno najbolja stvar u svemu tome je da, kad se sve zbroji… moj život je predivan.

Prije mjesec i pol napisala sam članak koji nije sadržaval fotografije – samo sam ja pričala s vama. Jedan je od najčitanijih postova u tom razdoblju. Znam ja kaj je ljudska znatiželja, i sama obožavam čitati takve članke. Danas pišem i onak kak inače govorim. Po domaći. Da budemo bliži. Jer svrha ovih postova i je da me bolje upoznate.

Kaj sam htela napisati ono? Pa niš posebno, idem vam reći kaj je sad trenutno na tapeti u mojem životu.

Prvo, danas je zadnji dan predavanja na faksu kod mene, a ja već riješila par ispita i iz svih upisala odličan. Još su mi ostala dva ispita i njih bum riješila kroz dva tjedna, tak da me čeka dugo, toplo ljeto. Planiram se zaljepiti za Jureka. Mislim. To sam već par put rekla. On koda me ne shvaća ozbiljno. Nije ni svjestan koga si je odabral. Hihi.

Kad smo već kod njega, bože moj, eto. Volim ga. Mislim, to je valjda jasno. Imam na kompu folder koji se zove NK Inkop i nutra bacam fotke njega na igralištu kad se lopta. Ak to nije ljubav, kaj je? 😀 Ljudi. Ta osoba je moj najbolji prijatelj, ljubav, ljubavnik, osoba od povjerenja, oslonac, čuvar… Ponekad me i zašpota. Al skupa odrastamo. Skupa se smijemo. Prežderavamo se u ljutim bocama i krilcima iz KFC-a i koli i onda si mislimo: “Kaj nam je to trebalo?”. Nemremo si dosaditi. Vidimo se svaki dan, a ak vam je to baš ono bljak, boli me briga. Ja nikad nisam više ja nego kad sam s njim. Čeka nas predivan život. Ljubav na selu!

A kad smo već kod dugog toplog ljeta, ja sam već našla i ljetni posao. Radim u slastičarnici preko student servisa, evo sad bu drugi tjedan. Meni je lijepo, posla ima i prvi mi je put u uslužnim djelatnostima, ali svi su zadovoljni samnom i vele da sam se dobro snašla. I ja sam zadovoljna s radnim okruženjem i ljudima.

Idem na svadbu u subotu, ja sam jedna od onih koja obožava svadbe, ali idem bez svoje pratnje i to me par dana tak pralo da vam nemrem reći. On je na terenu. Baš sad (cry) (cry) (cry). Odgađam i odabir outfita i sve jer čekam da se magično stvori i da skupa odlučujemo kaj si bumo obukli i koje boje bumo ovaj put koristili, ali niš. Budem sutra prije posla probala srediti misli i naći u ormaru neke. Sva sreća idu svi članovi moje obitelji i cijelo susjedstvo.

Krasne stvari mi se događaju vezane za blog. Nakon tri godine bloganja mogu reći da sam na najboljem mjestu u vezi s njim kaj sam ikad bila. Vidite da sam ostvarila mnoge suradnje s brandovima u vidu proizvoda za recenzije (i uvijek se trudim da sve bude transparentno i da vi to znate!), sa shein.com surađujem po pitanju odjeće, a Maybelline New York mi je omogućil prvi “stvarni” posel od bloga. Radi se o kampanji za koju sam snimala video tutorial pred gotovo profi okružjem i brojimo sitno do dana kad budete to mogli videti. Iskreno i ja sam jako uzbuđena.

Planovi za ljeto: more 1, more 2, ljetni posao, preuređenje sobe, Jure. Zagrebe vidimo se u Listopadu!

Uopće ne znam zakaj sam sjela u McDonalds i natipkala vam ovaj post. Možda zato jer sam zadovoljna. Možda zato jer sam nostalgična. Možda zato jer mi se priča. Evo ne znam vam reći.

Pričajte i vi meni dolje.

I slušajte.

 

Slični postovi:5 thoughts on “Moj život je rollercoaster”

  • Odličan članak, kao prvo zato jer sam Zagorka i jer volim videti nekaj po naši, po domaći napisano. 😀
    Svaka čast za uspjeh na faksu, mene čeka ludnica iduća tri tjedna, a onda malo odmora do rujna. Isto budem delala prek ljeta, al planiram i na more sa svojim dragim. Točno sve kak si opisala kakvu ljubav osjećaš, razmem te u svaku riječ, ma svako slovo. Isto tak je i meni. I sretna sam, veselim se sitnicama, ipak se u njima krije sreća.
    Jako volim čitati tvoje članke i pratiti objave. Vidi se da voliš to kaj stvaraš, a to je najbitnije. 🙂
    eto tolko od mene i pozdrav iz jednog malog mjesta blizu Zlatara, nadam se da bude prilike da se još spominamo 😀

  • Ti si meni tak simpatična! Baš si nekak vrckava i svoja, cijenim to. Tvoj blog pratim od početka i evo nisam prestala čitat. Ovakvi postovi su mi simpa, sviđaju mi se i mislim da bi bilo super kad bi uvela još neke lifestyle teme tipa za modu (ono kao prije kako nositi bendau top (valjdasam dobro napisala ahahhah)) i više ovakvih postova jer su meni baš medeni. ;D

  • Ma samo ti uživaj! Neka te ne zanima šta drugi misle, drugi uvijek nešto “misle” i kad bi čovjek sve to slušao, ne bi nikada bio miran niti bi uživao. Ako sam išta naučila u životu jeste da slušaš sebe i svoje srce, ono nešto što ti govori kako ćeš dalje u životu, šesto čulo, i nikada nećeš pogriješiti. Sa svojim mužem ja sam bila svaki dan skoro po čitav dan dok smo se zabavljali, svi su govorili kako cemo dosaditi jedno drugom, kao sijamski blizanci ste, bla bla, ali nisam ih slušala-a i što bih, nisu oni u mojoj koži, a da jesu oni mene ne bi slušali. 😀 i vjenčali smo se, i dan danas smo jednom drugom i pravi jarani i prave ljubavi <3 samo naprijed, i uživaj!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *