Moja makeup kolekcija!

Danas vam donosim video u kojem vam pokazujem svoju makeup kolekciju. Osim makeupa tu možete vidjeti lakove za nokte te dio preparativne kozmetike koje imam. Većinu svojeg makeupa držim u Ikea Alex ladičarima koji su apsolutno savršeni za taj posao. Nadam se da ne trebam posebno napominjati da sam svjesna da imam puno makeupa, ali osim što mi je to ozbiljan hobi pa puno proizvoda dobivam od samih tvrtki, to mi je u neku ruku i posao jer šminkam druge djevojke i radim za Kozmo kao vizažistica.

Planiram imati još puno više makeupa u budućnosti jer to stvarno volim i smatram se nekom vrstom kolekcionara. Ipak, redovito čistim svoju makeup kolekciju od proizvoda koji su stari ili su se počeli čudno ponašati – ne gomilam samo zato da bih imala čim više!

Video je dugačak, ali mislim da ćete uživati ako volite kozmetiku, pronaći neke proizvode koji bi vas mogli zainteresirati i opustiti se. Za većinu proizvoda možete pronaći recenziju ovdje na blogu pa ga pronađite ili u kartici “Abeceda proizvoda” ili pretražite putem sučelja koje se nalazi desno.

Uživajte i svakako mi dajte povratnu informaciju!

Slični postovi:2 thoughts on “Moja makeup kolekcija!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *