Mustard colour.

Koji je vama najdraži umak? Kečap, majoneza, senf? Ja podjednako volim kečap i majonezu (ovisi kako uz koje jelo), a jako su mi ukusni i izmiješani zajedno. Kad je o umacima riječ, senf mi je najmanje drag, no kad je o bojama riječ – boja senfa draža mi je od boje kečapa.

Ovaj kratki uvod o umacima inspiriran je bojom moje nove jakne. Boja senfa (mustard colour) jedna je od hit jesenskih boja, a svoje najbolje dane doživjela je u prošloj sezoni. Ove godine trend se nastavio. Veliki uspjeh doživjela je kad je Zara izbacila upravo ovakvu jaknu kakvu danas gledate u članku. Jakna koju ja imam je sa Zaful online dućana i jeftinija je oko 150 kn od spomenute Zarine jakne. Ova kopija toliko je dobro napravljena da čak i etiketa izgleda poput Zarine. Kvalitetom je također jednako dobra – jakna je napravljena od izdržljivog materija, podstavljena je, drukeri i zatvarači su kvalitetni i dobro zašiveni, konci ne strše. Iskreno sam se iznenadila time koliko je jakna fantastično napravljena. Jedina mana joj je što ima nešto kraći kroj rukava pa ako imate duge ruke svakako naručite veću veličinu.

Prsluk koji nosim na par fotografija već sam vam pokazala, jednako kao i ove poderane hlače visokog struka. Ponekad baš volim ovaj boyfriend kroj pogotovo zato što su takve traperice jako ugodne. Opet nosim poderane traperice – kome se one ne sviđaju nek nosi onakve kakve su po njihovom guštu. 🙂

  • Jakna – Zaful, 37,29$ – LINK
  • Krzneni prsluk – Zaful,  – LINK
  • Traperice – Shein, 23,99$  – LINK
  • Gležnjače – Tally Weijl, 100 kn (stara kolekcija)

zaful-mustard-jacket-1

zaful-mustard-jacket-2

zaful-mustard-jacket-3

zaful-mustard-jacket-4

zaful-mustard-jacket-5

zaful-mustard-jacket-6

zaful-mustard-jacket-7

Slični postovi:2 thoughts on “Mustard colour.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *