My Face Young krema za lice

Danas vam donosim recenziju jedne kreme za lice koja me u kratkom roku uspjela oduševiti. Radi se o My Face Young dnevnoj i noćnoj kremi za lice.

Ako još ne znate, moja HG (holy grail) krema za lice oduvijek je bila Encian Neven krema. Vjerujem da velika većina mojih čitatelja koristi ovu kremu zbog svih lijepih riječi kojima sam je opisala. Nažalost, moja nevenova krema se užegla, zato vam preporučujem da je držite u frižideru ili na hladnijem mjestu, a ne u pregrijanom zagrebačkom stanu. 😀

SAM_0281

U Bipi sam naletjela na ovu kremu i odlučila je isprobati, s obzirom na to da joj je cijena samo 16 kn, barem dok ponovno ne kupim nevenovu kremu. Sad mi se čini da nevenovu kremu ni neću tako skoro ponovno kupiti.

SAM_0282

Krema dolazi u nevjerojatnih 75 mililitara. Neka klasika kod mililitraže krema je 50 mililitara. Već sam spomenula u svom videu o kupnji u veljači da je jako mala količina dovoljna za cijelo lice i vrat.
Prema mojoj procjeni, ako je redovito koristite ujutro i navečer, trebala bi trajati barem 2,5-3 mjeseca (iako je slobodno koristite i do 12 mjeseci).

SAM_0285

Evo sastojaka:

SAM_0283

Na deklaraciji piše da je krema idealna za dnevnu i noćnu njegu mladenačke kože, da hidratizira lice i djeluje antibakterijski. Također je pogodna kao podloga za puder jer smanjuje pore i lagano matira.

Moram priznati da se uglavnom slažem sa svim rečenim, krema čini jako dobru podlogu za puder i zaista dobro nahrani kožu. Koža mi je na dodir slična kao kad sam koristila Avon Anew Multi-Tone serum i Oriflame Ecollagen [3D+] serum za sužavanje pora, koji su puno skuplji.

SAM_0284

Uglavnom, ako tražite kremu za lice, ovu svakako morate isprobati. Probajte ju i na zreloj koži, jer jedino po čemu je ona za mlade jest, očito, pakiranje i voćni miris (koji mi se ne sviđa, već me živcira).

Ocjena 5, bravo My Face!

Dobitnica I love… strawberries & milkshake sjajila za usne s FB darivanja je Marija Pupić – Bakrač! Molim da se javi u inbox s podatcima. Čestitke!

Slični postovi:2 thoughts on “My Face Young krema za lice”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *