Nail Art izazov: 20. dan – Water Marble

Današnji izazov jedan je od najtežih koje sam radila. Tehnika i nije toliko teška koliko treba biti strpljiv pri izradi water marble manikure. Iz tog razloga sam je radila na sestrinim noktima i dobro se namučila. 😀

Prije nego što počnete s lakiranjem, pripremite sve potrebne stvarčice.

  • Čašu s vodom sobne temperature
  • Nekoliko čačkalica (ili točkalicu)
  • Papirnati ručnik

SAM_3425

Najprije nokte nalakirajte bijelim lakom. Bez obzira na to koje boje ćete kasnije koristiti, najbolje je uvijek koristiti bijeli lak za bazu. Pričekajte da se dobro posuši.

Zatim počnite sa water marble-om. Izaberite dvije ili više boja koje po vašem mišljenju zajedno dobro izgledaju. Ja sam se odlučila za ljubičasto-žutu kombinaciju. Pri izboru također obratite pažnju na to da su lakovi nešto rijeđi jer vam se gusti lakovi neće lijepo širiti na površini vode. (Maybelline Colorama 749 – žuti i Catrice 130 Lucky In Lilac)

Na površinu vode ispuštajte kapljicu po kapljicu laka, naizmjenično: ljubičasti-žuti-ljubičasti-žuti… Kapljice ispuštajte u središte prethodne. Dobiti ćete nešto ovakvo:

SAM_3428

Morate brzo raditi kako se lak ne bi do kraja osušio jer bi vam to onemogućilo sljedeći korak: uzmite čačkalicu i njome na površini radite različite oblike. S obzirom na to da je water marble teško objasniti pismeno, evo link jednog dobrog video tutoriala. Ja nisam slikala svaki korak jer nisam imala još ruku s kojima bih mogla fotkati što radim.  Postupak je sam po sebi dovoljno neuredan! 😀

SAM_3430

Samo ću vam pokazati konačni rezultat. Uživajte u fotkama!

SAM_3440

 

SAM_3446

Na ovo uvijek možete dodati i točkice, cirkone, linije ili nešto slično. Kombinacija je bezbroj!

Jeste li vi kada isprobali Water marble? Hoćete li sada?

Slični postovi:5 thoughts on “Nail Art izazov: 20. dan – Water Marble”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *