Nail art izazov – 9./10. Dan: Gradient Rainbow nokti

U početku sam planirala odvojeno izvesti ove izazove, ali mi se činilo kao zgodna ideja da ih spojim. Gradient je vrlo poznat postupak i tu nema nekih velikih mudrosti osim da primite spužvicu u ruke i igrate se (baš kao klinci!). Bitno je da boje postupno prelaze iz jedne u drugu. Pa da počnemo:

Prvo ćemo nalakirati nokte bijelim lakom Flormar M103. Ovaj korak nikako nemojte preskočiti jer će vam zbog njega boje biti izraženije. Trebalo bi izgledati otprilike ovako:


Zatim uzmite komadić spužvice. Ja sam izrezala spužvicu za pranje suđa na male komadiće (oni neka budu veličine vašeg nokta). Od jedne spužvice dobiti ćete puno manjih koje ćete moći koristiti mjesecima. Također možete koristiti spužvicu za puder.

Nakon što se bijeli lak u potpunosti posušio, uzimamo lakove u duginim bojama. Redom: Smart girls get more 47, Essence Colour & Go 127 i love bad boys, Flormar M114 i Essence Colour & Go 132 Break Trought. Njih ćemo ovako kistićem nanijeti na spužvicu:


Pazite da ne stavite previše laka jer će vam se razmrljati. Jednim nanosom možete spužvati 2-3 nokta. Dakle, ništa jednostavnije: spužvaj, spužvaj, spužvaj! I dobiti ćete ovo:


E sada vidite neuredne nokte. 😀 Ovo što sam naspužvala okolo, lako se očisti štapićem za uho/ kosim kistom i malo acetona. Uživajte u lijepim prizorima:

Ovo je bio posljednji dan teme BOJE, slijede UZORCI. Kako vam se sviđaju „Dugini“ nokti?

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *